Ett med naturen + Änglabudskap

Idag var jag på en liten vandring upp till ett berg, för mig själv med mig själv. Det var första gången jag var dit själv plus jag har bara varit där någon gång förut…Så det var lite spännande… Som jag minns det så var det lätt att hitta rätt stig upp till berget…men tji fick jag, så lätt var det inte och dåligt med skyltar…

Men jag kom mig upp på klipporna i alla fall, med fin utsikt. Men inte där jag varit tidigare. Men jag nöjde mig med att stanna där jag var. Fin utsikt, själv, kaffe, kaka, lade mig ner och slappnade av, kramade träd, ett med naturen och Moder Jord.

Fin vy
Äntligen landat
Kaffe och kaka, kaffe i bästa kosan
Solen kom fram från och till
Jag njuter i solen

En fjäder som helt plötsligt låg där, vid kaffetermosen och vattenflaskan ~ änglars tecken 💗🙏

Änglarna visar sin tröst och sin närvaro via bl.a fjädrar

En grå fjäders betydelse handlar om att livet har varit/är lite tungt, men frid kommer att komma. Tack för det tröstande budskapet, precis vad jag ville få ”höra”.

Tiden bara försvann, vet inte hur länge jag var där. Jag kollade nu, ca. 1,5 tim., men det kändes längre…Dock 2,5 tim. med tillbakavägen inräknad.

Jag stannade upp efter stigen ner. Solen sken så vackert mellan träden ner på den ljusa, mjuka fina mossan. Fotade fast det knappt var någon ström i tel. och mörk skärm, såg inte hur bilderna skulle bli. Men jag hade så fina energikänningar, där på just den platsen, vilket också bilderna bekräftar ~ ni ser själva här nedan…Jag älskar sådana här bilder med solenergier, platser, stunder då energierna känns fina, goda och speciella. Det känns som att änglarna är närvarande. Änglarna visar sig nämligen ofta med hjälp av solljuset.

Underbara solenergier. Ser ni de olika färgerna i solljuset ovan i bild?
Vackert, verkligen speciell plats och energier just här
Som en ljus energiportalÄnglakorten var med, så här kommer ett budskap till er läsare och mina följare (fick dock fota änglakortet hemma):

Havet, vatten lugnar och helar kropp och själ. Släpper på oro och bekymmer. Bästa är förstås att kunna vistas vid havet, vatten på riktigt. Annars så meditera med att visualisera en plats vid havet, din plats, känn lugnet som infinner sig. Eller duscha, bada, drick vatten, sitt i ett fotbad i stillhet. Kanske med avslappningsmusik och/eller tända ljus. Kanske med rökelse el. aromalampa med doftolja. Allt för att känna avslappning och lugn. För dig själv med dig själv. När jag gick nerför stigen från berget kom låten med havet…Vad heter den? Måste söka…haha…”Ta mig till havet” med Peter Lundblad. Det var ju passande….En bekräftelse på ett viktigt budskap just nu.

Jag kramade träd, blicken föll på blåbär…Ja, blåbär finns i skogen, men jag fick den där känslan…

Blåbär enligt Solöga:

”Din egen visdom gör dig framgångsrik. Visdom: ”Jag litar till mig själv. Jag litar till min egen visdom. Min egen visdom gör mig framgångsrik.” ~ ”Gå inte på någon annans väg. Följ inte i andras fotspår.” ”Jag skördar endast av min egen visdom – därför är jag också så framgångsrik”.

Med andra ord: Tro på dig själv, gå din egen väg!

Ja men se där! Peppande budskap, mitt i prick, även till mig själv ~ Tacksam!

En fin dag med mig själv för mig själv, med många fina, tröstande, peppande tecken och budskap, som jag ville dela med mig av till er.

Du kan boka en personlig vägledning med mig, reikihealing eller angelic reiki på plats eller på distans.

Jag anordnar också ibland olika event, som t.ex. andliga träffar med likasinnade, fullmåne/eldceremonier.

