Vem är jag?

Jag är en norrländska, född -71 och uppvuxen i Norrbotten, i Piteå. Jag jobbar som förskollärare på 80% med en ledig dag i veckan. Det började med att jag kände att jag behöver en återhämtningsdag för mitt välmåendes bästa. Denna dag ägnar jag, i möjligast mån, till mig själv och det jag vill pyssla på med. Den största delen handlar förstås om mitt andliga intresse och nu även mitt företag inom detta som jag har på deltid. Annat som jag mår bra av är att vistas i naturen, promenera, måla, skriva dikter, blogga, läsa böcker. I övrigt på min fritid så umgås jag med min älskade familj och mina fina vänner som jag har runt omkring mig. Dom betyder alla så mycket för mig, dom är så värdefulla för mig i mitt liv.

Mitt intresse för det andliga har alltid funnits hos mig mer eller mindre, omedvetet och medvetet. 2008 tog jag tag i mitt intresse mera seriöst. Jag var på min första mediala kurshelg. 2008 gick jag även reiki steg 1 och lite andra kurser. Men annat i livet kom emellan och det blev inte så mycket mer av det.

2018 började min andliga resa på allvar tack vare den 2-åriga shamanska utbildningen, som jag har gått. En shamansk utbildning utifrån qeroindianernas tradition, visdom och verktyg. Det är det bästa jag gjort i mitt liv för min egen skull. Det är en personlig inre resa och utveckling man gör, som leder till både inre och yttre förändringar i sig själv och i livet.
Dessutom är jag sen dess en stolt mesabärare.

Mer info. om vad en mesabärare är och vad det innebär kommer på en annan sida…

Andevärlden har varit med mig sen jag var liten flicka, vare sig jag kommer ihåg det eller inte. Vilket jag har fått bekräftat som vuxen. Redan som flicka plockade jag mycket stenar (älskar stenar som vuxen igen), tyckte mycket om att se upp mot himlen, vilket jag alltid gjort och gör än idag. Jag hittade för några år sedan en liten ängel av lera, som jag skapat när jag var barn, och målat…grön såklart. Ärkeängeln Rafaels färg. Idag är den en av dom som är med mig i mitt andliga arbete. Jag vet att änglar finns. Dom är med mig och kring mig varje dag.

Som liten hade jag låtsaskompisar, men dessa låtsaskompisar var inte låtsaskompisar (som dom oftast inte är för andra barn heller, utan det är andra energier från en annan värld).

Under den shamanska utbildningen ingick två sessioner per termin, med samtal och shamansk healing behandling. Under en av dessa sessioner fick jag veta att mina låtsaskompisar som jag hade, är mina guider och dom har alltid varit med mig. ”Mina mäktiga följeslagare” kallar dom sig. Vilket känns stort och ärofyllt.

I en annan session, under denna utbildning, så fick jag veta att jag övergav mig själv som flicka, jag övergav den jag var…för att anpassa mig till det jag trodde var trygghet….så sorgligt, men sant. Jag försökte anpassa mig både som barn och i vuxen ålder. Jag har inte känt mig som andra…alltid känt mig ”annorlunda”.

Under dessa två år så förändrades mitt liv, jag förändrades. Inifrån och ut. Eller egentligen förändrades jag inte…utan jag tog tillbaka den jag verkligen är här för att vara. Mitt sanna och äkta jag. DET är verkligen en skön känsla. Jag hittade hem igen!

Min egen personliga utveckling och andliga utveckling, min egen inre och yttre resa har gjort att jag verkligen brinner för andra människors välmående, självomsorg och hälsa, inifrån och ut.

(Mina kurser, utbildningar som jag genomfört genom åren finns på sidan: Kurser jag har gått)

Så nu står jag här idag med mitt nystartade företag på deltid inom detta. Det känns så roligt och spännande må jag säga.

Väl mött i ljus och kärlek!

/ Katarina Kemi Lindgren
  Healing och Själavård by Kattis –
  ”Follow your heart and dreams”