🌟 Änglabudskap till er, från mig och änglarna 🌟

Kommer här från Ärkeänglarna, för nu och några dagar här framöver. Ta till dig det som du känner passar dig.

Innan jag drog kortet fick jag till mig orden:
Hälsa, rörelse och balans. Allt hör ihop för att vi ska må bra. Även balansen mellan rörelse och stillhet. Det är höga energier omkring oss nu, därför är det extra viktigt att tänka på sin hälsa. Ät hälsosam kost, drick mycket vatten, rör på dig/motionera på något sätt och balansera upp med stillheten. Det är också viktigt att finna glädje både i ditt inre och i ditt yttre. Ta hand om dig själv på bästa sätt.

Cykla kom till mig. Det är ett bra och billigt alternativ (om man äger en cykel förstås). Passar bra nu när våren börjar vara här. Att cykla är rörelse, ger motion, frisk luft och ett miljövänligt val.

Ää Rafael kommer så passande också med budskapet om att stillhet, andas och energier. Ta några djupa andetag, andas ut sakta för påfyllnad av ny energi och för att släppa gamla mönster som inte gynnar dig längre.

Så…tänk på din hälsa, ät nyttigt, ta hand om dig, rör på dig på något sätt, finn stillhet, andas och släpp och lämna det du inte behöver i ditt liv längre.

Vill du ha lite vägledning i livet?
Ett änglabudskap, allmänt el. utifrån en fråga, 100 kr. Med kortens hjälp, min intuition, änglarna och mina guider ger jag dig vägledning i livet.

Välj om du vill få det i skrift el. som ljudinspelning, inkl. bild på korten förstås.

Jag går just nu en utbildning i att bli Certifierad Änglakortstolkare/Intuitiv Coach.

Dessutom börjar jag en änglamediumutbildning på lördag.

Jag ger också healing, reikihealing el. angelic reiki. Både på plats och på distans.

Om något låter intressant så är det bara kontakta mig.

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s