Inför helgen lottade jag ut ”Alla hjärtans dag-prova på erbjudande” healing på distans och vägledning med kort till ett par stycken, via min fb-sida och mitt instagram. Idag har jag ägnat tid åt detta, så underbart att vara i heligt rum, i dessa underbara andliga energier. Jag började dagen med en vägledning med kort.

Så blev det lunchpaus med kära fina maken. Utomhus, grillad lunch över elden. Nu är äntligen den älskade vårvintern här, här uppe i norr.

Och så här ”fint” serveras ibland en utelunch på norrländskt vis…haha 🤪🤣

På kvällen sände jag reiki på distans till en av vinnarna i utlottningen. Underbart 🙌💗🙏

Jag renar alltid rummet innan jag börjar, tänder ljus och öppnar heligt rum på något sätt. Oftast öppnar jag heligt rum genom att kalla in de fyra väderriktningarna med de tillhörande kraftdjuren plus jord och himmel. Då är även min mesa med. Jag ber också änglar, guider, mitt kraftdjur och m.fl vara med mig i mitt andliga arbete.

Här nedan ser ni bilder på hur det kan se ut.

Kolla extra noga på denna bild…

Ser ni ljusets sken och strålar från ljuset uppe i vänster hörn? Det ser jag som någon form av energier som visar sig på bild. Då jag inte får till mig vad det kan vara så frågade jag min man, om han ville känna in, vilket han gjorde också 💗🙏

Det var så fint, träffande och kändes så bra det han fick till sig…

”Jag känner av något, men vet inte om ljuset kommer eller far. Känns som både ock. Jaguaren å isbjörnen ligger i ljusets riktning med öppningen på påsen. Tror det är både ock. Du ger energi å får energi tillbaka.”

Ljuset som är riktat uppåt och bortåt mot vänster hörn, det är västers väderriktning med just jaguaren. Och isbjörnen är mitt kraftdjur ( min man har en brunbjörn bl.a och dessa 2 björnar är glada, busiga polare). I min mesa har jag en isbjörn gjord av älghorn, som min man har skapat till mig. Denna isbjörn låg precis där…Framför påsen. Och slutligen så är det ju så med healing – man ger energi och man får energi tillbaka 🙌💗

Här nedan ser ni isbjörnen framför påsen…dock är ljusstrålen borta på denna bild och här var jag klar med reikiskicket, så inte så konstigt.

Kvällen avslutades med att renskriva vägledningen, som jag påbörjade på morgonen.

Där emellan så var det middag, skjutsa och hämta min tonåring resp. ungdom, ta disk och tvätt – såna där vardagliga ting som också hör livet till.

Imorgon fortsätter jag att vara i de underbara healing energierna, både i reiki- resp. angelic reiki energierna.

Att sända angelic reiki blir även intressant och roligt för mig, då jag bara gjort det 2-3 ggr. sedan jag gick kursen. Att vara i angelic reiki energier är helt underbart! 🙌💗

Jag hoppas mina mottagare också kommer att tycka det 🙌🤗👍

Jag ser fram emot ännu en dag med andligt arbete och andliga energier 😇🙌💗🙏

Gilla, kommentera gärna mina blogginlägg om du tycker om det jag skriver. Prenumerera också gärna på min hemsida 💗🙏

Jag finns också på fb med samma namn och på instagram, där mitt konto heter:

healingochsjalavardbykattis

Väl mött! 💗

/ Katarina Kemi Lindgren 🙏

Healing och Själavård by Kattis –

”Follow your heart and dreams”

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s