I lördags var jag, min man och min 20-åring till Storforsen, för en utedag i skog och natur. Storforsen ligger i Bredsel i Älvsbyns kommun och är ett naturreservat. Storforsen är en av Europas största forsar! De ni! Det är en mäktig och levande fors.

Det är väldigt vackert där och en verklig kraftplats. Storforsen har förstås mest besökare om sommaren. En varm solig sommardag är det svårt att få sig en ledig grillstad. Människor solar på alla klippor, barn badar i de små grytorna, modiga ungdomar och vuxna hoppar ner från klipporna, 12 meter rakt ner i vattnet. Själv brukar jag också bada, i någon bra lämplig gryta som finns där. Vi brukar åka dit på en dagsutflykt någon gång även under vinter tid plus vårvintern. Tyvärr har inte vårvintern dykt upp här uppe än, vi längtar! Snön ligger kvar, solen skiner och det är några plusgrader – då njuter vi här uppe i norr. Här är det fortfarande vinter, mycket snö och minusgrader. Vi åkte i alla fall till Storforsen i lördags. Jag längtade efter en dag ute i skog och natur.

Innan vi åkte dit hade jag sett en bild i en ”naturandlig” grupp på fb (jag är med i ett par såna, som har med natur, naturväsen och andligt att göra). Jag kommenterade denna bild, som var så vacker och man såg energierna i bilden. Där dansar älvorna! M som lagt ut denna bild skrev och berättade att hon har stark kontakt med naturväsen. Jag bad hon hälsa till dom. Då jag vet att jag också har kontakt med dom, om än jag inte ”ser/hör” dom i mitt inre. Men jag får dessa bekräftelserysningar, som jag berättat tidigare om, då jag känner av olika energier. Tyvärr känner/ser/hör jag inte vem/vad det är som är omkring mig. Men jag har turen att få veta av andra och oftast bara sådär, utan att jag frågar. Min man är väldigt öppen och medial, så han är en av dom. Jag har haft en älva i mitt hår, som jag faktiskt lyckades fånga på bild. Vi har haft glada små troll med oss ute vid elden här på vår gård. Inne vid köksbordet hade jag en gång en vätte vid mitt ben, som försökte klättra upp hos mig. Så fint, eller hur!! Ja, det finns många upplevelser, historier att berätta om. Både om naturväsen, änglar, guider, kraftdjur och nära och kära som är på andra sidan.

I alla fall så efter detta fortsatte vi skriva med varandra där i kommentarer under hennes bild. Jag lade ut sk energibilder sen vi var där i somras, på midsommarafton och då började M få till sig saker som hon förmedlade till mig…Det började med en underjordisk sjö och ett flerårigt avtal som är tecknat. Jag delade fler bilder från nutid – berättade att jag precis där och då var på samma plats. M fick ett tydligt meddelande om att jag kommer att få uppleva något väldigt vackert på denna plats. Jag tänker att det gjorde jag, när jag var där midsommarafton och badade i de glittrande energierna och fångade små ljusvarelser på bild. Jag upplever mycket fint där, men det kan ju också handla om något som jag kommer att få uppleva här framöver. Här ser ni bilder sen midsommarafton…Man ser till vänster den blåaktiga energistrålen som går rakt ner i vattnet och allt glimmande glitter och tänk mitt i detta, badade jag, så lycklig! Så ser ni bild på de sk ljusvarelserna på klippan och ljuspilarna på en bild också.

Ser ni de små ljusvarelserna på klippan?

Denna bild nedan delade jag bl.a och där såg hon ”Det stolta trädrådet”….och….”Dom vill berätta för dig, lyssna med öppet sinne”. När jag läste detta i efterhand och nu så är det ju så logiskt, att hon menade träden, men då i stunden när jag läste det, så tänkte jag på ”dom” som de naturväsen som finns där omkring. Nu önskar jag att jag hade förstått för då hade jag gått till dessa träd och försökt känna in och lyssna av dom, vad dom hade på hjärtat. Men nästa gång ska jag gå och hälsa på dom. Jag vill ju så gärna se/höra/känna in tydligt vad både naturväsen, trädandar och andra vill berätta för mig…och jag tycker ju att jag är vidöppen…men kanske någon dag…Jag har ju fått till mig både av min kära man och andra, att jag kommer att öppna upp mig för detta en dag. Jag fick rådet om att lyssna utan att tänka, så kommer meddelandet fram…vilket jag ju tycker att jag gör. Jag stillar mitt sinne, är öppen och lyssnar utan att tänka…men som sagt, förhoppningsvis någon dag och ibland tycker jag att jag ”hör” och får till mig saker…Men det är ju det där att skilja på vad som är vad, är det min intuition eller är det jag själv som tänker…Det gäller att ha tillit till sin intuition och lita på sig själv och det man får till sig.

