Kommer här från tarotleken ”Wheel of the Year”. En lek som jag inte använder så ofta, då jag är mera för orakelkort än tarotkort. Men dessa tarotkort tycker jag verkligen så mycket om. Så borde använda dom mera än vad jag gör. Jag använder dock tarotkort på samma sätt som jag använder mig av orakelkort. Alltså, jag går inte efter den sk ”styrda läran” om tarotkorten. Utan jag ser och känner in vad jag får till mig från korten. Jag kan ta med lite från vad tarotkorten handlar om.

Såhär blir i alla fall min tolkning, en allmän läsning för denna vecka, v. 49. Du som läser detta, tar till dig det som du känner passar in på dig och ditt liv.

Man har behov av att skydda sig från någon el. något. Man gör det på det sätt som man kan. Ingen ska få förstöra för en. Dags att lämna och släppa det som inte gynnar en längre, för att istället kunna släppa in lätta energier som passar en bättre I livet just nu. Man kämpar kanske för att lösa ett problem, svårighet att känna in vem man kan lita på pga saker man varit med om förr. Kanske dags att släppa det? Man ska inte vara för naiv förstås, men inte heller misstänka allt och alla. Det gäller att hitta en balans där. Man samlar ny kraft, mod, styrka inför en situation. Man får energi, man går till handling och agerar och man har sitt/sina mål framför sig. Så det löser sig med tiden, vad det än handlar om

Och här kommer lycka, glädje, firande, växande, massor med ljus, förnyad kraft och styrka, nya tag, nytt projekt, nystart, man uppnår sina mål.

Samtidigt kommer budskap om en känsla av hopplöshet, ensamhet, svårt ta sig ur en situation, man ger nästan upp, meningslöshet. Less på att kämpa ensam. Det kan handla om materiell förlust el. ekonomiska svårigheter. Man söker trygghet. Förändring är på gång, så ha tillit och tålamod till att allt ordnar sig på ett el. annat sätt. För det högsta bästa.

Ett viktigt meddelande, viktig information kan vara på väg till dig alt. att du behöver ta reda på mera information i en situation innan du går vidare. Så ta det lugnt och ha inte för bråttom med saker och ting. Kan handla om hjälp, information för att finna lösning på de problem, den situation som nämns här i veckans läsning. Situationen, problemet kan handla om materiell förlust och/el. om ekonomiska svårigheter. Man känner hopplöshet, meningslöshet, känns som det är svårt att ta sig ur situationen, man vet inte vad man ska göra, hur man ska gå vidare. Man söker trygghet. Förändring är på gång. Allt blir bra.

Så skydda dig, men våga också lita på andra människor, känn in vem/vilka du kan lita på och inte. Ny energi, lätthet och glädje är på väg in i ditt liv. Ny glädje, nya tag, en nystart är på gång. Ett viktigt meddelande är på väg el. att du själv behöver hämta information. Förväntningar finns, otålighet, ny erfarenhet, nya perspektiv. Hårt arbete belönar sig nu.

Så om än något känns jobbigt och hopplöst just nu, så kommer det att vända. Lycka, glädje, firande och belöning väntas komma till dig. Belöning behöver ej vara i form av pengar. Det kan vara lyckan, glädjen och firandet som är belöningen 😉

Det känns som en passande läsning och vägledning gällande det som pågår runt omkring oss och i vår värld just nu…Men det är bara en tanke, en reflektion. Det kan lika väl handla om en personlig situation/problem i ditt liv just nu. Men som sagt, allt vänder och blir till det bättre med tiden.

Med detta vill jag önska er en fin och trevlig vecka 🤗

Jag ger personliga vägledningar med hjälp av korten, reiki, angelic reiki, helande samtal, håller i eldceremonier och andliga träffar. Du vet väl att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för en reikibehandling!? 😉

Kontakta mig om du vill boka någon av mina tjänster.

Jag vill också påminna er om att delta på ons. kl. 20:00 med att via t.ex meditation, sända ljus och kärlek till alla människor och vår Jord. Ju fler vi är desto bättre. Sprid och dela, till dom som du tror/vet att detta känns rätt för. Mer info. här:

https://m.facebook.com/events/598996414687826?sfnsn=mo

Nu blev jag jättetrött, men har också börjat tidigt idag, så nu ropar sängen på mig….Godnatt å sov så gott…😴😴

Önskar er en ny fin vecka, där du befinner dig 🤗

Ljus å Kärlek 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s