Idag har jag, äntligen, suttit och jobbat med distanskursen som jag går. Jag går kurs för att bli certifierad änglakortstolkare. Det var läänge sen jag ägnade tid till kursen. Jag har haft uppgifter så gott som klara, men då ska dom föras över till kursen, där uppgifterna skrivs och skickas in. Det tar sin tid, framförallt att då jag har behövt kopiera bilder, förminska dom och lägga in dom i uppgifterna. Jag satt med detta i onsdagskväll, men var för trött för att göra klart allt. Jag hittar ingen knapp för att Spara…Så allt försvinner! Någon timmes tid, arbete och energi bara försvann…”Surt sa Räven”…Jag har skrivit och frågat om det inte går att påbörja en uppgift för att fortsätta en annan gång, om något händer och man inte har möjlighet att färdigställa pågående uppgift. Det borde ju gå Spara på något sätt, tycker man ju. Men idag efter jobbet och något ärende, så satte jag mig äntligen, igen, vid datorn med målet att få den uppgift jag höll på med klar för att skickas in. Sagt och gjort. Jag har suttit hela em och kvällen med middagspaus. Så nu är det bara avvakta och vänta och se om uppgiften blir godkänd. Det är så skön känsla att ha kommit igång igen med kursen, att äntligen få ännu en uppgift klar. Det känns verkligen bra!

Så nu är jag taggad att ta mig an nästa uppgift i änglakortskursen. Det gäller att bestämma sig för att det ska göras och när. Helt enkelt boka in det i kalendern.

Här nedan ser ni bilder på en del av korten som jag har använt mig av till uppgifterna i kursen.

Nästa uppgift är att göra två st. flerkortstolkningar. Det blir kul! Det finns så många intressanta, spännande och roliga förslag på olika läggningar utifrån olika frågor/situationer i de flesta medföljande vägledningshäftena till orakellekarna/tarotlekarna.

Så nu längtar jag till jag finner tid till att ägna mig åt kursen igen nästa gång.

Jag avslutar med att påminna om mitt erbjudande med utlottning av en gåva, en orakellek för djurägare och djurälskare, vid bokning av ett distansskick av reikihealing el. angelic reiki. Vinnaren meddelas på fre. (3 dec.) 20:00. Här på min fb-sida kan du läsa mer om detta erbjudande:

På torsdag erbjuder jag gratis grupphealing av reikihealing, kl. 20:00 – 20:30. Läs mer info. om detta här, hur du anmäler dig för att delta och hur det går till osv:

https://fb.me/e/29sOgPri7

Det var allt från mig denna gång.

Jag ger personliga vägledningar med hjälp av korten som verktyg och jag erbjuder reikihealing resp. angelic reiki på plats el. på distans. Ang. båda så har jag förmånligt erbjudande vid bokning av 3 distansskick inom 1v. Vilket dessutom är väldigt effektfullt. Jag ger också samtalsrådgivning. Priser och hur alla tjänster går till finns att läsa under menyn här på sidan.

Ni vet väl att reiki går under stresshantering hos Skatteverket!? Så friskvårdsbidraget kan nyttjas till reikibehandlingar.

Varmt Välkommen till mig och Healing och Själavård by Kattis.

Väl mött!

Ljus å kärlek 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s