Det här är ett allmänt kollektivt budskap. Du tar till dig det som du känner resonerar med dig och om det resonerar med dig och var du är i livet just nu.

Kortet från Kraftdjuren ramlade ut ur leken när jag blandade, upp och ner. Rätt väg har korten orakelbetydelse. Upp och ner vänt, beskyddsbetydelse.

Hästen, som kommer med budskapet om att du är fri. Eftersom kortet hamnade upp och ner så handlar detta om att det kanske känns som att du sitter fast i livet i allmänhet el. i en situation. Du kan känna dig trött och utmattad och undrar vad som egentligen pågår i ditt liv och vart du är på väg. Du kan känna dig vilsen, förvirrad och du vet inte vad du ska göra riktigt åt situationen.

Men ljuset finns där framme, men du ser det inte än, men det kommer. Du har möjligheter, du är fri att välja. Vad du än väljer, hur du än väljer att göra så kan allt leda till en spännande frihet, ett äventyr väntar. Se och upplev din egen styrka i detta, för den finns där och hjälper dig på din väg. Du är starkare än du tror. Tänk på Pippi Långstrump. Du kan om du vill, du är stark, allt är möjligt. Du är fri.

Ha också tillit till ditt inre, till änglarna och dina andliga guider, som vägleder dig på din rätta väg i livet. Bara du tillåter dig att känna in och lyssna och gå den väg som dom visar dig. Det ska kännas rätt i hjärtat och i magen. Följ ditt hjärta och din magkänsla.

Du kan meditera för att finna svar inom dig.

Så…ryck upp dig! Ta fram styrkan, tron och tilliten inom dig. Allt ordnar sig till det bästa, för dig, alla inblandade och för det högsta bästa.

Kortet har nummer 33. Om du är intresserad av änglanummer, så kan du googla och läsa om änglanummer 33. Själv så har jag både ettor, tvåor och treor med mig i mitt liv just nu.

Jag hoppas du haft en fin söndag, själv har jag jobbat på mitt andra jobb, 11-18. Efter en väldigt sen middag, så har jag nu äntligen landat i min fåtölj i mitt alldeles egna andliga energirum. En stund med mig själv för mig själv innan läggdags.

Följ, gilla även min fb-sida: Healing och Själavård by Kattis.

Jag finns även på instagram, följ mig där också: healingochsjalavardbykattis.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Om du känner att du är fast i livet, i en situation kan en personlig änglavägledning hjälpa dig på vägen.

Om du känner dig trött och utmattad kan healing ge dig avslappning och energipåfyllning.

Kontakta mig för intresse och/eller bokning. Tjänster och priser hittar du under Meny.

Varmt Välkommen 🤗

Väl mött 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s