Idag har jag min lediga onsdag, ledig från mitt jobb på förskolan. Ledig för återhämtning och för att kunna syssla med det jag brinner för mest, detta, andligt energiarbete både för min egen skull och andras. Det innebär tex. att skriva blogginlägg, som jag gör nu, ägna tid till kursen som jag går (cert. änglakortstolkare), ägna tiden till bokningar av mina tjänster, promenader, vistas i skog och natur, meditera osv. Tyvärr går ju en dag så fort, så det gäller att prioritera vad jag vill och behöver sätta fokus på. Det brukar gå lite dåligt, då jag vill så mycket, vill hinna med så många roliga saker på en och samma dag…haha. Plus att det händer saker i det ”verkliga” livet som måste göras. Ärenden och nyttogöra osv. Men i det stora hela försöker jag undvika sk ”måsten” och nyttja tiden till det jag vill och mår bra av. För det är vad denna dag är till för.

Det har många fördelar med att vara ledig. En är att det ploppar upp fler nya idéer, planer, drömmar och mål….Fast min man kanske har en annan åsikt om det…haha. Idag har jag, åter igen, kikat på ännu en änglautbildning, för att bli änglamedium. Jag har genom åren kikat runt, från och till, på flera olika liknande utbildningar. Både som medium och utbildningar som har med änglar att göra. Jag vill ju, isåfall, satsa på en utbildning där änglarna ingår. Denna utbildning som jag kikat på idag har jag varit in och läst om flera gånger. Jag har t.o.m skrivit och frågat lite om den en gång förr, vilket jag har gjort idag också. Vi får se vad maken säger om detta och hur vår ekonomi ser ut. Jag drog kort i frågan om denna utbildning passar mig, är den rätta för mig…Jag valde kort från Healing med Änglarna och från Enhörningarna….

JA, ni ser ju själva, vilka klockrena budskap och svar. Mirakel sker om jag väljer att gå utbildningen och jag ska ha tillit, tro och hoppa in i det okända, bre ut mina vingar och flyga och lita på att dom bär och fortsätta framåt, Så ja, utbildningen är definitivt en utbildning som jag ska satsa på. Fortsättning följer…så, nog om mig och mitt…

Här kommer nu dagens budskap från min nyaste orakellek ”The Sacred Forest”.

Dagens kort och allmänna budskap till er som läser detta blev: ”Dragon ~ Power”. Drakens energi kommer med budskapet om att den ger dig ny kraft och energi och att du ska tro på den. Tro och ha tillit till att du har denna kraft och energi inom dig och draken vill att du tar fram den. Draken kommer och hjälper dig, helar dig fast du är omedveten om det. Den kan komma till dig när du sover och med vägledning i dina drömmar.

Det är dags att ta tag i din kraft och styrka. Det är dags att du tar kommandot över ditt eget liv. Det är du som är huvudpersonen I ditt eget liv och det är du själv som är skaparen av ditt eget liv. Stå stadigt i din egen sanning och styrka och ta tillbaka din auktoritet. Du är redo! Om du har tappat bort el. gett bort din auktoritet till någon el. något så är det nu dags för dig att ta tillbaka den! Om du har begränsade övertygelser som håller tillbaka dig, hindrar dig på något sätt el. om du är rädd för att människor ska undvika dig, döma dig, att du ska bli utanför då är det verkligen dags att lämna och släppa dessa begränsningar.

Släpp rädslor som kan finnas ang. att missbruka dina gåvor som du har. Sann styrka dominerar och/el. manipulerar inte. Det är en gåva till dig från Skaparen, en gåva som bor inom dig. Du har den andlig styrkan som är född av helig kärlek, visdom och välsignelse. Denna möjlighet har du fått för med den kan du hela andra och föra in ljus i mörkret. Du är en anmärkningsvärd, härlig, fantastisk varelse här på jorden.

Att ha anden av Draken bredvid dig är mäktigt. Draken helar dig och återställer dina förmågor som du har. Och den hjälper dig att komma över de hinder som du kan ha för att komma vidare i ditt liv. Och den skyddar dig i alla områden i ditt liv.

Draken hälsar att inom dig så bor en anmärkningsvärd styrka för att manifestera dina drömmar, vinst av fina rikedomar (behöver ej vara pengar) och aktiverar gammal visdom. Så ta tillbaka din styrka och kraft och uttryck den med välsignelse.

Så fortsätt stå stadigt på jorden i din egen kraft och sanning. Ingen kan ta den ifrån dig! Ett extra passande allmänt budskap i dessa svåra tider som vi lever i nu, med tanke på vad som pågår i vår värld gällande våra mänskliga rättigheter och vår egen frihet och fria vilja.

Ni ser att detta kort, Drakens kraft också står för nr. 11. Änglanumret 11 står för förändring, nystart, nya möjligheter som öppnas, något positivt är på väg att hända i ditt liv. Här gäller det att vara positiv och behålla optimism och inte låta negativa tankar och känslor ta över. Du får tillbaka det du tänker, från Universum, som en bumerang åker det upp och tillbaka till dig igen. Både när det gäller positiva och negativa tankar och känslor. Så, ni förstår själva, vikten av att behålla sin optimism.

Det var mitt blogginlägg för idag. Nu är det lunchdags och snart är det dags för ett distansskick av angelic reiki. Underbara energier att vara i, både för mig som ger/skickar och för kunden.

Så ska jag också försöka hinna med att ägna tid till nästa uppgift i änglakursen som jag nämnde här innan.

En mysig ledig dag med andra ord, med blogginlägg, kortdragningar, angelic reiki skick, mera kortdragningar som uppgift i kursen.

Jag vill påminna om mina två erbjudande som jag har just nu.

Du kan vinna en orakellek i gåva vid bokning av ett distansskick av reiki el. angelic reiki. Mer info. finner du här:

Och imorgonkväll (tors. 2 dec.) erbjuder jag gratis grupphealing av ett reikiskick. Välkommen! Läs mera här om hur du anmäler dig och om hur det går till:

https://fb.me/e/29sOgPri7

Det var allt för idag.

Jag vill önska er en fortsatt trevlig onsdag och vecka.

Ljus å kärlek 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s