Änglar och änglars tecken. Änglars tecken via siffror. Änglarna och mina andliga guider är ALLTID med mig 💗🙏

Dom ger mig tecken på många olika sätt, vilket dom gjort hela mitt liv, bl.a genom siffror, vilket är väldigt vanligt. Nu är jag i en period då jag får väldigt många tecken och ofta. Idag via dessa skärmar som visar datum och klockslag och könummer. Dock såg jag nu att jag inte hann ta, det jag reagerade på. Kl. var nämligen 11:11 och könr. 555.

1111: Förändringar på G, möt det okända med orädsla, en vändpunkt i livet, se de möjligheter som ges och våga ta risker, gå positivt mot det okända, tänk på dina önskemål utifrån ditt hjärta och troligen så kommer dom att manifesteras till din verklighet.

555: Stora och betydande förändringar är på gång, transformationer är här för dig och du har en möjlighet att bryta ut ur puppan och avslöja det fantastiska liv du verkligen förtjänar som en andlig varelse. Ditt sanna livs syfte och sökväg väntar dig.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Jag hoppas verkligen på att dessa budskap blir min verklighet. Att nu är det på gång…Nu händer det jag vill och önskar ska hända…Och det känns faktiskt så…Att jag är på rätt väg, med den förändring jag precis har gjort och att detta är bara början, bara starten på något så mycket mer, något större som väntar på mig runt hörnet här framöver…

Jag bara älskar änglarna!! Tacksam! 💗💗🙏

Du kan boka bl.a healing el. personlig änglavägledning med mig plus jag nyligen satt ihop lite olika Änglapaket 🤗

Väl mött 💗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s