Igår var jag och min man först och åt frukost på ett café i en av stadens två gallerior, innan butikerna öppnar. Cafét erbjuder liten frukostbuffé för 69 kr. Då kan räk- el. laxmackor, gott fika från gårdagen finnas kvar, men när vi kom igår var tyvärr de goda mackorna slut. Men vi åt av det övriga som erbjöds. Så blev det lite present- och julklappshandling. Vi har nämligen födelsedagar att tänka på också såhär i juletider. Min äldsta fyller 21 på lör. (4 dec). Dock är han i Dublin, så vi får fira han när han kommer hem till jullovet. Sen fyller jag år, 18 dec….en sådan där konstig jämn siffra…Så det planeras och ordnas inför den stora dagen. Och i jan. fyller min yngsta, 16 år (16 jan.). Så vi har det vi gör, med både födelsedags- och julfirandet. Dock är jag inget större fan av julafton…Förra året hade jag och min man bokat en stuga vid skogen och skulle mysa på utan julfirandet. Men vi fick ställa in då min äldsta fick feber och orkade/kunde inte åka till sin pappa, som det var tänkt. Men han är inte heller något fan av julen. Så vi gjorde annat, åt annan mat, såg en film, eldade ute i vår eldstad och myste på. En jul i min smak. I år ska vi fira jul hos min bonusdotter och hennes man. Det blir så mysigt, att umgås hela familjen. Det är väl det bästa med julen. Resten kan jag stå över.

Efter att jag och min man varit i stan så åkte vi till Skellefteå, 8 mil en väg. Min man behövde in på Biltema där. Vilken tur för mig! För I Skellefteå finns det nämligen en andlig butik, som jag velat besöka, men aldrig varit till faktiskt. Såklart att vi sökte upp denna butik, när vi ändå var i krokarna. En mysig liten andlig butik. Jag köpte ett par nya stenar och en ny bok. Så fick jag en rökelse på köpet. Ni ser allt på bilden här ovanför. Boken ”Daglig Vägledning från dina Änglar” av Doreen Virtue är ju så fin!

Lika väl som man drar ett kort för dagen så kan man slå upp dagens vägledning från änglarna i denna fina bok. I och för sig, det kan du göra med vilken bok som helst, med temat andligt, personlig utveckling osv. Skillnaden med denna bok är att det är budskap med vägledning om det man just för tillfället behöver få höra just den dagen.

Här kommer dagens vägledning från Änglarna till er, idag sön. den 28 nov:

Vet att änglarna älskar dig oavsett vad du gör eller vad som än händer och ha tillit till det, att änglarna älskar dig. Änglarna är alltid med dig och vill ditt högsta bästa. Som kanske inte alltid är vad du vill, egot vill, men det är utifrån det högsta bästa, det som är bäst för dig i slutändan. Känn dig omfamnade av änglarna och ha tillit till att dom är med dig, alltid.

Så fint budskap från änglarna till oss alla som läser, kommer över detta budskap.

Jag vill också passa på att önska er alla en fin 1:a advent. Här kommer en dikt till er, skriver till 2:advent förra året. Jag gjorde om den så att den även passar in på första advent.

(vet dock inte hur jag får till texten utan mellanrum)

Första advent 🕯

1:a ljuset är tänt med liv och lust

med sin kraft

ljuset det brinner

för oss alla

med ljus och kärlek

mer än vi tror

mer än vi förstår

Låt oss också brinna

Brinna med

liv, lust och kraft

med ljus och kärlek

Våra hjärtan

de brinner

inom oss alla

Låt din låga brinna och lysa

För dig, mig, för oss alla 💗

/ Katarina 6/12 -20. Copyright

Jag avslutar med info. om ett erbjudande som jag har just nu, med en utlottning av en gåva. Om du vill boka ett reikiskick på distans så har du chans att vinna en orakellek I gåva. Reikihealing för 400 kr eller Angelic Reiki för 350 kr. Orakellek du kan få i gåva är en orakellek för djurägare och djurälskare. Såhär ser den ut:

Delta genom att kommentera under inlägget på min fb-sida, Healing och Själavård by Kattis – ”Follow your heart and dreams”.

Utlottningen avslutas fredag, den 3 dec. 20:00.

Erbjudandet finns också på mitt instagram, healingochsjalavardbykattis.

Hoppas du vill ta del av detta erbjudande med chans att vinna den fina orakelleken för djurägare och djurälskare.

Om du deltar så önskar jag dig lycka till!

Ha nu en fin, lugn, skön 1:a advent 🤶🕯

/ Kramar Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s