Änglarna och mina guider visar att dom är med mig genom att sända mig konkreta, tydliga tecken i det yttre. Dom visar att dom finns runt omkring mig för att jag ska veta det och vara trygg med det. Dom vägleder mig in på min rätta väg i livet genom alla dessa olika tecken som jag får från dom.

Jag har en isbjörn som kraftdjur. Igår på mitt jobb när vi var på väg ut med barnen (jobbar på förskola 4 dagar av fem) så blev jag kvar själv inne med det sista barnet som höll på att ta på sig sina ytterkläder.

Så säger barnet: ”Titta Katarina, titta….och pekar på sin ena vintersko…en björn, en björn”. Jag tittar och vad ser jag inte…en isbjörn! Och jag bara ler för mig själv och känner värme och tacksamhet i mitt hjärta.

Isbjörnen enligt Solöga:

”Ur en stark gemenskap föds starka individer. Min gåva till dig är att vara självständig. Här handlar det om att erkänna ditt beroende av andra för att själv bli stark. Vilket innebär att vi behöver alla inse att vi är en del av helheten och att varje enskild del behövs. Vi är beroende av varandra för att kunna överleva. Så låt oss bevara mångfalden och låt oss ta hand om varandra – både människor, djur och växter”

Isbjörnen står också för…

* Förmågan att navigera längs jordens magnetiska linjer, kommunikation med anden, drömmar, död och återfödelse, omvandling, försvar och hämnd.

* Den vita färgen står för renhet i anden.

* Isbjörnen är en orädd björn och den universella energin bara flödar när rädslan är borta, tjänar isbjörnen som en värdefull, allierad av att vara orädd, fysiskt och mentalt.

Om du, som jag, har en isbjörn som ditt kraftdjur så är detta att tänka på….

* Utmaningar kopplade till flexibilitet, förändring och en vishet och du bör be isbjörnen att få hjälp för att övervinna dessa hinder.

* Och att läsa även info. om björnar i allmänhet.

Liknande har hänt mig förr, att jag får tecken från änglarna och mina guider via barnen på mitt jobb. Både som t.ex tecken på kläder, via barns samtal. Hur vet jag att det är tecken? Jag har fått tecken på många olika sätt och vis genom flera år, så jag har lärt mig veta/förstå/känna på vilka olika sätt tecken kan bli skickade till oss. Att jag vet, det är en känsla som kommer till mig inom mig, jag bara vet.

Tecken för mig har bl.a varit fläckar på köksbänkar, en fläck på en duk, fjädrar (var massor med små fjädrar helt plötsligt på ett linne som hängde på toaletten), grädde i en tallrik som börjar gunga av sig själv så kryddorna i grädden formas till en ängel, stora isbjörnar på gardiner när jag kliver in i ett rum då jag var på en utbildning, en liten fjäder mitt framför mig på golvet efter jag suttit och mediterat, siffror/änglanummer (mycket ettor och tvåor nu), fångar energier på bilder osv. Här nedan ser ni en del bilder på olika tecken och energier…

Det var en del från mig. Tyvärr blir det lite långt mellan gångerna som jag skriver blogginlägg. Jag älskar dock att skriva, men med jobbet 4 dagar i veckan, familjen och allt roligt som jag vill ägna mig åt så är det svårt att hinna med allt.

Jag kan passa på att berätta att jag har en del spännande saker på gång…Framförallt med början i mars, då händer det grejer…Vad? Det får ni veta då… 😉

Jag avslutar här med ett änglabudskap…

”Du är en kraftfull ljusarbetare”

När du med din andliga kraft tjänar det gudomliga kärleksfullt så får du tillbaka ett positivt, lätt flöde i ditt liv. Det handlar helt enkelt om att uttrycka sig, agera, känna utifrån kärlek både till dig själv och andra. Till familj, vänner, medmänniskor. Du behöver inte jobba på allvar som ljusarbetare med t.ex healingbehandlingar, andra alternativa behandlingar och metoder. Alla kan vi vara ljusarbetare i vår vardag. Bara vi bestämmer oss för det. Att vara en ljusarbetare är du när du lyssnar på någon som behöver stöd och/el. som bara behöver prata av sig, när du ger en kram som tröst till någon el. en kram av glädje för att du träffar någon som du tycker om, ta en fika med en god vän el. någon som behöver det, ringa det där samtalet till någon du tänkt på länge, hälsa på någon som behöver det el. bara för att träffas för att ni får glädje och energi av varandra. Alla är vi kraftfulla ljusarbetare, på olika sätt, om vi vill och väljer att vara det. Du är en kraftfull ljusarbetare och kan hjälpa andra på ditt sätt.

Budskapet finns också som videoklipp/röstinspelning på min fb-sida:

https://www.facebook.com/HealingochSjalavardbyKattis

Med det så önskar jag er alla en fin onsdag 🤗

Kontakta mig om du vill boka mig för något, intresse el. frågor. Jag har bl.a reikihealing resp. angelic reiki både på plats och på distans. Jag ger även privata vägledningar med mig, änglarna, mina guider och med korten som verktyg.

Ljus å kärlek 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s