Angelic Reiki förmedlades till en man vid namn Kevin Core, som fick vara kanalen för denna healingform. Angelic Reiki förmedlades till honom via Ärkeängeln Metatron, från oktober 2002 till februari 2003. Kevin Core lämnade jordelivet 2009 och är nu är i änglariket som en aspekt av Ärkeängeln Yophiel.

Angelic Reiki kan förklaras som ett djupt reningsbad med sköna energier. Den går på djupet och hjälper till på karmisk nivå. Den hjälper till med att släppa på sånt som påverkat oss och som vi bär på omedvetet. Och hjälper till med att hitta tillbaka till våra egna andliga gåvor och vår innersta längtan.

Angelic Reiki är en underbara healingform med änglaenergier. Det är likt reiki men ändå inte. I Angelic Reiki så släpper jag som ger verkligen allt till änglarna och änglariket. Jag ska bara vara, slappna av och inte tänka något alls och bara lita på att änglarna, uppstigna mästare och andra i änglariket gör sitt jobb – vilket dom absolut också gör, ingen tvekan på det.

Med Angelic Reiki som behandling får du som kund de mest perfekta helande änglaenergierna som just du behöver just där och då.

Som med reiki så är detta inte heller någon quick fix metod. Och man ska se alla alternativa behandlingsformer som ett komplement till läkarvård.

Här rekommenderar jag boken om Angelic Reiki om man är intresserad och vill veta mera. Den är skriven av Christine Core (Kevin Cores fru).