Här uppe i den norrländska skogen händer det lite av varje, lite myspysiga och roliga saker. Eller i skogen och skogen…jag bor ganska centralt men det låter mysigt och coolt med ”den norrländska skogen”…haha… 😉

Jag har köpt in min första produkt för att sälja via mitt företag. Känns så roligt! 🙂 En fb-vän till mig, Pauliina Kautto, har börjat göra egen naturlig ekologisk massageolja som hon säljer. Pauliina startade ett företag inom detta, det alternativa för något år sen så det känns roligt att både kunna stötta och hjälpa varandra på olika sätt. Jag längtar tills paketet med massageoljan kommer hem till mig. Jag beställde 4 st. till att börja med, för att se om det finns något intresse för den. En kommer jag troligen att behålla själv för test både på mig själv, familj, vänner och kunder.

Pauliina skapar även egna kristallsmycken som jag ev. kommer att ta hem här framöver, men i så fall som visningsexemplar, för att visa att dom finns och vill någon köpa ett så blir det swish direkt till Pauliina.

Här ser ni bild på en flaska med massageolja.

För ett tag sen hoppade jag på en gratis änglakurs, ”Bli en bättre änglakommunikatör” via Svenska Healingskolan. Och söndagkväll och måndagkväll ägnade jag tid till den. Det känns så mysigt. Jag ska fortsätta med den när möjlighet ges och det känns passande. Naturligtvis har jag blivit sugen på att gå någon mer änglakurs där eller kanske den stora änglautbildningen, Certifierad Änglaterapeut, där alla delkurser ingår…men jag funderar än…Jag drog faktiskt kort i frågan, med hjälp av orakelkorten Änglasvar…såklart jag fick ett klockrent svar… 😉

Det är så klockrent svar…att man ska ha tillit och tro på att man kan få allt man önskar sig och att man är värd det…denna utbildning kostar en slant, så där har vi mitt tvivel och min dumma bromskloss…men jag vet, av erfarenhet, att det går bara man har tillit och tro.

Men hur som haver, så är det inget jag har bestämt mig för än…tanken och känslan ska få landa så får vi se hur det blir med det…

I slutet av november gick jag steg 3 och 4 i kursen Angelic Reiki – en helt underbar kurs. Det är så underbara energier man får vara i under denna kurs, både i steg 1 och 2 och 3 och 4. Och underbara energier att få ge i behandlingar med hjälp av Angelic Reiki. Vår fina och duktiga kursledare Anna-Sofia har skrivit en bok om Reiki. Den första utgåvan kom ut 2015 och nu, 2020 har Anna-Sofia gett ut en ny utgåva av denna bok. Jag hade inte tänkt köpa den då jag redan har flera halvlästa och olästa böcker hemma, men köpte den i alla fall 🙂 Och kom på att jag har ändå bara en just om Reiki.

Jag har nyligen börjat läsa den. Den är så enkel och bra skriven av Anna-Sofia. Hon är så bra på att förklara och beskriva i ord (både i verkligheten och i skrift) hur allt hänger ihop, vad reiki är, hur det fungerar osv. Idag när jag nyttjade tiden, min lunchrast, till att läsa i boken så inser jag hur bra reiki är, för oss människor och hur bra reiki kan hjälpa oss människor också. Jag brukar ge min äldsta (20 år) reikibehandlingar då och då. Efter jag läst i boken idag, känner jag ännu mera hur bra reikin kan vara för min äldsta. Men inte bara någon gång då och då, utan reikin hjälper bäst om man fyller på regelbundet. Så det ska vi försöka med nu, 1 g/v. ska han komma på behandling hos sin kära mamma 🙂

Här är bilder på boken

Se, så fina ord av Anna-Sofia:
”Till Katharina, Vår Jordängel med kontakt till älvriket”

Så är man minsta lilla intresserad av reiki så rekommenderar jag denna bok. Enkel och lättläst, bra beskrivet och lätt att förstå vad reiki handlar om. Rent utav en jättebra faktabok om reiki.

Vi började med start ikväll med regelbunden rekibehandling till min äldsta. Jag bara njuter och myser när jag ger eller skickar reiki. Det är här jag hör hemma, i denna värld. Och inte i sk. ”mugglarvärlden”… haha… 😉 Vi är nog många som kan känna så, vi som jobbar med andligt och det alternativa på olika sätt. Men det är ju faktiskt så att vi behöver ”mugglarvärlden” också…för att jorda oss, för balans i livet. Fast min förhoppning är ju förstås att utöka mitt nystartade företag med tiden, så jag kan jobba med detta ännu mera här framöver.

Här är en bild på tända ljus från reikibehandlingen ikväll.

Det var så mysigt få ge reiki till någon igen och framför allt till ett av mina barn.

Jag vill avsluta med att dela med mig av en upplevelse jag hade ikväll, som hastigast…Av någon anledning så gick jag ut på vår altan och ställde mig…jag saknar naturen, träden, elden…det var så länge sen jag var ute i naturen, bland de älskade träden och länge sen jag tände en eld för mig själv och gjorde en eldceremoni…saknar det! Så jag stod där på altan…tittade på björkarna som vi har ute på gården runt omkring oss…tänkte och frågade om dom saknade mig…Det kan ju verka som en konstig och knäpp fråga, men jag gjorde det i alla fall…då kände jag en svag vindpust som kom emot mig…jag stod där och tittade ut mot våra björkar som jag vet jag har kontakt med…tänkte, att jag saknar er också…då kom pirret i mitt hår och därefter dessa bekräftelse-rysningar…så mysigt…någon var med, någon höll med och jag blev så glad inombords efter denna korta fina stund….ni förstår ju, någon behöver ut, ut till skogen, vara med träden, elda…Denna någon är jag! 😉 🙂

Detta blogginlägg får avslutas med en eldbild såklart, från vår älskade uteplats hemma på vår gård. Och bilder från en av mina favvo-platser Det är min kraftplats, där jag njuter, myser och pysslar på med lite av varje. Där finns naturväsen, som lärt känna mig och som tycker om att jag är där…vilket jag fått veta via min mediala make 😉 🙂

Vackra kraftfulla mäktiga eld
Älskade träd
”Min” älskade sten som jag brukar sitta på, njuta och jorda mig

Hoppas ni orkade läsa ända hit…så tacksam för alla er som börjat följa mig och prenumerera på min hemsida. Stort Tack till er! 🙂

Väl mött i ljus och kärlek.

/ Katarina,

Healing och Själavård by Kattis – ”Follow your heart and dreams”

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s