Följ mig även på fb och instagram.

Här framöver, på fb, lovas någon form av utlottning plus gratis grupphealing på distans.

Så håll utkik!

Det var allt från mig denna gång. Tack till dig som läste 💗🙏

/ Katarina 🙏

Heligt rum, shamansk eldceremoni + Änglabudskap

Här kommer ett blogginlägg om min stund idag i heligt rum/sacred space och shamansk eldceremoni utifrån qerofolkets visdom och lära. Jag har släppt och lämnat det som inte gynnar mig längre i livet för att ge plats till det jag önskar och vill ha in i mitt liv. Med hjälp av naturkrafterna, kraftdjur, Moder Jord och Himlen. En helig stund för mig själv med mig själv i min skyddande, kraftfulla, lugna energibubbla. Vindens kraft gjorde sig till känna direkt jag började öppna heligt rum. Jag släppte och lämnade och önskade för min egen skull och det högsta bästa, även för Moder Jord, blåste i pinnar och skrev ner och gav allt som gåvor till elden. Tackade naturkrafterna och elden för att den tagit emot och för den transformation som nu är påbörjad.

Drog även lite änglakort både till mig själv och kollektivt, till er läsare/följare på mina sidor. Jag fann också en kristallsten vid vår eldstad, kanske jag tappat den någon gång. Jag vet inte, men ser det som ett gott tecken i alla fall, att den låg där, just idag, i just den stunden 💗🙏

Sedan var jag in och ordnade mig lite sen lunch, gick ut och satte mig för att äta, dock skugga just då, men skönt ändå. Det blev lite kaffe och en liten chokladbit till efterrätt. Eftermiddagssolen kom fram igen och jag satt och bara njöt, i varandet och nuet.

Jag känner verkligen tacksamhet för min fina, underbara dag för mig själv med mig själv 💗🙏

Här kommer nu änglabudskapet till er, från mig och änglarna:

Ord som stenar, cykla, fåglar kom till mig. Känn in vad det kan betyda just för dig. Min intuition och tolkning är med våren kommer ljuset och glädjen. Samla på stenar, om du mår bra av det, skapa något kreativt av stenar. Ta en cykeltur, njut i nuet, känn dig fri som en fågel. Kanske en cykeltur till en plats med stenar, klippor vid vattnet. Hitta lugnet och balansen med hjälp av naturen. Tänk på dig själv, ta hand om dig själv. Du är så värdefull och viktig.

Det blev budskap från orakelkorten Änglar och Förfäder och Daglig Vägledning från dina Änglar. Vi har Druiden med oss idag, en av de Helgade som kommer med sin urgamla visdom från andra sidan. Jag fick till mig ”Nuet…Här och nu”, innan jag vände på kortet, att vara i nuet och stå trygg är också Druidens budskap. Stå trygg i dig själv och i din egen sanning. Jorda dig, vistas i naturen för ny energipåfyllnad. Behåll lugnet och gå din egen väg, med din egen kraft. Tro på dig själv och din inre visdom som du har. Du är trygg där du är, precis här och nu, om än det inte känns/verkar så, så är det faktiskt så. Stanna kvar där du är nu, gör inga hastiga, spontana förändringar. Inte just nu i alla fall. Vänta ut och se vad som sker. Om du känner en oro i en situation och du vet inte hur du ska gå vidare, stanna då upp och lyssna inåt. Hitta tillbaka till en inre tillit. Allt är precis som det ska vara, just nu. Du kommer att förstå. Änglarna kommer med budskapet om att känna och vara i kärlek, visa, agera och uttryck dig utifrån kärlek. Känn kärlek inom dig, till dig själv, till andra, till världen och universum. Med ett inre lugn, kärlek, glädje och tacksamhet kommer man långt. Ett flöde av goda energier och överflöd skapas i livet.

Det var allt för denna gång. Hoppas ni finner mina blogginlägg som trevlig, givande läsning.

