Energier som fastnar på bild, händer mig rätt ofta. Som tydliga ansikten i träd, som t.ex Pan och trädandar/ent (som man kan se t.ex i Sagan om ringen), en älva i mitt hår, eldgudinnan Sarahkka och m.m. Fler blogginlägg med bilder kommer att komma.

Detta är jag också med om ofta, var och varannan dag, mer el. mindre… Jag känner av energier genom att det pirrar i håret, ibland ryser hela jag mer el. mindre. Jag har lärt mig att pirrar, ryser jag lite så är det en, två energier som är med mig. Ryser jag mycket är det flera. Jag känner detta, fotar ibland och energierna fastnar på bild, framförallt där i köket mot den ljusa väggen.
Fredagkväll hade jag och min man myskväll 💗 Åt gott, drack gott, spelade bra musik som celtics musik, drog lite kort…så kom dessa mysiga energikänningar 🧙☺🤩 Någon ville nog vara med oss på vår trevliga kväll 🥰

Jag får pirr och rysningar men känner inte av vem/vilka det är…tyvärr…men det gör min man. Han fick till sig barn, att det var 2 glada barn som gungade i vår hammock ute på altan (som man ser genom köksfönstret) 💗
Denna helg hade vi ju snökaos här uppe, snöade och blåste i vansinne. Men min man såg som att det var någon som satte sig ner där i hammocken och så började den gunga pga det ☺👍🥰

Jag är så glad och tacksam över de upplevelser vi får dela tillsammans, min man och jag 💗

Jag vet jag skulle fortsätta berätta om ännu en upplevelse med Sarahkka som vi hade på nyårsnatten/morgonen ute vid elden…det kommer 😉

En annan andlig upplevelse hade vi denna kväll, när vi drog kort…när andevärlden visar humor, för det har dom där 😉😁

Vi drog OH-kort, som är väldigt träffande, men kan också upplevas som obehagligta och läskiga. Men man får verkligen se i djupet i korten, behöver inte vara bokstavligen det första man ser i korten. I det andliga så säger man ju att man ska gå på sin första känsla. Ja, det ska man, i mångt och mycket. Men gällande dessa kort så får man ibland tänka förbi sina första tankar, tänka mera på djupet.

Vi fick just såna kort, vi båda två. Ganska djupa, tunga och lite svårlästa kort. Senare drog jag kort bara spontant…då kom dessa OH-kort upp… 😉🤪🤣

Jag brast ut i skratt…😁🤣 Vi hade ju tagit oss något glas och detta budskap visade tydligt på att vi skulle komma ihåg dricka vatten också, är ju alltid bra att ha på sidan om. Och bilden i kombination med ordet ”skratt” var som ett budskap från andevärlden ”att nu ska ni få er ett gott skratt”, vilket vi också fick – helt underbart! 🤗🤣💗🙏

Med det som avslut på kvällens blogginlägg så vill jag önska er en fortsatt fin vecka 🤗

Väl mött i ljus och kärlek 💗

/ Katarina 🙏

Boka mig gärna för vägledning med kort eller healing (reiki resp. angelic reiki) på distans 🙌💗🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s