En ny början är på ingång. Förändring, en positiv förändring. Det ljusnar och blommar ut för dig. En förändring kan vara jobbig när man är mitt i den, men oftast så blir allt bra, t.o.m bättre i slutändan.

Om du är i en pågående jobbig förändring i någon situation el. du kanske har det jobbigt på något annat sätt just nu, så kan healing vara till god hjälp för dig. Hitta någon som kan ge dig healing i någon form. Eller någon som du finner stöd, tröst och trygghet hos.

För att få det du önskar är det bra att manifestera in det du vill ha i ditt liv. Det passar extra bra nu när det snart är nymånetid Det är nämligen nymåne på tis. Månens energier påverkar oss och vi kan använda den av oss ca. 3-4 dagar före och efter nymånen. Kom ihåg önska för det högsta bästa.

Allt handlar även om gudomlig tajming. Både gällande jobbiga (som lätta) förändringar, att få/ge healing, att manifestera och önska. Allt händer just den tidpunkten det händer av en anledning.

Ang. jobbiga förändringar och utmaningar så är det något som Merkurius retrograd för med sig…Vi går igenom en massa saker både känslomässigt, i vårt inre och i det yttre. Mycket ska upp till ytan och komma ut ur oss så vi kan med lättare steg gå framåt på vår väg i livet.

Och vi är också i den nya tiden, Den Gyllene Tidsåldern och vi är på väg mot ljuset. Men först måste mörkret lämna både oss själva och Moder Jord för att ge plats till ljuset.

Imorgon, lör. kl. 13-13:30 sänder jag gratis grupphealing. Om du vill delta så hittar du mer info. här nedan i länken till evanemanget på min fb-sida, där du också anmäler dig:

https://fb.me/e/1gHdRBcjL

Vill du ha personlig vägledning så kontakta mig 🤗
Eller om du känner att du behöver stressa ner, få återhämtning, en lugn avkopplande helande stund så hör av dig till mig 🙌

Ljus å Kärlek 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s