Det var länge sen nu som jag skrev ett blogginlägg. Nu är det dags känner jag. Om vad, hur detta blogginlägg blir får vi se. För det är nymånetid (nymåne 10 juli) och det känns. Både nymånens och fullmånens kraftiga energier påverkar oss mer el. mindre ca. 3-4 dagar före och efter det är nymåne resp. fullmåne. Vid nymåne är det till sin fördel att påbörja nya projekt, förverkliga idéer som man har och har haft, ta tag i det där viktiga tel.samtalet el. mötet. Det är även bra tid för att skapa ceremonier för att manifestera sina önskningar ut till universum. Jag får just nu olika idéer, inspiration och känner mig kreativ. Det snurrar i huvudet av allt. Då är det bara ta och skriva ner det, så huvudet får lämna det. Jag tycker jag brukar känna mera såhär vid fullmåne och då skriver jag också ner allt för att sedan lämna det och vila, vara i mig själv, meditera osv. Så tar jag tag i idéerna som jag fått vid ett senare tillfälle. Som t.ex i nymånetid.

Jag vill just nu bl.a blogga mera, om naturkrafterna, vinden som är med mig…men det får vara kvar som inspiration till en annan gång.

Jag har idag gått ut med intressekoll av shamansk eldceremoni el. en andlig träff. Vore ju väldigt trevligt och mysigt att få anordna. Vi får se om det blir av här framöver snart.

Annars kommer jag hur som haver att anordna event till sensommaren/hösten och då med mer utförlig info. och spikat datum.

Är du intresserad, har frågor el. funderingar så är du välkommen att höra av dig till mig.

Väl mött 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s