Ikväll var jag med min äldsta på 20 år, till stranden och havet, för att han ville dit för att skapa sig en ceremoni. Vilket verkligen passar bra nu när det dessutom är nymånetid (var nymåne i lördags, 3 dagar sedan). När vi gick mot havet, över gräset, flög en ganska stor trollslända framför och förbi oss. Vackert tecken och budskap. Trollsländan symboliserar nämligen andlighet och andlig utveckling, att man har en andlig gåva och ska använda den och att man bär på en stark intuition som man ska lyssna på, lita på och leva efter, mitt i prick till min 20-åring! 💗🙏 (och till mig också visserligen) 💗🙏

Jag var inte delaktig i ceremonin, för det var hans grej, hans egen privata ceremoni. Jag satt bakom och bara njöt av vinden och havets vågor och av att se han utföra sin ceremoni. Det var väldigt fint och vackert att se. Jag är så tacksam att jag fick följa med och vara med på håll.

En fin kväll tillsammans med min äldsta 💗💗 Tack! 💗🙏

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s