Äntligen är jag tillbaka i det andliga igen och andligt energiarbete. Här före jul hade jag en helg då jag hade paus från allt detta. Det var inte planerat eller medvetet, utan det bara blev så och det kändes rätt. Ibland behöver man paus från det andliga och balansera upp det med den sk verkligheten här på jorden och ägna tid till annat. Efter det hade vi en 50-årsdag att förbereda inför. ..nämligen min egen. Det var en hel del att fixa och dona med det. Jag hade ett jättelyckat firande med öppet hus under dagen och en liten fest på kvällen. Jag är så glad, tacksam och nöjd. Så efter detta firande så var det då dags för julförberedelserna, sådär 2 dagar innan julafton. Vi hade en mysig och trevlig julafton hos bonusdottern och svärsonen. Samtidigt en omtumlande julafton både med glädje och sorg…Men det är för privat så det går jag inte in på mer än så.

Igår var jag äntligen ut på en promenad på em. För mig själv med mig själv, vilket jag verkligen behövde. En stund för mig själv. Jag gick till ”min” kraftplats i mörkrets mystik. Filosoferade, kände in, fotade och bara var. Det blev en del bilder, delar ett par stycken här…

Ser ni allt glitter på snön på sista bilden!? Det syntes inte där och då i ”verkligheten” och jag har zoomat in bilden. Först då såg jag det. Detta glitter är med på alla bilderna där snön är med. Kanske det är små älvor som dansar över den vita snön…Vem vet…Vackert är det i alla fall!

Jag fick till mig ett allmänt budskap från änglarna, till er läsare/följare av mina sidor:

”Tro, hopp, glädje och kärlek. Det är något som ingen kan ta ifrån er”. Med andra ord, i dessa tuffa tider som råder just nu, tappa inte tron på det goda, hoppet, håll kvar och var i och känn glädje och kärlek till dig själv, till andra och alltet 💗🙏

Senare, hemma under kvällen, fick jag själv ett budskap från änglarna via änglanummer. Denna gång 2122. Ettor och tvåor har varit med mig nu en längre tid. Budskapet handlar om samarbete, vänlighet, anpassningsförmåga, positiva förändringar, nya situationer, att behålla positiva tankar och inställning även när svårigheter och jobbiga situationer uppstår i livet, tron på änglar och att kalla på dom vid behov av hjälp och lyssna på änglarnas råd och vägledning – dom leder mig rätt på min livsväg, följa samma spår som jag redan valt, allt kommer att bli bra i slutändan. 2122 blir tillsammans nummer 7. 7 står för att det är dags att stanna upp, ta det lugnt, tid för vila och tystnad, tid för att vara själv och/eller med närmaste familjen och vännerna. Det handlar om gudomlig kontakt, kosmisk medvetenhet och en öppning till det gudomliga och chakrat är förstås kronchakrat. WOW!! Vilka tänkvärda och fina budskap! Så tacksam! 💗🙏

Jag mediterade också under kvällen. En meditation, med Jesus faktiskt. Jag är inte religiös och jag går inte heller i kyrkan. Men jag provade denna meditation en gång och den är verkligen så kraftfull. Jag känner pirr, rysningar och energierna i hela min kropp. Den är även lagom lång. Bara ca. 10 min. Samma känsla denna gång. Efteråt drog jag ett kort från mina orakelkort ”Loving Words from Jesus”. Passade bra kändes det som. Kortet jag fick var detta…

När jag såg bilden så kände jag direkt vad den betyder och står för, personligen för mig. Vilket är ett privat budskap som jag håller för mig själv.

Det färdiga budskapet är:

”Blessed are the peacemakers, for they skall be called the children of God” (Matthew 5.9).

Välsignade är fredsskaparna, för de ska bli kallade för barnen av Gud”

Jag känner att kortet med sitt budskap passar in bra på mig…Jag är och vill vara en fredsskapare av vår värld, en regnbågskrigare, en ljusarbetare. Framförallt med tanke på allt vansinne som pågår i vår värld just nu…

Om ni har orakelkort/tarotkort eller är nyfikna på dessa kort, så är ett tips att öva upp intuitionen genom att först bara känna in bilden. Utan att läsa kortets färdiga budskap på kortet och/eller i det medföljande vägledningshäftet. Se bara på bilden och ta in det du känner, får till dig av bilden. Är det något som fångar din blick och uppmärksamhet på en gång? Vad isåfall och varför? Är det något djur, någon växt med kanske, vad står dom för? Eller någon färg som utmärker sig kanske ? Osv.

Prova dig fram och anteckna. Du ska få se vad mycket som du kommer att få till dig. Lycka till! 🤗

Det var allt från mig idag. Tanken var att få med veckans budskap, utifrån korten. Men då blir detta inlägg så långt, så det får vara. Ev. att det kommer ett till inlägg om det ikväll eller imorgon. Vi får se hur det blir med den saken. Har lite annat jag behöver prioritera nämligen.

Hoppas er jul har varit till belåtenhet tillsammans med nära och kära 🎅🌲

Jag vill passa på att önska er en riktigt god fortsättning, nu vänder det och vi går mot ljusare tider. Hoppas på det bokstavligen också! 🌟❄☀️

Ni kan boka mig för bl.a reiki, angelic reiki eller vägledning med mig, änglarna och mina guider och med korten som verktyg.

Varmt Välkommen! 🤗

Väl mött i ljus och kärlek 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s