Här kommer veckans budskap, för denna vecka, sista veckan på detta år. Jag valde orakelkorten ”The Sacred Forest”. Jag bara älskar dom. Så fina och med så kloka tänkvärda budskap. Om än jag går mest utifrån min egen känsla, min egen intuition när jag ger mina vägledningar. Nu ska vi se vad korten kommer med för budskap inför denna vecka…

Här har vi har kort 1, Wise Woman of the Grove – Grace”. Den vise kvinnan av skogslunden. Mitt i skogen har hon lämnat en gåva till dig. Hon står själv i bakgrunden och ser på när du tar emot denna gåva. En gåva som lyser, en sten, en kristall som lyser med sitt röda sken. Ta hand om din gåva. Ta hand om din visdom, dina andliga kunskaper och dela med dig av dom till andra. Kliv fram i ljuset och var den ljusarbetare som du är menad att vara här på jorden. Det är dags nu. Lyssna inåt, i stillhet och i tystnad, så hör du dina guider, den inre viskningen som vägleder dig rätt på din väg i livet. Du står stark i din egen tro och sanning. Men inget som du påtvingar andra. Uttryck och handla utifrån kärlek.

Kort nr. 2, ”Maple Spirit – Generosity”. Anden av lönnträdet – Generositet. Lönnens betydelse enligt ”Växternas Språk” av Solöga: ” Vägen är alltid öppen för dig. Visdom: Jag är väl förberedd. Nu skapar jag skönhet i mitt liv. Rikta in dig på det du vill åstadkomma och skapa och sätt igång!”

Det handlar om att du ska agera, ta tag i det du vill göra och skapa utifrån ditt hjärta. Följ din själs kallelse. Sätt gränser och ta hand om dig själv och gör det du mår bra av och känner glädje av. Gör ett medvetet val och skapa dig det liv du vill leva och ha. Det är bara du själv som kan åstadkomma detta. För det är du, bara du, som är huvudpersonen i ditt eget liv. Så var generös mot dig själv. Allt börjar med dig själv, så kan du också sen ge och vara generös till andra, naturligt från ditt hjärta. ”What goes around comes around”, som man brukar säga.

Kort nr. 3, ”Elves – Playfulness”. Tomtar – Lekfullhet”. Kanske det har varit för allvarligt på sistone? Kanske för mycket jobb? Kanske för mycket djupa tankar? Osv. Nu är det dags för att släppa på allt det. Nu behövs lekfullhet, barnasinnet, skoj, skratt och glädje tas in i ditt liv. Man mår så bra av skoj och glädje. Glädje och kärlek är bland de viktigaste ingredienserna som finns i livet tillsammans med tacksamhet. Dessa 3 viktiga ingredienser skapar ett lätt, naturligt flöde i livet. Så ta fram barnasinnet och ha kul! Gör något oväntat som ger dig glädje. Gör snöänglar i snön, ha snöbollskrig, busa i snön, hoppa i vattenpölar, dansa vilt och galet hemma för dig själv (och/el. tillsammans med andra), spela något sällskapsspel som får dig att skratta osv. Hitta din glädje i livet som får just dig att le, skratta och må bra i kropp och själ.

Så sammanfattningsvis:

Ta fram dina andliga gåvor, dela med dig av dom till andra, kliv fram i ljuset, stå stadigt i din egen inre sanning, lyssna inåt och följ den rösten. Skapa det liv som du vill leva, du är själv skaparen av ditt eget liv. Och slutligen, hitta tillbaka till din egen inre glädje. Ta fram buset och skrattet inom dig.

Detta är veckans vägledning till er från mig, änglarna och mina guider. Tillsammans med dessa vackra, underbara orakelkort.

Tycker du om det du läser? Mina budskap och vägledningar? Du kan boka personliga vägledningar med mig. Även reiki- resp. angelic reiki behandlingar, på plats el. på distans. Kontakta mig vid intresse.

Väl mött i ljus och kärlek 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s