Jag tycker det är svårt förklara skillnaden mellan reiki och angelic reiki. Det är som samma healingform på ett sätt, men ändå inte. Innan jag ger/skickar reiki till en mottagare så öppnar jag alltid upp heligt rum, på shamanskt vis. Jag öppnar även upp och ber änglar, guider och andra hjälpare att vara med. Och jag kopplar upp mig på så sätt till det vita ljuset, källan. För att bli länken för reikienergin mellan källan, mig och mottagaren.

I en reikibehandling (fysiskt el. på distans) så kan jag som givare/sändare fokusera extra på det som mottagaren vill ha hjälp med, som psykiska och fysiska besvär och problem. Dock, eftersom, man då fokuserar på detta, så erkänner man ju problemet, att det finns. Jag brukar tänka att med hjälp av reikin så transformeras värk, besvär och problem till att helas och läkas. Känner mottagaren av energierna och även jag som givare och mottagaren blir hjälpt av reikin, så blir ju jag som givare glad såklart. MEN det är så viktigt att komma ihåg att det är faktiskt inte jag som gör jobbet…Jag är ”bara” en länk mellan källan och mottagaren. Och DET kan jag känna mig glad och ärad över, att jag upptäckt att jag kan vara, är medveten om och vet att jag kan nyttja dessa helande, läkande och underbara energier genom att vara denna länk för reiki-energierna, den universella livsenergin. Reikin hittar alltid dit den behövs som mest hos mottagaren. Det är inte jag som givare som gör det. Så egentligen behöver man inte fokusera extra på de problem som finns hos mottagaren, för reikin far dit hur som haver. Jag kan ge/skicka reiki allmänt och låta reikin jobba av sig själv helt och hållet. Men visst, jag som givare kan ge och be om extra skjuts av energier just till mottagarens problem. En del som har fått reikibehandlingar och känner av energierna i form av t.ex pirr el. att det värker, dunkar extra där man har ont och besvär kan bli orolig och tro att reikin inte har nått fram om inte samma känsla infinner sig el. om man inte känner något alls…MEN det är det som är bra! Då har reikin gjort jobbet klart, helat och läkt det som behövdes läkas.

Angelic reiki känns och är kraftfullare än reiki, om än mottagaren inte känner det så och kanske jämför reiki med angelic reiki. Att vara i angelic reiki energierna är såå lugnande, avslappnande och underbart. Visst, så är det också att vara i reikienergierna, men det känns mera i angelic reiki. När jag ger/skickar angelic reiki öppnar jag också upp heligt rum, men då utifrån angelic reikin. Där jag som givare ska släppa allt och jag ber änglar, guider, uppstigning mästare och andra hjälpare att vara med. Jag kopplar ihop mig med min egen ljuskropp (aura), mottagarens ljuskropp, även änglarnas. Även våra tre högre medvetande så att vi tre blir ett. När det är dags för energiskicket DÅ ska jag som sändare bara vara i ett avslappnat tillstånd…jag släpper allt, ska inte tänka på något, inte fokusera på något alls…jo, bara på att vara och ha tillit fullt ut på att änglasfären gör hela jobbet och att mottagaren får exakt vad den behöver just där och då, vid det tillfället. Och det är en konst i sig, att kunna släppa allt…att inte ta in egot och tänka att jag hjälper till och gör jobbet och fokuserar på mottagaren och dens problem…men jag tycker jag klarar av det riktigt bra! Och jag har fått fina feedback av mina mottagare som fått angelic reiki (även gällande mina reikibehandlingar). Det är så häftigt! MEN, åter igen, jag tar inte åt mig äran. Jo, jag tar åt mig äran, känner sådan tacksamhet och glädje över att jag vet att jag kan vara länken till dessa underbara kraftfulla angelic reiki energier. Och även om du som mottagaren inte skulle känna något så ska du veta att angelic reikin verkligen har nått fram och börjat jobba hos din kropp och själ (gäller ju även reikin).

Skillnaden mellan reiki och angelic reiki märker jag såå tydligt i min anteckningsbok. När jag sänder förbereder jag också alltid med att skriva ner vad mottagaren bokat, namnet och om det är något jag ska fokusera på. Fokus på något är gällande reikibehandlingar på distans. Så jag är redo efteråt med penna och papper att skriva ner om jag kände något, vad jag kände, om jag fick till mig något under behandlingen.

Jag förbereder på samma sätt gällande angelic reiki, men skriver inte ner något att fokusera på. Men jag vill ändå vara beredd med papper och penna, för att skriva ner upplevelsen.

Under mina reikiskick har jag anteckningar om upplevelsen, mer el. mindre.

Men vet ni…det roliga är…att jag har inte en enda anteckning under mina angelic reiki behandlingar… Det står bara namnet och angelic reiki. Inget mer.

Och DET är JUST DET som är skillnaden, en av dom. Det blir så tydligt i mina anteckningar.

Jag bara slappnar av, bara är och släpper ALLT till angelic reiki energierna och änglasfären, litar fullt ut på att dom gör jobbet – vilket dom också gör! Underbart att veta!

Nyfiken på att prova på en angelic reiki behandling på distans?

Eller kanske reiki?

Eller få vägledning med kort?

Så finns jag här med bra priser och erbjudande, nu ”i dessa tider”. Det är bara att du hör av dig om du vill boka något med mig eller vid funderingar och frågor.

Väl mött!

/ Katarina Kemi Lindgren

Healing och Själavård by Kattis –

”Follow your heart and dreams”

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s