Du kan boka personlig vägledning från mig, min intuition, änglarna och korten som verktyg.

Om du är i behov av energipåfyllning eller kanske healing är något nytt för dig och du är nyfiken att prova, så kan du boka mig för reikihealing eller angelic reiki. Mer info. finns under flikarna i Menyn.

Väl mött i ljus och kärlek 💗

/ Varm kram Katarina 🙏

Ett änglabudskap

🌟 Änglabudskap till er, från mig och änglarna 🌟

Kommer här från Ärkeänglarna, för nu och några dagar här framöver. Ta till dig det som du känner passar dig.

Innan jag drog kortet fick jag till mig orden:
Hälsa, rörelse och balans. Allt hör ihop för att vi ska må bra. Även balansen mellan rörelse och stillhet. Det är höga energier omkring oss nu, därför är det extra viktigt att tänka på sin hälsa. Ät hälsosam kost, drick mycket vatten, rör på dig/motionera på något sätt och balansera upp med stillheten. Det är också viktigt att finna glädje både i ditt inre och i ditt yttre. Ta hand om dig själv på bästa sätt.

Cykla kom till mig. Det är ett bra och billigt alternativ (om man äger en cykel förstås). Passar bra nu när våren börjar vara här. Att cykla är rörelse, ger motion, frisk luft och ett miljövänligt val.

Ää Rafael kommer så passande också med budskapet om att stillhet, andas och energier. Ta några djupa andetag, andas ut sakta för påfyllnad av ny energi och för att släppa gamla mönster som inte gynnar dig längre.

Så…tänk på din hälsa, ät nyttigt, ta hand om dig, rör på dig på något sätt, finn stillhet, andas och släpp och lämna det du inte behöver i ditt liv längre.

Vill du ha lite vägledning i livet?
Ett änglabudskap, allmänt el. utifrån en fråga, 100 kr. Med kortens hjälp, min intuition, änglarna och mina guider ger jag dig vägledning i livet.

Välj om du vill få det i skrift el. som ljudinspelning, inkl. bild på korten förstås.

Jag går just nu en utbildning i att bli Certifierad Änglakortstolkare/Intuitiv Coach.

Dessutom börjar jag en änglamediumutbildning på lördag.

Jag ger också healing, reikihealing el. angelic reiki. Både på plats och på distans.

Om något låter intressant så är det bara kontakta mig.

/ Katarina 🙏

Fullmåneceremoni och Vårdagjämningen

Fullmåneceremoni i fredags🕯🌕🕯Med årets kraftfullaste och mest betydelsefulla fullmåne. Dags att släppa taget om allt som inte gynnar en i livet. Rensa och röja på alla sätt och vis. Situationer, relationer och materiellt. För att ge utrymme och plats till nya möjligheter. För igår var det vårdagjämningen, bl.a. wiccornas och shamanernas nyår. Då sår vi det vi vill skörda inför det nya året. Så släpp och lämna med denna fullmåne för att öppna upp dörrar för det nya, det du vill ha in i ditt liv med vårdagjämningen. Kan göras nu i efterhand också. Sätt intentionen på det du vill. Önska och du kan få! 😉 Jag öppnade min mesa och öppnade heligt rum genom att bjuda in naturkrafterna med hjälp av de fyra väderriktningarna och deras kraftdjur plus Moder Jord och himmel. Så skrev jag ner allt jag vill släppa och gav det till elden som gåva för att släppa taget om det och överlåter allt till Universum 🌟 💗🙏 Helst vill jag göra detta utomhus med en eld i fullmånens sken, men det blev inomhus denna kväll då jag var upptagen med annat innan och det blev nog så sent. Det var så mysigt med ceremoni inne i mitt alldeles egna energirum 🤗🧙‍♀️👍

Fullmånen och fullmåneceremoni tar fram häxan, shamanen, ängeln i mig…Mitt sanna äkta jag Rådde om mig själv med mitt andliga pyssel för mig själv hela natten, fre – lör…😳 Ändå hade jag kunnat fortsätta bara vara i den mysiga energibubblan hela natten till tidig morgon…Men behövde ju komma mig isäng för att ha ork kvar till lördagen och helgen.

