Äntligen har jag hoppat på och påbörjat kursen för att, förhoppningsvis, bli certifierad änglakortstolkare. Jag har länge velat anmäla mig till denna kurs. Men jag har väntat in rätta tillfället med ork, tid och möjlighet för att starta upp den. För när man anmäler sig så får man tillgång till kursen direkt och därför har jag känt att jag vill ha möjlighet att sitta med kursen i lugn och ro när jag väl anmäler mig. Tid för att kolla igenom kursmaterialet osv.

Så äntligen, i onsdags, kom rätta tillfället, på min lediga dag. Det var så roligt att läsa all info. som ingår i kursen, kolla videos och gå igenom kursens övningar och uppgifter. Kursen känns jättebra hittills. Dessutom så har jag fått tecken på att den är rätt för mig. Det redan när jag började fundera på om jag skulle gå denna kurs. Jag nämnde om kursen för en medial energivän, som då fick rysningar direkt, såna sk bekräftelse/sanningsrysningar. Och då är det så rätt.

Ett till tecken är också något som verkligen visar på att kursen är menad för mig. Jag har redan flera änglakortlekar, både orakel- resp. tarotlekar. Det är med tips på flera änglakortlekar (även lite andra) av Doreen Virtue. Det är med en, som jag inte har och som jag kände att jag verkligen vill ha. Daglig Vägledning heter den, men tyvärr slutsåld överallt och slut i lager pga att den inte tillverkas något mer. Detta är pga att Doreen Virtue tyvärr har vänt ryggen till allt som har med änglar och andligt att göra. Men om än hon har gjort det, så fortsätter jag tycka om och använda hennes kort. För när dom skapades så skapades dom med villkorslös kärlek till och från änglarna. Dom är ju så fina och vackra gjorda. Här är några av dom som jag har…Sen har jag fler av Doreen Virtue plus andra lekar också.

Jag skrev annons i en andlig köp/sälj-grupp på fb och efterlyste änglakortleken, Daglig Vägledning. Jag scrollade också och bläddrade bland annonserna i hopp om att kanske kanske ha tur ändå och hitta en till salu… Jag kom över en annons där flera lekar såldes. Dock var alla sålda utom två…en var just den, orakelkorten Daglig Vägledning!! Jag skrev och frågade i meddelanden för att få veta säkert om den var kvar. Och tänka sig…den fanns kvar!! Dessutom till ett jättebra pris, 100 kr plus frakt, så endast 157 kr totalt. Det är absolut inte en slump…Det är meningen, det är ännu ett tecken på att jag verkligen ska gå denna kurs. Änglarna och mina guider är med mig. Leken är packad och klar och postad (igår) så den borde vara i postlådan i början av nästa vecka. Hoppas redan på måndag. Det ska bli så roligt att få hem den, känna på den och börja prova använda den. Längtar!

Såhär ser den ut…

Och jag längtar också att sätta mig med kursen igen, men vardagen och verkligheten måste också prioriteras. Framförallt med familjen.

Plus annat andligt arbete, som imorgon…Imorgonkväll händer det också något som jag väntat på och längtat efter…Det blir väldigt intressant, spännande och roligt! Hoppas jag i alla fall!

Vad det handlar om berättar jag om i nästa inlägg… 😉

Nu är det dessutom fullmånetider, imorgon är det fullmåne och tyvärr ska det vara mulet här, men jag hoppas det kommer att vara klart så fullmånen syns.

Månen ikväll…fullmåne på ingång…

Passa på att nyttja fullmånens energier. Rensa och röja på alla sätt och vis, lämna gammalt för att släppa in nytt, rena dina andliga verktyg i fullmånens sken, meditera, ägna tid till dig själv, ägna tid till annat andligt pyssel, färdigställ påbörjade projekt och avsluta dom, då kan du sen så nya frön till nya idéer för att sen kunna starta upp dom.

Det var lite om vad som händer här hos mig och Healing och Själavård by Kattis – ”Follow your heart and dreams”, men det som händer imorgon…det får ni veta en annan dag… 😉

Med det så vill jag önska er en trevlig helg! 🤗

Väl mött 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s