”Solstråle, du är som en solstråle i mörkret. Lys upp, som solen. Gå och var i ditt ljus. För dig själv och för andra. Mörkret faller en dag och ljuset återuppstår. Utan mörker, inget ljus. Yin och yang, dag och natt. Balans. Ljuset kommer, ljuset vinner, till slut, en dag, ska ni se. Hopp, tro och kärlek. Tillit och tålamod. Känn det, känn det inom dig, inom er. Det finns där och lämnar er aldrig. Låt kärlek ta över oro, rädslor och hinder i era liv. Kärlek är allt, allt är kärlek. Kom ihåg det! Kärlek! 💗 Var kärlek, känn kärlek. Du är kärlek, kärlek är du. Sprid ljus, sprid ljus och kärlek, på vår jord. Fortsätt lysa med ditt ljus. Med ert ljus. Stråla. Sunshine. Skin, inifrån och ut. Till världen, universum. Som en bumerang, upp och ut och tillbaka till dig själv och andra. Hoppet är det sista som lämnar er. Hakuna Matata – inga bekymmer här. Bara glädje och skratt. Sprid, dela glädje och skratt, ljus och kärlek. Våga stråla. Som solen i mörkret, som skymmer bakom molnen, en regnig dag. Ljuset finns där bakom, alltid. Stråla med ditt ljus. Du, ängel på jorden 💗”

/ 6/11 -22, Från mig, änglarna och mina guider

Katarina 🙏

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Intresserad av en personlig änglavägledning? Eller i behov av healing?

Kontakta mig el. kika runt under Meny. Där finns info. om mina tjänster och priser.

Välkommen 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s