I mitt förra inlägg skrev jag om fullmånens energier, tips på en fullmåneceremoni plus info. och frågor att reflektera över gällande denna, februari fullmåne, i lejonet.

Dock blev det ingen fullmåneceremoni för mig i onsdags, men nu idag, äntligen. Mer om det kommer här… 🌕

Jag älskar ceremonier av alla de olika slag 🧙🔥 Mest den shamanska eldceremonin som jag brukar utföra. Den går att utföra både utomhus och inomhus. Bästa är förstås utomhus. Och gärna med hjälp av fullmånens energi och kraft. Dels snöade det här uppe i norr i onsdags när det var 100 % fullmåne. Dels, tyvärr, så är det så att jag ofta råkar ha ”det där kvinnliga grejset” vid fullmåne. Och energi/känslomänniska som jag är, så är den kombinationen inte alls rolig…Jag blir helt däckad! Kan få både huvudvärk, frossa, trötthet…Som att vara sjuk nästan…Orkar jag då göra någon ceremoni vid fullmånen såna gånger…?? Nä! Jag vill, men orkar bara inte!

Så nu, såhär 2 dagar efter fullmånen, då det fortfarande är fullmånetid, jag slutade tidigt idag, det är fredag och jag känner mig piggare den här tiden på dagen plus jag är själv hemma så passade jag på att äntligen utföra min fullmåneceremoni. Jag tände ljus, valde ett par kristaller och stillade mig innan jag påbörjade min ceremoni.

Är ni uppmärksamma så ser ni…Den lilla vita fjädern på vänster ljusstake. Jag blev så glad när jag upptäckte att den låg där, precis nu! Änglarna visar att dom är med mig, ännu en gång. Tacksam! 😇💗🙏

Jag hade skrivit 3 listor att bränna upp för att släppa och lämna: Förlåtelselista, Släpp och lämna-lista och slutligen en Tacksamhetslista.

Jag går in i känslan i tur och ordning för allt på vardera lista. Släpper och lämnar allt som gåva till elden och universum. För att öppna upp utrymme och ge plats till nya lätta energier och nya möjligheter. Om 2 v. sätter jag intentionen på mina önskningar, drömmar och mål och önskar in och manifesterar med nymånens energier 🌙

OBS: Var försiktiga om ni gör detta hemma, framförallt om ni gör det inomhus. Använd ett eldfast kärl/kittel alt. var över diskhon. Men du ska veta vad du gör! Så du inte bränner upp hela huset! Elden är både kraftfull, fascinerande, farlig, underbar och man ska ha stor respekt för elden.

Det känns fint att äntligen haft tid och ork till att ceremonisera lite grann 🌕🧙🔥

Älskade kissen kom och var med en stund. Katter (djur) känner verkligen av goda energier och brukar vilja vara med 🤗💗

Må ni ha en trevlig helg! 🤗

Jag finns numera på den sociala plattformen MeWe (även på fb och instagram). Följ mig gärna där också:

https://mewe.com/join/healingochsjalavardbykattis

Ljus å kärlek 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s