I den sk ”andliga världen” kan det vara många som ser konkurrens mot sig själva, sitt företag och det dom har att erbjuda…tyvärr…
MEN grejen är att…det förlorar dom bara själva på…

Sen finns det dom/vi som är av åsikten av att hjälpa varandra, stötta varandra och som med glädje och kärlek delar med sig till andra, pratar gott om andra som man själv fått förtroende för – både dom man inte ens har träffat men som man får en känsla för via fb t.ex och bekanta och nära vänner. För oss som delar med oss med äkta glädje och värme från våra hjärtan – för oss handlar det om en win win – situation 🤗👏💗🙏

Vi bygger broar med ett positivt, lätt energiflöde för gemenskap i den andliga världen 💗🙏💗

Det var kvällens tankar och reflektion om den ”andliga världen” 🙏

Jag önskar er en fortsatt härlig lördagkväll 🤗

Väl mött i ljus och kärlek 💗

/ Katarina Kemi Lindgren 🙏

Healing och Själavård by Kattis –

”Follow your heart and dreams”

6 kommentarer

 1. Ingela skriver:

  Hej 🙂 jag förstår vad du menar och håller med. Jag är en person som gärna hjälper andra både med det ena och andra, stöttar, tipsar osv, men har också sett den sidan du pratar om, missunsamhet och avundsjuka, och faktiskt så känner jag att personer som är så och tex kallar sig själva för tex ljusarbetare, är bluff, för som ljusarbetare så trycker man inte ner andra människor utan man lyfter dom. Har ju själv råkat ut för en person som gjorde och fortfarande gör allt hon kan för att sänka mig, och är då i mina ögon bluff. Vi kan väl istället stötta varandra i det vi gör utan att det ska vara konkurrens?
  När människor trycker ner andra i olika trådar man ser så sänker det trovärdigheten i det vi gör, tyvärr.
  Jag samarbetar med människor och gör det för att det är roligt att göra det jag gör och utvecklas samtidigt, för vi är aldrig fullärda och lär aldrig bli det 🙂❤️
  Tycker också debatten är tråkig, som en del håller på med, att det är fult att ta betalt, fult att få in något för det vi gör, alla ska göra och ställa upp gratis, annars är det fult, sorgligt, vår tid, är inte värd något.
  Men vi gör iaf för vi gillar det vi gör och vi brinner för det ❤️🙂

  Kram ❤️

  Gillad av 1 person

  1. Vi är här för att samarbeta och hjälpa varandra och dela med oss av våra erfarenheter, kunskaper och visdom 💗
   Sen kan man vara avundsjuk på ett bra sätt, avundsjuka är inte alltid en dålig sak 😉
   Jag kan avundas en människa som har lyckats på olika sätt i livet, imponeras av människor som går sin egen väg som det går bra för. Men jag gör det med glädje från mitt hjärta för dessa människor inspirerar mig och jag kan lära mig mera av dom 💗🙏💗
   Och jag kan stötta och hjälpa andra småföretagare, både dom som varit igång med sin verksamhet länge och dom som jag vet är nya, som jag. Både företag inom detta och andra företag.
   Och ja, vi jobbar med det vi brinner för utifrån våra hjärtan – det är det viktiga och tillsammans, i gemenskap bygger vi broar 🌍💗🙏
   / Kram Kattis 💗🙏

   Gilla

 2. Åsa Ölund skriver:

  Grattis❣
  Så kloka ord och tankar du skriver. Önskar dig all lycka🥰😍🤗❣

  Gilla

  1. Tack 🤗💗🙏
   Vad roligt att du tycker det Åsa, tack så mycket 💗🙏💗
   / Kram Kattis 💗

   Gilla

 3. Lena skriver:

  Jag är ju ännu inte företagare, utan driver hobbyverksamhet tills jag känner mig redo att starta upp något. För mig är det en självklarhet samarbeta och göra reklam för andra. För vi har alla ett visst uppdrag här i världen och det vi erbjuder passar olika till olika människor. Jag köper hellre tjänster av och gör reklam för småföretag för att gynna dem, då jag vet jag oftast får mer personlig service och de behöver hjälp. Och jag har upptäckt att det är via dem som jag hittat en väg framåt.

  Har träffat på en och annan som kallar sig medial/ljusarbetare och som verkar vara mer fokuserad på sig själv och verkar sakna ödmjukhet, så dessa har jag slutat gynna. Men de flesta av oss vill ju detsamma. Hjälpa andra människor på det sätt vi själva upptäckt fungerar bra. Så visst måste vi då hjälpas åt.

  Kloka tankar du har Kattis ☺️

  Kram från Lena

  Gilla

  1. Tack Lena 💗🙏
   Det är självklart bra med ”reklam”, men det handlar om så mycket mera…men jag tror du förstår hur jag menar. VI som tycker det känns bra och att det är självklart med samarbete, hjälpa varandra, givande diskussioner och reflektioner utifrån våra hjärtan – vi kommer att bygga broar i gemenskap som gagnar oss alla – det positiva energiflödet sätts i rullning 🤗💗🙏

   Precis, alla är vi olika som människor och om än vi har samma att erbjuda så jobbar vi alla på olika sätt. Ingen gör exakt samma som någon annan.
   Mångfald behövs då vi är olika individer och vår personkemi går ihop med olika människor.

   Tack för att du delar med dig av dina reflektioner 🤗👍💗🙏

   / Kram Kattis 💗

   Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s