I mitt förra blogginlägg så berättade jag om hur jag fick reda på, genom en samisk sten, att det var den samiska eldgudinnan Sarahkka som uppenbarade sig i elden, den där gången för länge sen. Sedan dess har jag sett många varelser, djur, skepnader uppenbara sig i elden. Jag har även pratat med elden och upplevt att den svarar, vilket syns tydligt på bilder som jag fotat. Det kommer att komma mera om detta i mina blogginlägg.

Denna gång tänkte jag fortsätta berätta om en del av våra (min och min mans) upplevelser med eldgudinnan Sarahkka… Först vill jag börja med att berätta om hur synkade jag och min man är och att vi känner av den andliga världen på olika sätt. Jag är inkännande och får pirr och rysningar när jag känner av andra energiers närvaro. Plus att jag får en massa olika sorters tecken från andevärlden, konkreta och tydliga tecken som dom ger mig för att jag ska förstå att dom är med mig. Min man är både klarseende och har hörseende. Vi delar många upplevelser tillsammans, min man och jag. Många av upplevelserna har med oss båda att göra. Det kan även vara budskap som bara är menade till honom eller bara till mig, via honom.

En upplevelse med Sarahkka var efter en kväll hemma hos oss, ute vid elden…det kom lite folk och det slutade i kaos…en kväll med dåliga energier….Så vill vi absolut inte ha det ute vid vår älskade eldplats, där ska det bara vara mysigt, trevligt och roligt med goda kärleksfulla energier.

Någon gång efter det gav jag min man reiki (utan tanke på den kvällen). Då uppenbarade sig Sarahkka för honom i hans inre. Han såg henne först som liten och sen hur hon blev större och större ute vid vår eldplats och hur hon viftade med sitt trollspö och renade platsen från dåliga energier och skapade som en skyddande kupol över den. Och detta utan att vi bett henne om det…så ett stort TACK till eldgudinnan Sarahkka för att hon gjorde detta.

Fortsättning följer…nästa blogginlägg kommer att handla om nyårsnatten/morgonen då hon också kom till oss med sina två helt olika budskap, till mig och min man. Budskapet till mig blev format till en text, till en dikt som jag kommer att dela med mig av. Hoppas ni hänger på och vill fortsätta ”höra” mera om detta…!

Kom ihåg att elda, passar bra såhär i vintertid, världen behöver mer (ur)eldar! Prata med elden/Sarahkka, ge Sarahkka en gåva i elden för att visa din uppskattning och tacksamhet!

Väl mött i ljus och kärlek!

/ Katarina Kemi lindgren

Healing och Själavård by Kattis – ”Follow your heart and dreams”

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s