Jag gick en sväng för mig själv, från grillplatsen till forsen…Det var skönt med lite egen tid, strosa och filosofera för mig själv. Jag kände verkligen hur energierna landade i mig där vid forsen, kände hur avslappnad jag blev, kände lugnet som kom i mig. Efter en stund gick jag vidare ner till en plats där det står 2 träd…jag har varit där förr…Jag lutade mig mot samma träd och kramade trädet, försökte känna in, lyssna in…tycker ju att det är jag som tänker, men eftersom man ska ha tillit till sig själv så väljer jag att tro på min intuition och de ord som kom till mig, från trädet…

Trädet tyckte om att jag var där, kramade och kommunicerade med det. Ett gammalt träd som var glad att jag var där. Glad att jag ser, uppmärksammar dom. Att jag ”ser” dom, tror på dom alla, trädandar och alla andra naturväsen. ”Andra människor, fler människor borde också ”se” och ”höra”…Vi människor har tappat bort oss i denna jordiska värld med allt runt omkring oss, i allt det yttre – istället för att lyssna inåt och vakna upp för denna vackra värld”

Vidare så fick M upp om Vikingatrakt och väsen som bor där och vaktar denna plats. Naturväsen berättade för M och vidare till mig om saker i förtroende, så med respekt för ”dom” och för att ”dom” litar på mig, så behåller jag de sakerna för mig själv. Men jag känner mig verkligen ärad och tacksam! ”Dom” ville berätta för mig för att jag troligen kan ha tillhört vikingatiden tidigare…Wow! Vad coolt!! Samtidigt blir jag inte förvånad, då min 20-åring har ett stort intresse för nordisk mytologi och vikingar och vikingatiden. Dock har jag själv inte haft något jätteintresse för vikingar, till en viss del dras jag till det. Men jag dras mera till medeltiden, om än det var en hemsk tid för kvinnor och sen denna häxjakt…Allt detta nämnde jag till M. Då fick jag förmedlat till mig (via M) att jag kan ha en koppling till de båda tidsepokerna. Och att jag och min äldsta har följts tidigare, levt ett tidigare liv tillsammans. Detta förvånar mig inte heller. Jag fick också veta att jag har blivit observerad, där i Storforsen, i flera år av dessa naturväsen…därför har dom lärt känna mig och dom vet att dom kan ha förtroende för mig. Så fint och ärofyllt!

Allt detta med tidigare liv är ju så himla intressant…jag vill veta mera! Det jag vet hittills om mig själv och min familj är…

 • Jag och min man vi är själsfränder och har träffats för och har ett tidigare liv (el. kanske flera) tillsammans.
 • Min man har ett tidigare liv där han som ung jobbade i en gruva och tyvärr, förolyckades ung…Dock förklarar detta hans stora intresse för gruvor och historia.
 • Min man har också ett tidigare liv där han varit sheriff (cowboy)…haha…vilket också förklarar hans intresse för den stilen och musiken.
 • En andlig fb-vän (vi har inte träffats än) men vi vet att vi har ett tidigare liv som systrar, på 1800-talet. Vi båda hade långt ljust flätat hår. Vi tillhör varandras själsfamilj och min man är också inblandad i detta liv. Jag och ”min syster” har åkt häst och vagn, min man var kanske militär. Kan ha varit han som var kusken.
 • Jag själv är en jordängel som har kontakt med älvriket. Det förklarar mitt intresse för det andliga och änglar, som jag haft sen jag var liten. Och att jag alltid tyckt om (tycker om) att titta upp mot himlen…och jag har alltid känt mig annorlunda, som att jag inte passar in. Och på senare år dök intresset och denna medvetenhet upp så tydligt om naturväsen…Inte konstigt!
 • Min yngsta, min 15-åring är också en jordängel (men just nu är hon en tonåring på jorden och inte minsta intresserad av ”sånt här”…haha, hon tycker hon har en ”konstig” familj, i alla fall här hos oss och att hennes mamma har ”konstiga vänner”…haha)
 • Min 20-åring kommer från en annan galax där det finns drakar. Detta förklarar hans intresse för drakar. Även för spindlar, ormar och ödlor (plus alla andra djur). Nu har han en skäggagam som faktiskt var döpt till…Drake av sin fd ägare. Och han har heller aldrig känt att han passar in, att han hör hemma här på jorden. Ja, vad säger man…inte konstigt!
 • Jag och han, har troligen ett tidigare liv sen vikingatiden tillsammans.

Det lustiga är att jag bara för någon vecka sedan råkade komma över ett tips om en dokumentär om vikingatiden, som heter: ”Vikingatidens stora äventyrare – Världens historia”. Den ska handla om någon kvinna med en enorm styrka. Jag tipsade, sände i meddelande, om denna dokumentär till 20-åringen, vilket han inte hade sett. För jag nämnde om den i lördags i Storforsen och det om oss, vikingatid och tidigare liv.

Så det är nog meningen att vi ska se den tillsammans…just det ja, troligen har min man varit med oss i detta liv också, så vi borde nog se den alla tre. Tänk, att allt detta dyker upp ungefär samtidigt…det är så synkat…allt sker av en mening…och det handlar om gudomlig timing, för allas högsta bästa!

Har du erfarenhet av naturväsen och/eller kanske om tidigare liv?

Skriv gärna och berätta! Alltid intressant att höra andras upplevelser och berättelser!

Väl mött i ljus och kärlek!

Jag finns också på fb: Healing och Själavård by Kattis – ”Follow your heart and dreams”

Instagram. healingochsjalavardbykattis

/ Kram Katarina

2 kommentarer

 1. Malin skriver:

  Tack fina för din beskrivning av vårat möte , du återgav verkligen respekten du har för alla jordens väsen . Jag blev upprymd och glad när jag skrev med dig också
  Kram Malin

  Gillad av 1 person

  1. Tack så mycket själv. Jag är så tacksam och glad för allt du förmedlade till mig via din kontakt med dessa naturväsen 😇🧚‍♀️🧝‍♀️
   / Kram Katarina 💗🙏

   Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s