Denna natt, efter min shamanska eldceremoni och andligt pyssel, vid 3, gick jag ut för att se den vackra magiska mystika fullmånen och för att passa på att fylla på med fullmånens kraft och energi 🌕 Det var helt vindstilla…men så hände något…och det här är inte första gången jag upplever detta…Från början trodde jag att jag inbillade mig, men idag vet jag att det inte är så, vilket jag även fått bekräftat av andra som upplevt samma tillsammans med mig…Från att det var vindstilla så helt plötsligt svepte vinden omkring mig, tog tag i mig med all sin kraft och träden som varit helt stilla, började svaja och röra på sig kraftigt och det ”pirrade” i mitt hår = energikänningar. Jag vet idag att jag har vindens kraft och trädandarna med mig. Dom ger mig trygghet och kraft, talar om för mig att jag är sedd , hörd och beskyddad. Och påminner mig om att jag ska fortsätta stå stadigt i min egen sanning, om än det stormar runtomkring mig. Ingen kan ta ifrån mig mitt sanna, äkta jag ~ mitt ljus, min styrka och min kärlek som bor och finns inom mig. Tror ni jag ville gå in…?? Nää…!! 🌕 Jag ville ut till vår eldstad, elda och ta vara på energierna och naturkrafterna, vara i den andliga världen 🌕🔥 Inte konstigt jag upplevde detta så starkt inatt…Dels hade jag öppnat heligt rum med naturkrafterna, det är en stark fullmåne och 3-4 tiden är ju slöjan m oss och andevärlden närmare, mer öppen och påtaglig ~ Älskart! 😇🧙‍♀️😍 Någon natt ska jag ut och elda vid den tiden…helst med fullmånen såklart! Magi finns på riktigt…Magi är egentligen vår sanna verklighet.

Två gånger på kort tid nu har orber fastnat på bilder som jag tagit. Ena gången då jag (och min man) var ute i skog och natur och jag satt lutad mot ett träd, visade sig en orb i snön. En medial vän fick till sig, då hon såg bilden, att jag är sedd och beskyddad. Så fint, tacksam!

Ni ser den gula ljufläcken i snön.
Här har jag zoomat in den.

Andra gången fastnade en orb på bild denna natt, fre – lör. I ett av träden syns en liten ljusprick, som jag zoomat in.

Snett nedanför fullmånen, i trädet ser man en liten ljusfläck.
Zoomad bild.

Tyvärr blev det inte att jag önskade in det jag vill ha in mera av I mitt liv, igår under vårdagjämningen, men jag ska göra en liten vårdagjämningsceremoni idag istället tänkte jag. Passa på ni också! Och du…våga tänka och drömma stort! Önska och du kan få! 😉

Jag sitter ute i vårvintersolen just nu och hör takdropp och fåglarna kvittra. Härliga, underbara tid som är nu och här framöver. Dock blir det skugga just nu, här på vår framsida, då ett par träd skymmer solen.

Men jag ska i alla fall fortsätta sitta ute. Jag ska gå in och hämta papper och penna och passa på att skriva ner min önskelista för ett helt nytt år – Det nya solvarvet.

På en timma ska jag förbereda mig för ett angelic reiki skick på distans. Angelic Reiki är en healingform utöver det vanliga må jag säga. Det är underbara, avslappnande och kraftfulla änglaenergier. Många tycker det är en häftig WOW – känsla.

Låter det intressant och spännande och du gärna vill prova på angelic reiki så kan du få angelic reiki antingen fysiskt på plats eller på distans. 350 kr för ett skick. 550 kr vid bokning av 3 distansskick inom 1 v. 500 kr på plats. Alt. om du vill börja med att boka ett skick för 350 kr och om du känner att du sen efteråt vill boka in 2 till så betalar du då resterande 200 kr.

