Det är inte ofta jag minns mina drömmar tydligt. Tvärtom, knappt alls. Men för en morgon sen, så var min dröm jättetydlig. En konstig dröm, men som jag förstod direkt och kunde tolka vad budskapen ville säga till mig via min dröm.

Jag drömde om att jag spelade något som verkade vara yatzy. Tärningarna var i trä, med svarta prickar. ”Vanliga” tärningar, men lite större. Plus att det fanns plattare fyrkantiga former i trä med svarta prickar. Jag såg även ett torn med dessa plus små trianglar i trä (och andra små träklossar).

Jag såg fyra tärningar med två 4:or och två 6:or och sa att det här är bra, det är ju ett par.

Jag vet att jag reagerade och undrade varför alla andra delar var med i yatzy? Det är ju så många onödiga saker som inte behövs i yatzy.

Två tjejer som var med reagerade och tittade på varandra och gjorde miner till varandra…Som att ”hon förstår ju inte, vilken dum fråga och konstig åsikt” ungefär…

🌸 Min tolkning av min dröm:

Dels i kursen i Atlantis-healingen så ingår ganska mycket symboler och geometriska former. Efter kursen kan det vara så att vi deltagare kan få till oss geometriska former både i det inre och i det yttre. Lör.kväll efter kursen drog jag änglakort från Ärkeänglarna och två av korten har med…geometriska former! Och nu dök det upp mera geometriska former i min dröm.

Tärningarna med 44 och 66 kopplar jag till änglanummer, som bl.a står för:

44 = att fokusera på att skapa en trygg och stabil grund för framtiden. Och att fokusera på min andliga resa och känna och visa tacksamhet. 44 står också för känslor. Att inte blockera och vara rädd för sina känslor, utan tvärtom. Erkänna dom och få utlopp för dom.

66 = Förändring, nya möjligheter, en ny början. En ny positiv fas är på väg in i mitt liv. Behöver vara förberedd på något, en utmaning som ska gås igenom, som kräver stor förändring.

Att jag tog reda på tärningarna som passade ihop, som gav något och tyckte så många onödiga delar var med i spelet tolkar jag om till att det handlar om att fokusera på och prioritera de viktiga delarna i de mål jag sätter upp och vill uppnå.

De två tjejerna som gjorde miner, handlar om att jag ska inte bry mig om andras åsikter, vad andra tycker och tänker utan bara köra på, gå min egen väg och stå stadigt i min sanning och våga sätta gränser.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Så tydligt och klart budskap från änglarna och mina guider! Så häftigt också att känna direkt vad drömmen handlade om, att kunna tolka om drömmen till de tänkvärda, tydliga budskapen till mig 🤗👍

Ta vara på era drömmar, både dag- och nattdrömmar 🤗

Anteckna och skriv ner, om än det bara är ett ord, om än det låter hur konstigt som helst. Senare kommer ni säkert förstå vad som menades med det.

Lycka till med era drömmar! 🤗👍

Jag önskar er en fortsatt fin måndag 🤗

Du kan boka bl.a healing el. personlig änglavägledning med mig. Tjänster och priser finns under Menyn.

Kontakta mig vid intresse, frågor och bokning.

Varmt Välkommen 🤗

/ Katarina 🙏

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s