När? Tors. 23 mars kl. 20-20:30.

Angelic Reiki är en underbar, väldigt kraftfull, helande och avslappnande healing tillsammans med passande änglar och gudomliga mästare.

Såhär förklarar jag Angelic Reiki::

Angelic Reiki kan förklaras som ett djupt reningsbad med sköna energier. Den går på djupet och hjälper till på karmisk nivå. Den hjälper till med att släppa på sånt som påverkat oss och som vi bär på omedvetet. Och hjälper till med att hitta tillbaka till våra egna andliga gåvor och vår innersta längtan. Och förstås kan då också skapa ett lättare flöde inom dig själv och i ditt liv.Jag som länk för de helande Angelic Reiki energierna, överlåter och släpper allt helande jobb till änglarna och de gudomliga mästarna. Jag stillar mitt sinne och bara är, jag också i dessa underbara, avslappnande änglaenergier.

Låter detta som något för dig?

Meddela mig om du vill delta. Anmälan senast kl. 19:15 på tors. 23 mars.

Se till att ha möjlighet att få vara ifred. Det är din stund, med dig själv för dig själv. Landa, stilla dig en stund innan kl. 20:00. Ligg el. sitt bekvämt. En del vill tända ljus och/el. ha på avslappningsmusik. Ang. ljus, tänk på brandrisken, om du tror du kan somna. Ang. avslappningsmusik, om du spelar via din mobil, slå på ”Stör ej-funktionen”. Under/efter en healing-session reagerar man olika. Känslor kan komma helt plötsligt, som ska upp och ut. Ingen fara isåfall. Det är precis som det ska vara. Healing-processen i kropp och själ är påbörjad och utrensning pågår. En del blir glada och energifyllda, en del trötta, harmoniska, en del gråtfärdiga osv.

Tänk på att dricka vatten efteråt och nästa dag.

Feedback önskas efteråt.

Hoppas du vill delta och jag önskar dig en skön, helande, avslappnande healingstund tillsammans med änglarna.

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s