Igår var en underbar vårvinterdag här uppe i norr. Jag tog mig en promenad, hamnade på ”min sten” på ”min plats” (mångas sten den där stenen) nere vid isen. Jag njöt av stunden, av att bara vara, där i solskenet på min sten. Jag hamnade i djup avslappning, hamnade i ett meditativt tillstånd och det var såå skönt. Jag ”pratade” lite med änglarna också. Jag kommer knappt ihåg vad jag fick till mig…Man ska alltid ha papper och penna med sig i fickan. Som ni kommer att märka, så älskar jag dessa solbilder och solenergier. När solstrålarna visar sig i alla regnbågens färger. Det är så vackert, känns betydelsefullt och som att andevärlden är nära, att änglarna är nära med sitt ljus och sin villkorslösa kärlek. Så tacksam för min stund där på stenen, i stillhet och harmoni, med energipåfyllnad i solskenet ☀️💗🙏

Här delar jag med mig av flera soliga bilder från min promenad och stund vid isen…

En dag med änglaenergier och tecken från änglarna. Änglarna visade att dom är med mig när jag kom hem ~ Tacksam! En fläck på bordet, formad som en ängel…

Så pirr/energikänningar i mitt hår som visar sig som olika färger i mitt hår, denna gång i grönt. Detta känner jag av varje dag, mer el. mindre…

Sista bilden på mina 3 änglaprydnader, med skuggan på väggen av den största ängeln, vet jag inte riktigt om det är ett änglatecken. För det är ju logiskt med skugga då solen lyser in…

Men å andra sidan så var det en energifylld dag, med energikänningar både utomhus och inomhus. Det kändes som andevärlden, änglarna var så nära igår. Därför känns det ändå som att skuggan av ängeln på väggen också är ett fint, tydligt tecken från ”mina” älskade änglar. Det här är en del av alla olika sätt som änglarna visar att dom är med mig. Det finns så mycket jag skulle kunna dela med mig om gällande tecken från änglarna och mina änglaupplevelser. Jag har faktiskt t.o.m haft med en insändare om det, i tidningen Nära, vilket blev en ganska stor insändare. Jag är så glad att Nära valde att ta med den i tidningen 🤗🙏 Jag har delat bilden på insändaren tidigare någon gång. Men om någon av er, som inte sett/läst den, skulle vilja ta del av den, så kan jag dela den igen, i meddelande el. här i ett nytt i inlägg. Hojta isåfall!

Jag följer en på fb, som heter Lisa Aurelius, som skriver och delar med sig, varje dag, av egna texter om astrologi och hur dessa energier kan påverka oss både känslomässigt och fysiskt. Hennes man, Ivar, delar också astrolgiska rapporter via videoklipp på Youtube. Om du tycker detta låter intressant så ta och leta upp dessa två människor och ta del av deras fina visdom.

I alla fall så skriver Lisa nu, just om att slöjan mellan våra världar, dimensionerna är tunnare, just idag sön. 13 mars, men energierna håller i sig flera dagar, så om du inte har möjlighet att nyttja energierna idag, så kan du göra det någon av de närmaste kommande dagarna. Det är fördelaktig tid att meditera, lyssna in om man får något budskap från andevärlden el. änglarna. Lyssna inåt och anteckna det du får till dig. Tips är också att fråga om vägledning på kvällen innan du ska sova, så kan du få budskap och vägledning via dina drömmar.

Det här är en tid när du kan uppleva att du ser många ettor och tvåor. Det gör jag, vilket jag har gjort en längre tid nu. Detta år, 2022, är tvåornas år. Ettor handlar bl.a om att jobba med sig själv, ha tillit och tro, ändra tänk och riktning, en ny början, nystart, pånyttfödelse, transformation, att tänka positivt. Tvåor står bl.a för självreflektion, se det liv man lever – lever du det liv du vill leva? Lever du efter dina drömmar och låt? Tanke och hjärta ska vara synkade för att vi ska må bra i kropp och själ.

Vill du veta mera om ettor och tvåors betydelse som änglanummer kan du googla. Det finns massor att läsa om både änglanummer och siffrors betydelse utifrån numerologi.

Det är också en tid nu då nr. 13 kan visa sig (detta skrivet Lisa Aurelius även om). I förrgår slog jag intuitivt upp en sida, i boken jag läser nu, om änglar, för att se vad jag skulle få till mig…Kolla vilken sida, vilket kapitel jag hamnade på…Nr. 13!! WOW!!

Budskapet om husrensning är ett klockrent budskap till mig. För det är något jag inte gjort än och som jag vill prova. Dessutom hörde en bekant av sig bara för ett tag sedan och ville ha hjälp med just detta. Hon skulle först prova lite andra åtgärder och prova själv så får vi se om det är något jag ändå ska hjälpa till med här framöver.

Att slå upp en sida i en bok intuitivt kan man göra med vilken bok som helst i princip, för att se vad för tänkvärt man får till sig. Oftast passar det in på en väldigt bra (el. deckare och thriller kanske inte är så lämpliga haha).

Idag är det dessutom 13 mars, 13 som är Gudinnornas tal (även Gudarnas). Innan jag steg upp på morgonen drog jag ett änglakort, då jag ändå hade änglaleken bredvid mig, på sängbordet…Vad tror ni inte jag får upp…!? Jo, kortet ”Gudinna”. Häftigt minst sagt!

Dessutom ett klockrent budskap som svar på min fråga som jag ställde, en fråga som jag vill hålla for mig själv, än så länge i alla fall. Jag kan berätta att det handlar om att jag vill, ska, ha tänkt, på ett sätt, använda mig av min kreativitet. Ni ser ju vad kortets budskap handlar om, att använda sig av sin intuition och att uttrycka sig. Och det är precis vad jag har tänkt göra. Det handlar också om omsorg, som kortets budskap också står för, om mig själv och mitt välmående. Eftersom jag mår så bra av att vara kreativ.

Så idag ska jag fortsätta ta vara på dessa energier, med en meditation, lyssna in änglars budskap, uttrycka mig kreativt. En myspysar dag i goa energier med andra ord.

Hoppas ni med har en fin energifylld söndag, på ett eller annat sätt.

/ Kram Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s