Veckans vägledning för v. 47 kommer här från min nya orakellek, ”Loving Words from Jesus”.

Önska och du kan få. Önska, be och tro på att du kan få det du vill så får du det också. Viktigt att tänka på är att be/önska för det allra högsta bästa, så önskar du från ditt hjärta och inte från ditt ego. Tacka, ha tålamod och tillit till att din önskan har blivit hörd och kommer att uppfyllas. Dock kan det ske på annat sätt än som du tänkte dig. Både för dig och för det allra högsta bästa.

Ge vänlighet, ljus, glädje, kärlek och respekt till andra och du får tillbaka desamma. Viktigt är att ge kravlöst från hjärtat, så skapas ett naturligt flöde av givande och tagande. Hjälp andra utan att kräva hjälp tillbaka. Så ska du se att när du behöver något så kommer du att få hjälp el. det du önskar från ett oväntat håll.
”What goes around comes around”

Tro på det goda, tro på Universum, Källan, Änglar, Guider, Gudomliga mästare, Gud, Jesus el. vad du än väljer att kalla det för något. Med denna tro så ska du veta att allt är möjligt! Bara du tror, från hjärtat, på att allt är möjligt, då är också allt möjligt 💗🙏

Önskar er en trevlig och fin vecka i ljus och kärlek 🤗

Kom ihåg att alla är vi ljusvarelser fyllda med ljus och kärlek, även du, och allt är möjligt och önska så kan du få 🌟💗🙏

På tors. 25/11, sänder jag gratis grupphealing med reikihealing kl. 20:00 – 20:30. Feedback önskas efteråt 💗🙏

Läs info. om eventet här nedan i länken. Där står det hur det går till och hur du anmäler dig för att delta.

https://fb.me/e/1f72vyGsR

Varmt Välkommen! 😇🙌

/ Varma kramar Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s