Igår kom den, min andra nya orakellek ”Sacred Forest”. En sådan lek som jag länge sökt och velat ha. Med kort med skogens naturväsen och skogens andar. Jag hann faktiskt inte ens öppna paketet igår. Så jag öppnade det imorse, öppnade asken och tog fram korten. Renade dom såklart och passade förstås också på att dra ett kort till mig själv. Jag bad om ett allmänt passande budskap för idag, ett tänkvärt budskap till mig. Kortet jag fick var….

”Pine Spirit”, Tallanden som kommer med budskap om rening. Det är dags att jag renar mig, lämnar och släpper all tung energi som jag inte mår bra av, som kan finnas i mitt liv. Och essence olja gjord på tall kan vara till bra hjälp.

Jag tar åt mig budskapet. Det är alltid bra att rensa, lämna och släppa sånt man inte behöver i sitt liv längre. Jag använder inte så mycket oljor, har 2-3 st. Någon av dom har jag inte ens rört sedan jag köpte dom…haha…Det är dags att börja testa dom. Nu när budskapet kom om tallolja, så bestämde jag mig faktiskt för att jag ska kolla om Hälsobutiken här i stan har den. Så det ska jag göra troligen på lördag.

Jag längtar tills jag finner tid i lugn och ro att bekanta mig mera ordentligt med mina nya fina, underbara kort. Oftast följer det också med, i vägledningshäftet, tips på olika läggningar utifrån olika situationer/frågor. Väldigt intressanta och spännande läggningar, vilket det även finns med i detta tillhörande vägledningshäfte. Jag känner att jag använder dessa tips på olika läggningar till olika kort allt för sällan. Det är något jag vill börja använda mig mera av. Så det är något jag ska ta och göra här framöver med dessa kort.

Jag avslutar med en bild på hur en del av korten ser ut och i mitten ser ni hur baksidan ser ut. Jättefin den också.

Det var kvällens blogginlägg. Nu ska jag snart förbereda mig för ett distansskick av Angelic Reiki, till en kund. Det blir så mysigt att få vara i Angelic Reikins underbara energier igen.

Vill du boka en personlig vägledning med hjälp av korten eller Angelic Reiki eller Reikihealing med mig så kontakta mig.

Jag påminner också om att jag erbjuder gratis grupphealing av Reikihealing imorgonkväll, tors. 25/11, kl. 20:00 – 20:30. Om du vill delta så läs mer info. och anmäl dig här:

https://fb.me/e/1f72vyGsR

Varmt Välkommen 🤗

I ljus å kärlek 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s