Traditionell reikihealing erbjuder jag också både på plats och på distans. På plats, 650 kr. På distans 400 kr. Vid bokning av 3 distansskick inom 1 v. 625 kr.

Jag är diplomerad i både angelic reiki och reikihealing.

Så erbjuder jag också vägledningar med hjälp av korten, min egen intuition, guiderna och änglarna som finns vid min sida. Lite olika priser beroende på fråga och läggningar.

Jag har flera års erfarenhet av orakelkort och änglakort. Just nu går jag dessutom en utbildning, på distans, i att bli certifierad änglakortstolkare/intuituv coach.

Och på lördag…påbörjar jag en änglamediumutbildning (också på distans). Jag längtar! Det blir väldigt roligt, intressant och spännande.

Vid intresse av någon av mina tjänster, om du har frågor, vill boka något så kontakta mig.

Väl mött i ljus å kärlek 💗

/ Katarina 🙏

Änglabudskap och vägledning från mig till er

Då detta är ett allmänt budskap, så tar du till dig det som du känner passar in på dig och ditt liv.

Jag gick till min hylla för att välja kortlek till er, mina läsare och följare. Jag drogs till orakelkorten med Ärkeänglarna denna gång 😇 Direkt jag skulle plocka asken från min hylla fick jag till mig orden: ”Misströsta inte”
”Det ordnar sig, allt löser sig till det bästa, till det högsta bästa”

Det stämmer då verkligen bra in på mig och vissa situationer som finns i mitt liv

”Tomtar och troll”…?? Vad betyder det undrade jag…🤔

Detta kom till mig:

”Naturväsen, gammal tro, gammal visdom, ta reda på den, behåll den och dela med dig av den. Det är inte bara påhittat och myter. Ha tillit och tro till gammal visdom. Lyssna och känn in naturväsens budskap. Ignorera inte dessa budskap! Utan ha gammal tillit och tro till gammal visdom. Lyssna och känn in naturväsens meddelanden och budskap. Det är viktiga, värdefulla budskap som dom kommer med. Naturväsen är kloka varelser, som vi ska visa och ha respekt för.

”Mat och hälsa” ploppade upp i mitt huvud Av flera orsaker. Att tänka på att äta hälsosamt och att röra på sig vet vi alla är viktigt i våra liv, för att vi ska må bra i kropp och själ.

Det är massa energihöjningar i farten just nu och för att hålla balansen och fylla på med ny energi så är det bra med hälsosam kost och rörelse. Balans behövs mellan stillhet och rörelse. Och drick vatten!

Och våren är på ingång. Man vill kanske gå ner i vikt och vara mer vältränad inför sommaren.

Men slå inte på dig själv, var inte för hård med dig själv. Gör det du kan. Försök i stort el. smått. Det lilla är gott nog, en bra start. Huvudsaken du är medveten och försöker göra så gott du kan.

Sätt inte upp för stora mål, som kanske bara leder till känslan av misslyckande, om man inte klarade av sitt mål. Du kanske bestämmer dig för att du inte vill äta så mycket kolhydrater. En början är ju då att sluta med att äta smörgåsar t.ex. Du kanske bestämmer dig för att det räcker med ett fika under en vecka. Du vill börja röra på dig mera. Du kanske bestämmer dig för att promenera 2-3 ggr./vecka eller åka på gymmet 1 gång/vecka osv. Med tiden kanske du utökar dina mål successivt. För du känner att du lyckas och du blir inspirerad och peppad att fortsätta och göra ännu mera.

Att börja på något sätt med det man vill är en bra början. Som en blomma som blir sådd, växer, knoppar och blommar ut, då den vattnas och vårdas. Ta hand och vårda om dig själv på samma sätt. Ta hand om dig, för ditt eget välmåendes bästa.

