Jag har beställt två nya orakellekar….som att jag inte har nog många…haha. Jag brukar säga att ”alla samlar vi på något”. Dock har jag en utlottning nu av 3 orakellekar. Tre personer har chans att få en orakellek som gåva vid bokning av ett reikiskick på distans. Låter det intressant? Se tidigare inlägg om hur det går till.

De två orakellekar som är på väg till mig är: ”Loving Words from Jesus” av Doreen Virtue. Den är svår att få tag på, som många andra av hennes kortlekar, och priset höjs nu drastiskt då det nu bara börjar finnas ett par få kvar av vissa av dom. Jag såg denna orakellek på en sida för….999 kr!! Och en annan för 1499 kr….Inte klokt ju! Så är ni intresserade av orakellekar/tarotlekar av Doreen Virtue så passa på att köpa nu medans dom finns kvar och om du lyckas hitta dom för ”vanliga” priser (300-350 kr). Ett tips är att kortlekar som är skapade av D.V och Radleigh Valentin kan finnas likadana med bara hans namn och då är dom billigare än dom med bådas namn på.

Jag fick tag i ”Loving Words from Jesus” för 361 kr. YES! Då är det meningen jag ska ha den. Dock skadad ask, men det må vara. Nu är jag inte religiös el. kristen, men jag tror på att det finns många andra goda varelser, änglar, kraftdjur, guider, gudomliga mästare i andra världar. Efter att jag provade en meditation där man får möta just…Jesus och den upplevelsen så ville jag ha en kortlek med Jesus. Och nu är den på väg. Har jag tur så kommer den i postlådan idag. Hoppas! Det är alltid roligt, intressant och spännande med nya kort och att få börja använda och lära känna dom. Här är en bild på den:

Den andra orakelleken som jag beställt heter ”The Sacred Forest” av Denise Linn (ett nytt namn för mig) och är på engelska. Det är verkligen en utmaning med kort på engelska. Men å andra sidan läser/känner jag av korten med hjälp av min egen intuition, utan att använda vägledningshäftet. Vid behov tar jag hjälp av det färdiga budskapet i häftet. Orakelleken ”The Sacred Forest” ser ut att ha så vackra kort. Jag längtar tills jag har den i min hand och att få börja utforska och jobba med den också. Här kommer en bild på den och på korten:

Så fina kort, eller hur!?

Det är svårt veta hur storleken på bilderna blir när man lägger in dom. Ibland kan jag förminska dom och ibland går det inte alls. Det tar sin tid att lära sig hur allt fungerar här på hemsidan. Hoppas ni har förståelse för detta.

Jag återkommer med nytt inlägg när jag har fått hem mina nya fina orakellekar och när jag har provat använda dom.

Följ mig, min hemsida och blogg, läs och kommentera och prenumerera gärna på den. Du tar del av mina erbjudande, utlottningar, nyheter, event och mina nya blogginlägg ~ som handlar om mina upplevelser med andevärlden, mitt andliga energiarbete, reflektioner om livet i allmänhet, bilder från skog och natur och m.m.

Varmt Välkommen med reflektioner, tankar, frågor, funderingar och bokning av mina tjänster.

Väl mött 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s