Nu var det länge sen sist, igen. Senaste blogginlägget är från augusti och nu är det början av november. Jag har mycket som jag vill och kan skriva om och dela med mig av, men jag väljer att återkoppla från det förra inlägget då jag var ute i skog och natur för mig själv med mig själv (läs det gärna, om du inte gjort det redan). Där delar jag ett par bilder, energifyllda bilder. Jag hade lite ström i mobilen, såg inte hur bilderna blev när jag fotade, men fotade ändå, som tur var. Något gjorde att jag stannade just där, på den platsen. Vilket jag också fick bekräftat senare.

Jag sände in en av bilderna till kända, fina mediet Diana Cooper och jag fick svar. Så glad jag blev och tacksam 💗🙏

Denna bild sände jag till henne…

Jag skrev såhär (så mitt i allt på svenska haha):

Och här är svaret som jag fick:

Helt underbart, eller hur!? 😇😍

Tyvärr tar Diana Cooper inte emot fler bilder just nu pga sjukdom. Men hon delar fortfarande med sig av all sin visdom, som t.ex fina tips på ceremonier, meditationer och m.m. Följ henne gärna på fb och instagram.

Jag vill avsluta detta blogginlägg med att informera om att jag uppdaterat ang. en del tjänster och priser. Bl.a gällande personliga vägledningar.

Nyheter ang. mina tjänster är att jag nu också erbjuder:

* Healing med Den Silvervioletta Flamman.

* En liten ljudfil med kort info. om våra chakran och vårt chakrasystem inkl. en meditation för chakrabalansering. Den kan du ta del av för 100 kr.

Väl mött 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s