Fullmåneceremoni i fredags🕯🌕🕯Med årets kraftfullaste och mest betydelsefulla fullmåne. Dags att släppa taget om allt som inte gynnar en i livet. Rensa och röja på alla sätt och vis. Situationer, relationer och materiellt. För att ge utrymme och plats till nya möjligheter. För igår var det vårdagjämningen, bl.a. wiccornas och shamanernas nyår. Då sår vi det vi vill skörda inför det nya året. Så släpp och lämna med denna fullmåne för att öppna upp dörrar för det nya, det du vill ha in i ditt liv med vårdagjämningen. Kan göras nu i efterhand också. Sätt intentionen på det du vill. Önska och du kan få! 😉 Jag öppnade min mesa och öppnade heligt rum genom att bjuda in naturkrafterna med hjälp av de fyra väderriktningarna och deras kraftdjur plus Moder Jord och himmel. Så skrev jag ner allt jag vill släppa och gav det till elden som gåva för att släppa taget om det och överlåter allt till Universum 🌟 💗🙏 Helst vill jag göra detta utomhus med en eld i fullmånens sken, men det blev inomhus denna kväll då jag var upptagen med annat innan och det blev nog så sent. Det var så mysigt med ceremoni inne i mitt alldeles egna energirum 🤗🧙‍♀️👍

Fullmånen och fullmåneceremoni tar fram häxan, shamanen, ängeln i mig…Mitt sanna äkta jag Rådde om mig själv med mitt andliga pyssel för mig själv hela natten, fre – lör…😳 Ändå hade jag kunnat fortsätta bara vara i den mysiga energibubblan hela natten till tidig morgon…Men behövde ju komma mig isäng för att ha ork kvar till lördagen och helgen.

Denna natt, efter min shamanska eldceremoni och andligt pyssel, vid 3, gick jag ut för att se den vackra magiska mystika fullmånen och för att passa på att fylla på med fullmånens kraft och energi 🌕 Det var helt vindstilla…men så hände något…och det här är inte första gången jag upplever detta…Från början trodde jag att jag inbillade mig, men idag vet jag att det inte är så, vilket jag även fått bekräftat av andra som upplevt samma tillsammans med mig…Från att det var vindstilla så helt plötsligt svepte vinden omkring mig, tog tag i mig med all sin kraft och träden som varit helt stilla, började svaja och röra på sig kraftigt och det ”pirrade” i mitt hår = energikänningar. Jag vet idag att jag har vindens kraft och trädandarna med mig. Dom ger mig trygghet och kraft, talar om för mig att jag är sedd , hörd och beskyddad. Och påminner mig om att jag ska fortsätta stå stadigt i min egen sanning, om än det stormar runtomkring mig. Ingen kan ta ifrån mig mitt sanna, äkta jag ~ mitt ljus, min styrka och min kärlek som bor och finns inom mig. Tror ni jag ville gå in…?? Nää…!! 🌕 Jag ville ut till vår eldstad, elda och ta vara på energierna och naturkrafterna, vara i den andliga världen 🌕🔥 Inte konstigt jag upplevde detta så starkt inatt…Dels hade jag öppnat heligt rum med naturkrafterna, det är en stark fullmåne och 3-4 tiden är ju slöjan m oss och andevärlden närmare, mer öppen och påtaglig ~ Älskart! 😇🧙‍♀️😍 Någon natt ska jag ut och elda vid den tiden…helst med fullmånen såklart! Magi finns på riktigt…Magi är egentligen vår sanna verklighet.

Två gånger på kort tid nu har orber fastnat på bilder som jag tagit. Ena gången då jag (och min man) var ute i skog och natur och jag satt lutad mot ett träd, visade sig en orb i snön. En medial vän fick till sig, då hon såg bilden, att jag är sedd och beskyddad. Så fint, tacksam!

Ni ser den gula ljufläcken i snön.
Här har jag zoomat in den.

Andra gången fastnade en orb på bild denna natt, fre – lör. I ett av träden syns en liten ljusprick, som jag zoomat in.

Snett nedanför fullmånen, i trädet ser man en liten ljusfläck.
Zoomad bild.

Tyvärr blev det inte att jag önskade in det jag vill ha in mera av I mitt liv, igår under vårdagjämningen, men jag ska göra en liten vårdagjämningsceremoni idag istället tänkte jag. Passa på ni också! Och du…våga tänka och drömma stort! Önska och du kan få! 😉

Jag sitter ute i vårvintersolen just nu och hör takdropp och fåglarna kvittra. Härliga, underbara tid som är nu och här framöver. Dock blir det skugga just nu, här på vår framsida, då ett par träd skymmer solen.

Men jag ska i alla fall fortsätta sitta ute. Jag ska gå in och hämta papper och penna och passa på att skriva ner min önskelista för ett helt nytt år – Det nya solvarvet.

På en timma ska jag förbereda mig för ett angelic reiki skick på distans. Angelic Reiki är en healingform utöver det vanliga må jag säga. Det är underbara, avslappnande och kraftfulla änglaenergier. Många tycker det är en häftig WOW – känsla.

Låter det intressant och spännande och du gärna vill prova på angelic reiki så kan du få angelic reiki antingen fysiskt på plats eller på distans. 350 kr för ett skick. 550 kr vid bokning av 3 distansskick inom 1 v. 500 kr på plats. Alt. om du vill börja med att boka ett skick för 350 kr och om du känner att du sen efteråt vill boka in 2 till så betalar du då resterande 200 kr.

Traditionell reikihealing erbjuder jag också både på plats och på distans. På plats, 650 kr. På distans 400 kr. Vid bokning av 3 distansskick inom 1 v. 625 kr.

Jag är diplomerad i både angelic reiki och reikihealing.

Så erbjuder jag också vägledningar med hjälp av korten, min egen intuition, guiderna och änglarna som finns vid min sida. Lite olika priser beroende på fråga och läggningar.

Jag har flera års erfarenhet av orakelkort och änglakort. Just nu går jag dessutom en utbildning, på distans, i att bli certifierad änglakortstolkare/intuituv coach.

Och på lördag…påbörjar jag en änglamediumutbildning (också på distans). Jag längtar! Det blir väldigt roligt, intressant och spännande.

Vid intresse av någon av mina tjänster, om du har frågor, vill boka något så kontakta mig.

Väl mött i ljus å kärlek 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s