Änglakort och kortets budskap:
Clairaudience
Ett budskap från Ää Zadkiel ~ Barmhärtighetens och förlåtelsens ärkeängel.
(Vill du veta mera om just Ää Zadkiel, så kan du leta info. på nätet).

Här finns så mycket ljus, andlighet, kärlek och glädje. Gå framåt i din andliga utveckling med din visdom och ditt ljus. Var den stjärna, den ledare du är född till att vara. Var den ljusarbetare som du är menad att vara. Dela med dig av din visdom som du bär på till andra. Ge och du får så mycket kärlek och glädje tillbaka.

Budskapet i sig handlar om att vara ”clairaudience” – klarhörande.
Lyssna inåt och uppmärksamma den kärleksfulla vägledning som du hör i ditt inre och i ditt yttre. Lyssna inåt, framförallt på upprepande tankar, idéer, sånger, sångtexter, ord, meningar som du får i ditt inre och i det yttre. I det yttre via andra människor, texter du läser, sånger som du hör på radion osv. Det här är viktiga, tänkvärda budskap menade till just dig.

Oj, vilket klockrent budskap till mig själv. Mina starkaste sinnen, just nu, är klarkännande och klarhörande. För mig handlar budskapet om att jag ska ha tillit till att jag är klarhörande. Och ha tillit till det jag får till mig i mitt inre. Och inte tänka och slå bort det, att det är mina egna tankar. Utan ha tro, tillit till det jag hör och min känsla av att det är vägledning från änglarna och mina guider.

Det är ju bara läsa här ovanför, allt jag nu har fått till mig innan jag ens vände på kortet.

Eftersom budskap om att vårda sig själv som en blomma kom upp, så delar jag här också mitt eget budskap om det.

Så…tänk på din hälsa, ta hand om dig själv, ha tillit och tro till det du tror på, det du får till dig, det du känner och hör.

Jag ger personliga vägledningar, i form av skrift el.röstinspelning. Det väljer du själv.

Vid intresse så kontakta mig 🤗

Varmt välkommen! 🤗

Väl mött i ljus å kärlek 💗

/ Kram Katarina 🙏

Slöjan mellan dimensionerna är tunnare nu

Igår var en underbar vårvinterdag här uppe i norr. Jag tog mig en promenad, hamnade på ”min sten” på ”min plats” (mångas sten den där stenen) nere vid isen. Jag njöt av stunden, av att bara vara, där i solskenet på min sten. Jag hamnade i djup avslappning, hamnade i ett meditativt tillstånd och det var såå skönt. Jag ”pratade” lite med änglarna också. Jag kommer knappt ihåg vad jag fick till mig…Man ska alltid ha papper och penna med sig i fickan. Som ni kommer att märka, så älskar jag dessa solbilder och solenergier. När solstrålarna visar sig i alla regnbågens färger. Det är så vackert, känns betydelsefullt och som att andevärlden är nära, att änglarna är nära med sitt ljus och sin villkorslösa kärlek. Så tacksam för min stund där på stenen, i stillhet och harmoni, med energipåfyllnad i solskenet ☀️💗🙏

Här delar jag med mig av flera soliga bilder från min promenad och stund vid isen…

En dag med änglaenergier och tecken från änglarna. Änglarna visade att dom är med mig när jag kom hem ~ Tacksam! En fläck på bordet, formad som en ängel…

Så pirr/energikänningar i mitt hår som visar sig som olika färger i mitt hår, denna gång i grönt. Detta känner jag av varje dag, mer el. mindre…

Sista bilden på mina 3 änglaprydnader, med skuggan på väggen av den största ängeln, vet jag inte riktigt om det är ett änglatecken. För det är ju logiskt med skugga då solen lyser in…

Men å andra sidan så var det en energifylld dag, med energikänningar både utomhus och inomhus. Det kändes som andevärlden, änglarna var så nära igår. Därför känns det ändå som att skuggan av ängeln på väggen också är ett fint, tydligt tecken från ”mina” älskade änglar. Det här är en del av alla olika sätt som änglarna visar att dom är med mig. Det finns så mycket jag skulle kunna dela med mig om gällande tecken från änglarna och mina änglaupplevelser. Jag har faktiskt t.o.m haft med en insändare om det, i tidningen Nära, vilket blev en ganska stor insändare. Jag är så glad att Nära valde att ta med den i tidningen 🤗🙏 Jag har delat bilden på insändaren tidigare någon gång. Men om någon av er, som inte sett/läst den, skulle vilja ta del av den, så kan jag dela den igen, i meddelande el. här i ett nytt i inlägg. Hojta isåfall!

