Nu var det jätte länge sedan som jag var in här på min hemsida och både jobbade med den och bloggade. Detta för att sist jag var in via min mobil och skulle redigera, jobba med sidan, så försvann hela sidomenyn…Äntligen, idag har jag tagit mig tiden att jobba med sidan och få till menyn igen…Kan berätta att det tagit så gott som hela dagen för mig…men skam den som ger sig. Jag har lyckats återskapa menyn på sidan, dock inte som den var förut. På datorn ser menyn ut att vara under hemsidans/företagets namn. På mobilen däremot ser den ut att vara på höger sida, som sidmeny. Ja ja, en meny finns i alla fall och jag är glad att jag lyckades till slut. Jag anser mig inte vara så teknisk lagd, så jag blir så glad när jag stöter på tekniska problem och till slut, lyckas lösa det, på ett eller annat sätt. Ni som följer mig och varit in på min hemsida förut ser också att jag ändrat till en mörkare bakgrund, vilket känns bra.

Det har hunnit hända en hel del sen sist. Både upplevelser, häxafton med likasinnade, jag har nu haft företaget i drygt 1 år, bokningar rullar in från och till och jag har glada, tacksamma och nöjda kunder. Jag har hunnit anordnat en ”Andlig träff med likasinnade”, vilket blev väldigt uppskattat av deltagarna som var med. Kvällen innehöll: samtal om andligt/medialt, upplevelser och om livet i allmänhet (tystnadsplikt råder, det som sägs stannar hos var och en), meditation, kortdragning, reflektioner, fikapaus och vi avslutade med en utlottning av en valfri reikibehandling hos mig. Jag fortsätter att anordna sådana här träffar. Nästa är inplanerad redan om en vecka, nästa onsdag, den 24 nov. Så bor du här omkring (Piteå) och är intresserad av att delta så är du välkommen att kontakta mig för mer info. och anmälan. Än så länge finns det platser kvar. Eventet finns på min fb-sida:

https://fb.me/e/2Rh2wwZKf.

Varmt Välkommen!

Jag har nu ett erbjudande vid intresseanmälan av att om du vill boka en reikibehandling på distans och vara med i utlottningen av en gåva av 3 olika fina orakellekar, till 3 utvalda personer. Reikihealing, 400 kr resp. Angelic Reiki 350 kr. Vill man delta i denna utlottning och tävling, så meddelar man sitt intresse under aktuellt inlägg på min fb-sida eller mitt instagramkonto. Här kommer länken till min fb-sida:

https://www.facebook.com/HealingochSjalavardbyKattis

De 3 orakellekarna som jag lottar ut är:
* Healing med Änglarna av Doreen Virtue Otroligt bra utlottning, då denna orakellek troligen snart inte går att få tag på plus att priset höjs ju färre som finns till försäljning (sett den ute för 400 kr just nu).Jättefina, enkla och tydliga änglakort, som ger budskap om vad du behöver för att helas och må bra.
* Orakellek för djurägare/djurälskare. Jättefina, enkla och tydliga.
* The Crystal Ally Cards – The Crystal Path of selfknowledge. En orakellek utifrån kristallernas egenskaper + de fyra elementen. En väldigt ovanlig lek, men oj så fina och bra. På engelska.
Jag avslutar detta blogginlägg med bilder på korten.

Kolla gärna runt på min sida, via menyn, min blogg, kommentera, kontakta mig vid funderingar, frågor, intresse el. bokning av någon av mina tjänster.

Följ mig gärna på fb och instagram.

Väl mött!

/ Katarina

De 3 orakellekarna som lottas ut

Healing med Änglarna orakelkorten

Info. på baksidan av vägledningshäftet, om djurkorten

Djurkorten

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s