• Angelic Reiki, på distans 350 kr.

Hela sessionen är ca. 45 min. med samtal före, reikiskick och återkoppling efteråt.

För bokning av tre skick inom en vecka, 550 kr.

Just nu sker Angelic Reiki behandling bara på distans. Hela sessionen är på ca. 45 min, med samtal före, reikiskick och återkoppling efteråt.

Kärnan i Angelic Reiki är en sammansmältning med änglariket, en förening av helarens och ängelns/änglarnas medvetande och energier. Jag som helare släpper allt för att överlämna ett fullständigt utrymme till änglarna. Allt sker under änglarnas ansvar, inte helarens. All energi, oavsett vilken, kommer att finnas där om den behövs.

Det är bäst om du har möjlighet till att vara ifred och i lugn och ro när du får Angelic Reiki. Du sätter dig eller lägger dig ner bekvämt. Ha gärna på avslappningsmusik under tiden, OM det känns bra för dig. Du kan även ha tända ljus (men tänk på att du kan somna ifrån dom). Reikiskicket sker i ca. 20 min.

Vi börjar med att samtala/skriva om vad som fört dig hit. Syftet med det är mest att du får möjlighet att prata, vilket i sig är en helande process. Redan då lyssnar änglariket på vad du har att säga och förbereder för att den mest perfekta änglavibrationen är redo att komma för den helande processen hos just dig.

Genom att jag som helare håller ett villkorslöst utrymme tillägnat änglarnas ljusrike, kommer den mest perfekta helande energin att vara där för just dig.

Efteråt återkopplar vi om hur det känns/kändes för dig. Råkar du somna så återkopplar vi istället nästa dag.

Det är viktigt att du dricker vatten efteråt och nästa dag.

Välkommen till en gudomlig skön avkopplande stund med de mest perfekta änglaenergierna just för dig!