Jag följer en på fb, som heter Lisa Aurelius, som skriver och delar med sig, varje dag, av egna texter om astrologi och hur dessa energier kan påverka oss både känslomässigt och fysiskt. Hennes man, Ivar, delar också astrolgiska rapporter via videoklipp på Youtube. Om du tycker detta låter intressant så ta och leta upp dessa två människor och ta del av deras fina visdom.

I alla fall så skriver Lisa nu, just om att slöjan mellan våra världar, dimensionerna är tunnare, just idag sön. 13 mars, men energierna håller i sig flera dagar, så om du inte har möjlighet att nyttja energierna idag, så kan du göra det någon av de närmaste kommande dagarna. Det är fördelaktig tid att meditera, lyssna in om man får något budskap från andevärlden el. änglarna. Lyssna inåt och anteckna det du får till dig. Tips är också att fråga om vägledning på kvällen innan du ska sova, så kan du få budskap och vägledning via dina drömmar.

Det här är en tid när du kan uppleva att du ser många ettor och tvåor. Det gör jag, vilket jag har gjort en längre tid nu. Detta år, 2022, är tvåornas år. Ettor handlar bl.a om att jobba med sig själv, ha tillit och tro, ändra tänk och riktning, en ny början, nystart, pånyttfödelse, transformation, att tänka positivt. Tvåor står bl.a för självreflektion, se det liv man lever – lever du det liv du vill leva? Lever du efter dina drömmar och låt? Tanke och hjärta ska vara synkade för att vi ska må bra i kropp och själ.

Vill du veta mera om ettor och tvåors betydelse som änglanummer kan du googla. Det finns massor att läsa om både änglanummer och siffrors betydelse utifrån numerologi.

Det är också en tid nu då nr. 13 kan visa sig (detta skrivet Lisa Aurelius även om). I förrgår slog jag intuitivt upp en sida, i boken jag läser nu, om änglar, för att se vad jag skulle få till mig…Kolla vilken sida, vilket kapitel jag hamnade på…Nr. 13!! WOW!!

Budskapet om husrensning är ett klockrent budskap till mig. För det är något jag inte gjort än och som jag vill prova. Dessutom hörde en bekant av sig bara för ett tag sedan och ville ha hjälp med just detta. Hon skulle först prova lite andra åtgärder och prova själv så får vi se om det är något jag ändå ska hjälpa till med här framöver.

Att slå upp en sida i en bok intuitivt kan man göra med vilken bok som helst i princip, för att se vad för tänkvärt man får till sig. Oftast passar det in på en väldigt bra (el. deckare och thriller kanske inte är så lämpliga haha).

Idag är det dessutom 13 mars, 13 som är Gudinnornas tal (även Gudarnas). Innan jag steg upp på morgonen drog jag ett änglakort, då jag ändå hade änglaleken bredvid mig, på sängbordet…Vad tror ni inte jag får upp…!? Jo, kortet ”Gudinna”. Häftigt minst sagt!

Dessutom ett klockrent budskap som svar på min fråga som jag ställde, en fråga som jag vill hålla for mig själv, än så länge i alla fall. Jag kan berätta att det handlar om att jag vill, ska, ha tänkt, på ett sätt, använda mig av min kreativitet. Ni ser ju vad kortets budskap handlar om, att använda sig av sin intuition och att uttrycka sig. Och det är precis vad jag har tänkt göra. Det handlar också om omsorg, som kortets budskap också står för, om mig själv och mitt välmående. Eftersom jag mår så bra av att vara kreativ.

