Nu är det fullmånetid och imorgon, tis. 8 nov. kl. 12:02 är det fullmåne. I fullmånetid är det till sin fördel att städa, rensa, och röja både i vårt inre och i vårt yttre. Det är dags att lämna och släppa det som vi inte behöver i våra liv längre, allt som inte gynnar oss längre. Både materiellt, situationer, relationer, tankar och känslor. All tung energi som du inte mår bra av att ha i ditt liv.

Med min fullmånehealing så hjälper jag dig att släppa taget om allt som du vill och behöver släppa taget om. Jag är länken mellan dig, månens kraft och energi och healingen. Jag kallar också in söders väderriktning och söders kraftdjur ormen till vår hjälp att släppa taget om allt som inte gynnar oss längre, precis som ormen ömsar sitt skinn.

Hur går det till?
Du ser till att du har tid och möjlighet att vara ifred och ostörd. För det här är din egen stund med dig själv för dig själv. Du ser till att komma till ro och landa en stund innan kl. 20:00. Se till att du sitter el. ligger bekvämt. Slappna av och bara ta emot och var i stunden, i nuet.

Om du vill så kan du ha på avslappningsmusik och tända ljus. Om du spelar musik via din mobil så se då till att slå på stör ej-funktionen. Om du tänder ljus, tänk på brandrisken, om du tror du kanske kan somna.

När du landat och kommit till ro, tänk tyst el. säg: ”Jag är nu redo för att ta emot fullmånehealing av Katarina Kemi Lindgren för att släppa taget om allt som inte gynnar mig längre i mitt liv”

Jag sänder i 30 min. och jag återkopplar efteråt om min upplevelse. Jag tar gärna emot feedback från er deltagare. Det är intressant både för mig och övriga deltagare hur just du upplevde healingen.

Datum: Tis. 8 nov.
Tid: 20:00 – 20:30
Anmälan senast kl. 19:00 tis. 8 nov.

Kostnad: 150 kr

Swish till: 123 256 7675

Att tänka på: Drick vatten efteråt och nästa dag.

Kontakta mig om du vill delta.

Om du har fb så kan du gå in och anmäla dig i evanemanget där:

https://fb.me/e/2TaCpDBgU

Varmt välkommen till en avslappnad, kraftfull, helande stund där vi släpper och lämnar allt som vi inte längre behöver i våra liv.

/ Katarina 🙏
Healing och Själavård by Kattis

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s