Idag är det fullmåne. Fullmånens energier påverkar oss 3-4 dagar före och efter fullmånen. Fullmånetid, som jag kallar det för. Bäst är ju förstås att jobba med fullmånens energier den dagen det är fullmåne. Men det går bra dagarna före och efter också.

Dock så utifrån tips i boken ”Månologi” så rekommenderas det att det är bäst att göra denna ceremoni, som jag tipsar om här nedan, hellre kvällen före än kvällen efter fullmåne

Men jag resonerar som så att, det fungerar när man än gör det under fullmånetid. Huvudsaken är att man tror på det man gör och att man har tillit till det och tålamod.

Med fullmånens energier är det dags att lämna och släppa taget om det som inte gynnar oss längre i livet. Vi behöver lämna och släppa för att kunna göra en nystart.

Det är även en tid för vårt inre arbete. Att se inåt, läkas och helas, göra oss av med gamla blockeringar och lämna det förflutna bakom oss. Fullmånen kan också ge känslan av en inre dragkamp. Det gäller att se var obalans finns för att hitta tillbaka till harmonin inom oss. Vi kan bli påminda om att hålla igen. Eller ger du för mycket? Kom ihåg att du också behöver ta emot.

För att skapa och förverkliga våra drömmar och mål behöver vi lämna och släppa genom att först förlåta, för att sen känna tacksamhet. Att gå omkring och vara bittra och arga hindrar oss i vår väg för att uppfylla våra drömmar och mål. Nu är det dags att släppa på negativa känslor, rädslor, upprördhet, gräl, besvikelser, drama och oförrätter.

Det är dags för förlåtelse. Både att förlåta dig själv och andra. Det kan vara ytliga bekanta, lärare, kärlekspartner, din fd, en familjemedlem osv.

🌱 Förlåtelseceremoni

* Ta några djupa andetag. Andas ut stress och oro.

* Skriv ner det du vill befria dig ifrån. T ex irritationsmoment, en vana osv. Skriv ner allt du behöver för att uttrycka det i skrift på papper.

* Skriv ner namn på dom som gjort dig illa och/el. upprörd och vad dom gjorde. Det kan vara något som har hänt nyligen el. i din barndom. Det kan vara något som hänt när som helst under ditt liv.

* Blunda, visualisera dessa människor i tur och ordning. Du kan se dom i ditt inre, i en rosa bubbla (rosa för att färgen står för kärlek). Se hur dom ler mot dig. Skapa en behaglig känsla mellan er. Säg/tänk ”Jag förlåter dig”. Låt dom sen sväva iväg i sin rosa bubbla.

* Läs upp denna fras för förlåtelse och karmabefrielse vid fullmåne (el. liknande fras, som känns bra för just dig):

”Under den strålande fullmånen förlåter jag allting, alla, allt som hänt och alla minnen från det förflutna eller från nuet som behöver förlåtas. Jag förlåter precis alla. Jag förlåter mig själv också för de misstag jag har begått. Universum är kärlek och jag är förlåten och styrd av enbart kärlek. Kärleken korrigerar just nu mitt liv. Med vetskap om detta kan jag känna frid”

Du kan, om du vill, lägga till detta el. liknande:

”Jag bär fram kärlek och healing till alla mina tankar, övertygelser och relationer. Jag tar till mig lärdomarna och går vidare. Jag låter mina själsfragment renas av fullmånen och manar dom att förena sig med mig. Jag sänder kärlek till mig själv och till alla jag känner och till alla som känner mig, i alla tidens riktningar. Under den strålande fullmånen blir jag hel. Mitt liv blir helt. Och så är det. Må det bli så”.

Nu är det dags för att skapa lätthet och glädje i ditt liv genom att känna tacksamhet. Detta höjer din vibration så att du blir gladare och ju högre och klarare vibration du sänder ut desto bättre kan du skapa i nymånetid om 2 veckor när det är dags för nymånen igen.

🌱 Tacksamhetsceremoni

* Ägna en stund åt minst 3 personer, platser, situationer el. saker som du verkligen känner tacksamhet för. Känn denna tacksamhet i hela din kropp, inom dig.

* Skriv ner vad/dom du är tacksam för.

🌱 Bränn först upp din förlåtelselista, för att släppa ut de tunga energierna till universum, som nu omvandlas till kärlek.
Bränn sen också upp din tacksamhetslista. För vid fullmåne släpper vi taget om allt.

Avsluta med att säga, om du vill:

”Jag vet att jag är välsignad och jag lever mitt liv i den vissheten”

🌱 Fullmåne i Lejonet

Månadens fullmåne är i lejonet. Energin är stark och stolt, kanske t.o.m alltför stolt.  Lejonet står också för passion och livskraft. Lejonets fullmåne är bra för att återanknyta kontakten med vår ödmjukhet. Och hitta balansen mellan vad dina vänner och vad du behöver. Vi kan lära oss av lejonet, lära oss att se vår inre skönhet, styrka och kraft och inte vara blyga för att dela med oss av våra själsliga gåvor till världen. Lejonet vandrar med ett lugn genom livet, låter ingen sätta sig på honom. Lejonet bara är och är trygg i allt han är. Lejonet är också väldigt lekfull och tycker om att busa och rulla runt i gräset el. bara ligga och njuta i den gassande solen. Lejonet uppmuntrar oss att göra som han. Att vara allt vi är och uttrycka allt som bor i våra hjärtan.

Här är några frågor att reflektera över (utifrån boken ”Månologi” och kalendern Astro-2022):

* Har jag varit alltför självcentrerad, egoistisk el. stolt?

* Har jag behandlat folk omkring mig som hantlangare?

* Har jag varit arrogant, fåfäng, framfusig el. dryg?

* Har jag uttryckt mig kreativt tillräckligt mycket?

* Har jag visat mig själv tillräckligt med kärlek och uppskattning?

* Behöver du bli modigare?

* Kan du ”ryta” ifrån när det behövs?

* Uttrycker du dina själsliga gåvor?

Skriv ner dina tankar, reflektioner och känslor utifrån dessa frågor. Du kan t.ex skapa dig en måndagbok att anteckna i.

Lycka till med din fullmåneceremoni. När det är dags för nymåne, är det dags för att släppa in dina önskningar i ditt liv. Detta kan man göra enkelt el. mer detaljerat i en nymåneceremoni.

Jag ger vägledningar med korten som verktyg, reikihealing, angelic reiki och samtalsrådgivning. Jag anordnar också andliga träffar resp. shamanska eldceremonier.

Undrar du över något, har frågor el. vill boka in något med mig så är det bara att du hör av dig till mig.

Jag finns även på fb, instagram och jag finns numera också på den sociala plattformen MeWe.

Fb: https://www.facebook.com/HealingochSjalavardbyKattis

Instagram:

healingochsjalavardbykattis

MeWe: https://mewe.com/join/healingochsjalavardbykattis

Väl mött i ljus och kärlek 💗

/ Katarina 🙏
Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s