Idag var jag på en liten vandring upp till ett berg, för mig själv med mig själv. Det var första gången jag var dit själv plus jag har bara varit där någon gång förut…Så det var lite spännande… Som jag minns det så var det lätt att hitta rätt stig upp till berget…men tji fick jag, så lätt var det inte och dåligt med skyltar…

Men jag kom mig upp på klipporna i alla fall, med fin utsikt. Men inte där jag varit tidigare. Men jag nöjde mig med att stanna där jag var. Fin utsikt, själv, kaffe, kaka, lade mig ner och slappnade av, kramade träd, ett med naturen och Moder Jord.

Fin vy
Äntligen landat
Kaffe och kaka, kaffe i bästa kosan
Solen kom fram från och till
Jag njuter i solen

En fjäder som helt plötsligt låg där, vid kaffetermosen och vattenflaskan ~ änglars tecken 💗🙏

Änglarna visar sin tröst och sin närvaro via bl.a fjädrar

En grå fjäders betydelse handlar om att livet har varit/är lite tungt, men frid kommer att komma. Tack för det tröstande budskapet, precis vad jag ville få ”höra”.

Tiden bara försvann, vet inte hur länge jag var där. Jag kollade nu, ca. 1,5 tim., men det kändes längre…Dock 2,5 tim. med tillbakavägen inräknad.

Jag stannade upp efter stigen ner. Solen sken så vackert mellan träden ner på den ljusa, mjuka fina mossan. Fotade fast det knappt var någon ström i tel. och mörk skärm, såg inte hur bilderna skulle bli. Men jag hade så fina energikänningar, där på just den platsen, vilket också bilderna bekräftar ~ ni ser själva här nedan…Jag älskar sådana här bilder med solenergier, platser, stunder då energierna känns fina, goda och speciella. Det känns som att änglarna är närvarande. Änglarna visar sig nämligen ofta med hjälp av solljuset.

Underbara solenergier. Ser ni de olika färgerna i solljuset ovan i bild?
Vackert, verkligen speciell plats och energier just här
Som en ljus energiportalÄnglakorten var med, så här kommer ett budskap till er läsare och mina följare (fick dock fota änglakortet hemma):

Havet, vatten lugnar och helar kropp och själ. Släpper på oro och bekymmer. Bästa är förstås att kunna vistas vid havet, vatten på riktigt. Annars så meditera med att visualisera en plats vid havet, din plats, känn lugnet som infinner sig. Eller duscha, bada, drick vatten, sitt i ett fotbad i stillhet. Kanske med avslappningsmusik och/eller tända ljus. Kanske med rökelse el. aromalampa med doftolja. Allt för att känna avslappning och lugn. För dig själv med dig själv. När jag gick nerför stigen från berget kom låten med havet…Vad heter den? Måste söka…haha…”Ta mig till havet” med Peter Lundblad. Det var ju passande….En bekräftelse på ett viktigt budskap just nu.

Jag kramade träd, blicken föll på blåbär…Ja, blåbär finns i skogen, men jag fick den där känslan…

Blåbär enligt Solöga:

”Din egen visdom gör dig framgångsrik. Visdom: ”Jag litar till mig själv. Jag litar till min egen visdom. Min egen visdom gör mig framgångsrik.” ~ ”Gå inte på någon annans väg. Följ inte i andras fotspår.” ”Jag skördar endast av min egen visdom – därför är jag också så framgångsrik”.

Med andra ord: Tro på dig själv, gå din egen väg!

Ja men se där! Peppande budskap, mitt i prick, även till mig själv ~ Tacksam!

En fin dag med mig själv för mig själv, med många fina, tröstande, peppande tecken och budskap, som jag ville dela med mig av till er.

Du kan boka en personlig vägledning med mig, reikihealing eller angelic reiki på plats eller på distans.

Jag anordnar också ibland olika event, som t.ex. andliga träffar med likasinnade, fullmåne/eldceremonier.

Följ mig även på fb och instagram.

Här framöver, på fb, lovas någon form av utlottning plus gratis grupphealing på distans.

Så håll utkik!

Det var allt från mig denna gång. Tack till dig som läste 💗🙏

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s