Idag är det vårdagjämningen och jag skulle skapa en eldceremoni, här ute på vår gård, kring vår eldstad. Vi lämnar det som varit och sår våra nya frön. Ljuset är åter här, förändringens tid, en ny tid börjar. Vi önskar och sätter intentioner på det vi vill ha in i våra liv. Önska och sätt intentioner på dina drömmar och mål och det blir din verklighet. Släpp stress, oro och rädsla för det skapar blockeringar i ditt flöde. Önska med lätta, positiva, glada känslor inom dig. Tänk dig, visualisera att det redan har hänt, är din verklighet här och nu. Tacka redan när du önskar och önska för allas högsta bästa – på så sätt önskar du utifrån ditt hjärta och inte utifrån egot.

Tyvärr regnade det här uppe i norr, så det kändes inte så lockande med en ceremoni utomhus. Istället skapade jag min ceremoni inomhus, i mitt alldeles eget andliga energirum. Jag rensade och renade först i mitt rum och mig själv från andra gamla energier med rökelse, tände ljus, öppnade min mesa, öppnade heligt rum utifrån de fyra väderriktningarna, jord och himmel, bjöd in änglarna, ärkeänglarna, mina guider, älvriket och andra hjälpare som jag vet jag har runt omkring mig.

När jag var klar med mina förberedelser satte jag mig och skrev ner en lapp med det jag vill släppa och lämna, en lapp för mina önskningar, mål och drömmar – det jag vill ha in i mitt liv och en tredje lapp med önskningar för Moder jord. Jag läste varje önskning, varje lapp för sig och brände upp och gav sedan mina gåvor till elden och universum.

Jag drog också kort för denna vårdagjämning och mig själv. Det blev från orakelkorten Healing med Änglarna resp. Fairy Tarot Cards. Medans jag satt och skrev för mig själv om min ceremoni i min fina magi bok och av bara farten skrev jag ner ett par frågor vad min intention var med korten och de budskap jag ville ha, så kom jag på tanken att jag hade ju kunnat göra en läggning med vägledning utifrån dessa frågor, men när jag satt där i min fåtölj redo med korten, så drog jag korten där jag satt utan att skapa en läggning. Tänker i tanken och ber om budskap på de funderingar och frågor jag har i stunden. Mina frågor som kom spontant och som jag skrivit ner bara av farten var: Vad för budskap har änglarna och älvorna till mig idag, denna vårdagjämning? Vad för budskap har ni till mig inför denna nya tid, våren och här framöver? Vad för nya frön ska jag så? Går det bra med det jag önskar och vill? Vad behöver jag tänka på, nu och här framöver, i vår?

Jag blandar korten, först med Healing med Änglarna. Två kort föll ut ur leken, sedan blandade jag korten med älvorna. Tre kort föll ut ur leken…alltså totalt 5 kort…Och jag inser att det är 5 frågor som jag skrivit ner…Det är ingen slump! Så det blev ändå som en läggning utifrån dessa frågor och jag fick i alla fall svar och budskap på de funderingar och frågor som jag hade. Änglarna, guiderna, mitt gäng av hjälpare hörde mig och jag fick de budskap som jag tänkte och ville. Det är så häftigt med dessa energier och andevärlden som hjälper oss bara vi ber dom! Passande, fina, tänkvärda budskap fick jag i min vägledning till mig själv. Så tacksam!

Det var om min ceremoni idag under vårdagjämningen. Så underbart att ha haft en hel dag för mig själv med mig själv i energiernas och ceremonins värld. Åter igen, så tacksam.

Jag hoppas du också har haft en fin vårdagjämning och jag önskar dig en fin, ljus härlig vår med lätta positiva energier, både inom dig och i det yttre.

Skapa dig själv en ceremoni, kom ihåg…önska och du kan få!

Gilla, följ och prenumerera gärna på min hemsida och blogg.

Jag finns också på fb, med samma namn.

Och på instagram: healingochsjalavardbykattis

Väl mött!

/ Katarina Kemi Lindgren

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s