Då detta är ett allmänt budskap, så tar du till dig det som du känner passar in på dig och ditt liv.

Jag gick till min hylla för att välja kortlek till er, mina läsare och följare. Jag drogs till orakelkorten med Ärkeänglarna denna gång 😇 Direkt jag skulle plocka asken från min hylla fick jag till mig orden: ”Misströsta inte”
”Det ordnar sig, allt löser sig till det bästa, till det högsta bästa”

Det stämmer då verkligen bra in på mig och vissa situationer som finns i mitt liv

”Tomtar och troll”…?? Vad betyder det undrade jag…🤔

Detta kom till mig:

”Naturväsen, gammal tro, gammal visdom, ta reda på den, behåll den och dela med dig av den. Det är inte bara påhittat och myter. Ha tillit och tro till gammal visdom. Lyssna och känn in naturväsens budskap. Ignorera inte dessa budskap! Utan ha gammal tillit och tro till gammal visdom. Lyssna och känn in naturväsens meddelanden och budskap. Det är viktiga, värdefulla budskap som dom kommer med. Naturväsen är kloka varelser, som vi ska visa och ha respekt för.

”Mat och hälsa” ploppade upp i mitt huvud Av flera orsaker. Att tänka på att äta hälsosamt och att röra på sig vet vi alla är viktigt i våra liv, för att vi ska må bra i kropp och själ.

Det är massa energihöjningar i farten just nu och för att hålla balansen och fylla på med ny energi så är det bra med hälsosam kost och rörelse. Balans behövs mellan stillhet och rörelse. Och drick vatten!

Och våren är på ingång. Man vill kanske gå ner i vikt och vara mer vältränad inför sommaren.

Men slå inte på dig själv, var inte för hård med dig själv. Gör det du kan. Försök i stort el. smått. Det lilla är gott nog, en bra start. Huvudsaken du är medveten och försöker göra så gott du kan.

Sätt inte upp för stora mål, som kanske bara leder till känslan av misslyckande, om man inte klarade av sitt mål. Du kanske bestämmer dig för att du inte vill äta så mycket kolhydrater. En början är ju då att sluta med att äta smörgåsar t.ex. Du kanske bestämmer dig för att det räcker med ett fika under en vecka. Du vill börja röra på dig mera. Du kanske bestämmer dig för att promenera 2-3 ggr./vecka eller åka på gymmet 1 gång/vecka osv. Med tiden kanske du utökar dina mål successivt. För du känner att du lyckas och du blir inspirerad och peppad att fortsätta och göra ännu mera.

Att börja på något sätt med det man vill är en bra början. Som en blomma som blir sådd, växer, knoppar och blommar ut, då den vattnas och vårdas. Ta hand och vårda om dig själv på samma sätt. Ta hand om dig, för ditt eget välmåendes bästa.

Änglakort och kortets budskap:
Clairaudience
Ett budskap från Ää Zadkiel ~ Barmhärtighetens och förlåtelsens ärkeängel.
(Vill du veta mera om just Ää Zadkiel, så kan du leta info. på nätet).

Här finns så mycket ljus, andlighet, kärlek och glädje. Gå framåt i din andliga utveckling med din visdom och ditt ljus. Var den stjärna, den ledare du är född till att vara. Var den ljusarbetare som du är menad att vara. Dela med dig av din visdom som du bär på till andra. Ge och du får så mycket kärlek och glädje tillbaka.

Budskapet i sig handlar om att vara ”clairaudience” – klarhörande.
Lyssna inåt och uppmärksamma den kärleksfulla vägledning som du hör i ditt inre och i ditt yttre. Lyssna inåt, framförallt på upprepande tankar, idéer, sånger, sångtexter, ord, meningar som du får i ditt inre och i det yttre. I det yttre via andra människor, texter du läser, sånger som du hör på radion osv. Det här är viktiga, tänkvärda budskap menade till just dig.

Oj, vilket klockrent budskap till mig själv. Mina starkaste sinnen, just nu, är klarkännande och klarhörande. För mig handlar budskapet om att jag ska ha tillit till att jag är klarhörande. Och ha tillit till det jag får till mig i mitt inre. Och inte tänka och slå bort det, att det är mina egna tankar. Utan ha tro, tillit till det jag hör och min känsla av att det är vägledning från änglarna och mina guider.

Det är ju bara läsa här ovanför, allt jag nu har fått till mig innan jag ens vände på kortet.

Eftersom budskap om att vårda sig själv som en blomma kom upp, så delar jag här också mitt eget budskap om det.

Så…tänk på din hälsa, ta hand om dig själv, ha tillit och tro till det du tror på, det du får till dig, det du känner och hör.

Jag ger personliga vägledningar, i form av skrift el.röstinspelning. Det väljer du själv.

Vid intresse så kontakta mig 🤗

Varmt välkommen! 🤗

Väl mött i ljus å kärlek 💗

/ Kram Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s