Jag gick ut nog så sent med mitt event med fullmånehealing, för att släppa taget om allt som vi inte längre behöver i våra liv. Med hjälp av fullmånens kraft, söders kraftdjur ormen – som vi ber om hjälp för att släppa taget om allt som inte gynnar oss längre, allt på en gång, precis som den ömsar sitt skinn.

Det blev en anmäld. Tanken var grupphealing, men jag sände ändå. Spontant så bjöd jag även in västers kraftdjur, jaguaren, mitt i allt, för att få hjälp att gå i livet med orädsla och mod.

I slutet bjöd jag också spontant in norrs kraftdjur, kolibrin, som flyger med glädje och litar på att vingarna bär. För att ersätta det som släpps med glädje istället.

Jag hade en selenitspiral i min famn hela tiden. I slutet fick jag för mig att ta tag i min trumma för att också ta hjälp av trummans helande kraft. Jag trummade med seleniten.

Det blev en kraftfull healingupplevelse för min mottagare. Är mina mottagare, mina kunder nöjda så är jag också nöjd.

Denna feedback fick jag från mottagaren:

Tacksam för ikväll 💗

Kontakta mig om du vill boka änglavägledning el. healing (Reiki, Angelic Reiki el. Den Silvervioletta Flamman el. Fullmånehealing – sker i fullmånetid, enskilt el. i grupp).

Väl mött 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s