Här i min blogg kommer jag att dela med mig av olika erbjudande, mina egna upplevelser genom åren, boktips, reflektioner och tankar, mina dikter, natursköna bilder och andra energier fångade på bild och m.m.

Hör gärna av dig om det är något särskilt som intresserar dig, som du funderar över som du skulle vilja få mer info. om och läsa om, så känner jag efter om det är något som jag kan och vill skriva om. Alltid roligt med andras reflektioner och funderingar. Så dela gärna med dig!

VÄLKOMMEN!

Till mig och Healing och Själavård by Kattis –

”Follow your heart and dreams”

Ett änglabudskap

🌟 Änglabudskap till er, från mig och änglarna 🌟 Kommer här från Ärkeänglarna, för nu och några dagar här framöver. Ta till dig det som du känner passar dig. Innan jag drog kortet fick jag till mig orden:Hälsa, rörelse och balans. Allt hör ihop för att vi ska må bra. Även balansen mellan rörelse ochFortsätt läsa ”Ett änglabudskap”

Fullmåneceremoni och Vårdagjämningen

Fullmåneceremoni i fredags🕯🌕🕯Med årets kraftfullaste och mest betydelsefulla fullmåne. Dags att släppa taget om allt som inte gynnar en i livet. Rensa och röja på alla sätt och vis. Situationer, relationer och materiellt. För att ge utrymme och plats till nya möjligheter. För igår var det vårdagjämningen, bl.a. wiccornas och shamanernas nyår. Då sår viFortsätt läsa ”Fullmåneceremoni och Vårdagjämningen”

🌟 Angelic Reiki ~ Healing med Änglarna + Änglabudskap 50 kr 🌟

Feedback från kund, om Angelic Reiki: ”Tack fina du! Lär boka in fler reiki med dig alltså 😍❤” ”En annan tjej jag är bekant med blev så nyfiken på angelic, hon har utbildat sig till reiki och funderat på att utbilda sig vidare, jag rekommendera henne att göra de för din healing är den mestFortsätt läsa ”🌟 Angelic Reiki ~ Healing med Änglarna + Änglabudskap 50 kr 🌟”

Fullmåneceremoni + Fullmånen i lejonet

Idag är det fullmåne. Fullmånens energier påverkar oss 3-4 dagar före och efter fullmånen. Fullmånetid, som jag kallar det för. Bäst är ju förstås att jobba med fullmånens energier den dagen det är fullmåne. Men det går bra dagarna före och efter också. Dock så utifrån tips i boken ”Månologi” så rekommenderas det att detFortsätt läsa ”Fullmåneceremoni + Fullmånen i lejonet”

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.