Som jag hoppats på så låg den i postlådan idag. En av mina nya orakellekar, ”Loving Words from Jesus”. Jag lovade att det skulle komma ett nytt blogginlägg när korten hade kommit. Jag har öppnat asken, renat korten och provat använda dom. Dom är så fina och känns enkla och tydliga att tyda. Här ovanför ser ni en bild på korten, i mitten ser ni hur kortens baksida ser ut.

Jag reagerade när jag såg det första kortet när jag öppnade asken….

Varför reagerade jag då?

Jo, för att Jesus sitter vid elden och jag brukar skapa shamanska eldceremonier och jag älskar att sitta vid elden. Jag har haft två små event med shamanska eldceremonier. När jag hade beställt en annan lek, med änglar, och provade använda den första gången, då dök ett kort upp med en ängel vid elden. Samma kort kom upp ett par gånger efter det när jag använde dom på mig själv. Det budskapet handlade om företagande, att man var redo och var på rätt väg. Så klockrent!

Och nu är detta kort det första jag ser när jag öppnar asken. Budskapet, utifrån min tolkning, så handlar det om att hålla fast i sin tro, sina drömmar så förverkligas dom.

När jag sedan skulle dra ett kort så satte jag intentionen på ett allmänt budskap om vad behöver jag tänka på, veta just nu? Oftast när jag blandar korten så ramlar kort ut ur leken av sig själv och då betyder det att dom korten med sina budskap verkligen är menade till just mig. När jag jobbar med vägledning till andra så händer oftast samma sak. Och då är just dom korten menade till just den mottagaren. Andevärlden är verkligen med mig 💗🙏

Denna gång föll 2 kort ut ur leken och jag drog ett extra kort.

Min läsning av dessa 3 kort till mig är att jag ska gå före andra med mitt ljus, leda andra med mitt ljus, ge och känna kärlek till andra lika mycket som den kärlek som jag får i livet och från andevärlden, från Universum, Källan och änglarna och guiderna och alla andra hjälpare som jag har omkring mig. Jag ska också vara tacksam, glad och nöjd över allt det fina jag har i mitt liv. Så fina och tänkvärda budskap.

Jag fortsatte senare med en fråga om en särskild jobbig situation just nu och fick då detta fina tänkvärda budskap:

Så sant, mitt i prick. Man ska inte slösa energi på att tänka på morgondagen. Morgondagen har sina egna tankar, så det är bara släppa tankar som handlar om kommande dagar. Är man i morgondagen, i framtiden i tanken så förlorar man tid i nuet. Det är viktigt att vara här och nu. Och inte vara i det förflutna eller i framtiden.

Som detta tänkvärda citat säger:

”Står du med vänster ben i gårdagen och med höger ben i morgondagen så pissar du på nuet” 😉 😁

Så sant som det är sagt! 🤗👍

Jag är tacksam över de fina budskap som mina nya fina kort har gett mig idag 💗🙏

Vår ena katt (min speciella katt) satt ute på altanräcket och spanade på något så jag blev nyfiken och undrade vad hon fått syn på…En hackspett. Hackspettens budskap, enligt Solöga:

Ja, det är bara att fortsätta framåt på den livsväg jag har valt. Kämpa, inte ge upp och försöka känna lugn och tålamod….haha…Inte alltid så lätt. Då jag vill något och tar tag i det, då vill jag att det ska ske nu på en gång, helst i förrgår 😁

Att bryta gamla som nya dåliga mönster är alltid bra. Att släppa taget om allt som inte gynnar en längre i ens liv. Både gällande situationer, relationer/människor och materiella saker som man bara mår dåligt av. Så lämnar man samtidigt plats för nya, bättre, lättare energier att komma in i ens liv. Att släppa och lämna passar bra nu, när det just nu idag är fullmåne. Så nyttja fullmånens energier till att rensa, röja, släppa och lämna det du inte längre behöver ha i ditt liv. Så öppnar du upp för ett nytt flöde i ditt liv.

Läser du detta?

Då är de budskap som jag har fått och har delat med mig av troligen även menade till just dig. Känn in själv om något/några budskap passar in på dig och ditt liv.

Jag erbjuder personliga vägledningar med hjälp av andevärlden och med korten som verktyg. Är du intresserad av att boka en vägledning så kontakta mig. Mera info. finns under menyn. Där kan du läsa om mina tjänster och priser och hur en vägledning med mig går till.

Om du tycker om min sida, mina blogginlägg så dela och sprid den gärna. Följ mig, kommentera och prenumerera på min hemsida så tar du direkt del av nya blogginlägg, nyheter, erbjudande, event och m.m.

Jag önskar er en fin fredag och en trevlig helg 🤗

Väl mött 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s