Här kommer ett blogginlägg om min stund idag i heligt rum/sacred space och shamansk eldceremoni utifrån qerofolkets visdom och lära. Jag har släppt och lämnat det som inte gynnar mig längre i livet för att ge plats till det jag önskar och vill ha in i mitt liv. Med hjälp av naturkrafterna, kraftdjur, Moder Jord och Himlen. En helig stund för mig själv med mig själv i min skyddande, kraftfulla, lugna energibubbla. Vindens kraft gjorde sig till känna direkt jag började öppna heligt rum. Jag släppte och lämnade och önskade för min egen skull och det högsta bästa, även för Moder Jord, blåste i pinnar och skrev ner och gav allt som gåvor till elden. Tackade naturkrafterna och elden för att den tagit emot och för den transformation som nu är påbörjad.

Drog även lite änglakort både till mig själv och kollektivt, till er läsare/följare på mina sidor. Jag fann också en kristallsten vid vår eldstad, kanske jag tappat den någon gång. Jag vet inte, men ser det som ett gott tecken i alla fall, att den låg där, just idag, i just den stunden 💗🙏

Sedan var jag in och ordnade mig lite sen lunch, gick ut och satte mig för att äta, dock skugga just då, men skönt ändå. Det blev lite kaffe och en liten chokladbit till efterrätt. Eftermiddagssolen kom fram igen och jag satt och bara njöt, i varandet och nuet.

Jag känner verkligen tacksamhet för min fina, underbara dag för mig själv med mig själv 💗🙏

Här kommer nu änglabudskapet till er, från mig och änglarna:

Ord som stenar, cykla, fåglar kom till mig. Känn in vad det kan betyda just för dig. Min intuition och tolkning är med våren kommer ljuset och glädjen. Samla på stenar, om du mår bra av det, skapa något kreativt av stenar. Ta en cykeltur, njut i nuet, känn dig fri som en fågel. Kanske en cykeltur till en plats med stenar, klippor vid vattnet. Hitta lugnet och balansen med hjälp av naturen. Tänk på dig själv, ta hand om dig själv. Du är så värdefull och viktig.

Det blev budskap från orakelkorten Änglar och Förfäder och Daglig Vägledning från dina Änglar. Vi har Druiden med oss idag, en av de Helgade som kommer med sin urgamla visdom från andra sidan. Jag fick till mig ”Nuet…Här och nu”, innan jag vände på kortet, att vara i nuet och stå trygg är också Druidens budskap. Stå trygg i dig själv och i din egen sanning. Jorda dig, vistas i naturen för ny energipåfyllnad. Behåll lugnet och gå din egen väg, med din egen kraft. Tro på dig själv och din inre visdom som du har. Du är trygg där du är, precis här och nu, om än det inte känns/verkar så, så är det faktiskt så. Stanna kvar där du är nu, gör inga hastiga, spontana förändringar. Inte just nu i alla fall. Vänta ut och se vad som sker. Om du känner en oro i en situation och du vet inte hur du ska gå vidare, stanna då upp och lyssna inåt. Hitta tillbaka till en inre tillit. Allt är precis som det ska vara, just nu. Du kommer att förstå. Änglarna kommer med budskapet om att känna och vara i kärlek, visa, agera och uttryck dig utifrån kärlek. Känn kärlek inom dig, till dig själv, till andra, till världen och universum. Med ett inre lugn, kärlek, glädje och tacksamhet kommer man långt. Ett flöde av goda energier och överflöd skapas i livet.

Det var allt för denna gång. Hoppas ni finner mina blogginlägg som trevlig, givande läsning.

Du kan boka personlig vägledning från mig, min intuition, änglarna och korten som verktyg.

Om du är i behov av energipåfyllning eller kanske healing är något nytt för dig och du är nyfiken att prova, så kan du boka mig för reikihealing eller angelic reiki. Mer info. finns under flikarna i Menyn.

Väl mött i ljus och kärlek 💗

/ Varm kram Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s