I onsdags sände jag reiki till en av de som vann en gratis behandling på distans (via alla hjärtans dag utlottning på min fb-sida). Det var första gången denna mottagare provade på reiki, healing överhuvudtaget. Vilken upplevelse personen fick! Det glädjer mig lika mycket som det glädjer henne. Dessutom blev det en ny erfarenhet för mig som sändare/givare också. För hon fick uppleva en sådan stark känsla av kyla…Många (även jag) förknippar reiki med värme. Hade det inte varit för vetskapen någonstans inom mig om att kyla är något bra…så hade jag blivit och varit väldigt orolig vid det här laget…

Jag visste att det är något bra förknippat med reiki och kyla, men jag kom inte ihåg vad…Jag visste var jag skulle hämta mer info. om detta, så jag letade upp den. Under kursen, angelic reiki, så kom vi in på detta med reiki och kyla + att jag visste att min lärare i angelic reiki har skrivit ett blogginlägg om detta, som jag läst tidigare. Det var den infon. jag letade upp.

WOW!! säger jag bara! Kort sagt, så när kyla infinner sig vid reikibehandlingar så är frusna energier redo att släppas. Energin har verkligen gått på djupet och läkt ut frusen energi. När frusen energi tinas upp aktiveras kroppens egna självläkande krafter. Detta är inget som jag som givare kan styra. Händer det så händer det och då är det meningen. Och när det väl händer så är behandlingen en riktig fullträff. Dessutom, när frusen energi tinas upp så är det också som att vi hittar tillbaka till oss själva. Själsbiten vi lämnade vid skadan/traumat kan hitta tillbaka och återställas. Vi återställs till att hitta tillbaka och vara den vi var innan skadan skedde, om inte skadan hade inträffat, skadan/traumat som fick vårt hjärta krossat. Det som är klockrent i detta reikiskick till denna mottagare är att hon nyligen blivit opererad. Då är det extra vanligt med kyla och perfekt timing att få reikibehandling (info. tagen från Anna-Sofia Giese Vesterlund/Inner Peace by Känsla blogg). Alltså…tänk, detta hade jag ingen aning om, en tanke på då jag sände till henne och så blev det sådan fullträff med hela reikibehandlingen. Och om än jag inte kända av kylan, så är det ju ändå en ny upplevelse och erfarenhet för mig också! Från och med nu kommer jag att minnas och bära med mig vetskapen om hur bra kyla är vid reikibehandlingar. Och även hur extra bra det är med reikibehandlingar till någon som har blivit nyopererad. Jag känner mig lika tacksam, glad och upprymd över denna nya upplevelse som min mottagare. Denna dag fortsatte med fler roliga händelser…

Mina nya kort som jag beställt kom samma dag, jag blev så glad! ”Healing med änglarna orakelkort” har jag sedan innan, men ett kort är tyvärr borta. Så det känns ju inte bra att använda den. Så det blev att beställa en ny. Plus ”Änglar Och Förfäder orakelkort” som jag läänge velat ha! Då jag både är för, brinner för och jobbar både med änglarna (himlen) och förfäder i det shamanska (jorden och himlen). Därför känner jag att denna lek kommer att passa mig så bra i mitt andliga pyssel och jobb.

Här nedan följer bilder på ”Änglar och Förfäder orakelkorten”:

Askens fina framsida
Korten
Så fina, så vackra, så magiska!
Fint medföljande syfte med dessa vackra orakelkort

Det var lite från mig! Jag finns här för dig! Hör av dig om du är intresserad av att boka något med mig (reiki, angelic reiki el. vägledning med kort) eller om du har några funderingar eller frågor. Feedback från andra finns på min fb-sida (Healing och Själavård) under Recensioner. Jag finns även på instagram, om du är intresserad av att följa mig där: healingochsjalavardbykattis

Väl mött!

Jag önskar er en fortsatt trevlig fredagskväll och helg!

/ Katarina,

Healing och Själavård by kattis –

”Follow your heart and dreams”

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s