Så idag ska jag fortsätta ta vara på dessa energier, med en meditation, lyssna in änglars budskap, uttrycka mig kreativt. En myspysar dag i goa energier med andra ord.

Hoppas ni med har en fin energifylld söndag, på ett eller annat sätt.

/ Kram Katarina 🙏

🌟 Angelic Reiki ~ Healing med Änglarna + Änglabudskap 50 kr 🌟

Om Angelic Reiki i tidningen Free

Feedback från kund, om Angelic Reiki:

”Tack fina du! Lär boka in fler reiki med dig alltså 😍❤”

”En annan tjej jag är bekant med blev så nyfiken på angelic, hon har utbildat sig till reiki och funderat på att utbilda sig vidare, jag rekommendera henne att göra de för din healing är den mest behagliga jag haft ❤”

”Rekommenderar alla angelic reiki, helt magiskt ❤”

Så roligt att få så fin feedback från en kund som bokade 3 angelic reiki distansskick inom 1v. 😇 🙌

Förmånligt pris och kraftfullt med 3 skick nära inpå varandra 😇 🙌

I nyaste numret av tidningen Free, tidning om andligt och naturlig hälsa, är det en artikel om angelic reiki. Info. om hur angelic reiki kom till Sverige och vad angelic reiki är för något egentligen. Intressant och bra artikel 😇 🙌
Faktiskt skriven av min angelic reiki-lärare 🤗💗

Fakta om Angelic Reiki i tidningen Free

Såhär ser tidningen ut:

🌟 Vägledning från dina Änglar 🌟

Här kommer ett nytt erbjudande. Ett änglabudskap för 50 el. 100 kr från boken ”Daglig Vägledning” skriven av Doreen Virtue (som dock lagt ner sin andliga verksamhet).

En underbar bok med dagliga budskap från änglarna. Boken fungerar också som ett andligt verktyg, precis som änglakort/orakelkort/tarotkort.

Man kan slå upp en sida intuitivt för ett allmänt budskap eller utifrån en fråga.

Beställ ditt Änglabudskap från boken:

  • Alt. 1 ~ 50 kr.
  • Alt. 2 ~ 100 kr

Beställ ditt änglabudskap genom att kontakta mig.

** Alt. 1 ~ 50 kr **

Be änglarna om ett allmänt budskap el. utifrån en fråga som du har.

Välj intuitivt en siffra mellan 1- 365.
Om du har en fråga, fokusera på den innan du väljer en siffra.

** Alt. 2 ~ 100 kr **

Jag kopplar upp mig till änglavärlden och änglarna, ber om ett änglabudskap till just dig, antingen allmänt el. utifrån en fråga, slår intuitivt upp en sida i boken.

Du får ditt änglabudskap så fort jag har möjlighet.

Swisha 50 el. 100 kr till: 123 256 7675

Välkommen att boka ditt änglabudskap 😇

Ha en fin lördagskväll 🤗

/ Katarina 🙏

Äntligen ~ Fullmåneceremoni

I mitt förra inlägg skrev jag om fullmånens energier, tips på en fullmåneceremoni plus info. och frågor att reflektera över gällande denna, februari fullmåne, i lejonet.

Dock blev det ingen fullmåneceremoni för mig i onsdags, men nu idag, äntligen. Mer om det kommer här… 🌕

Jag älskar ceremonier av alla de olika slag 🧙🔥 Mest den shamanska eldceremonin som jag brukar utföra. Den går att utföra både utomhus och inomhus. Bästa är förstås utomhus. Och gärna med hjälp av fullmånens energi och kraft. Dels snöade det här uppe i norr i onsdags när det var 100 % fullmåne. Dels, tyvärr, så är det så att jag ofta råkar ha ”det där kvinnliga grejset” vid fullmåne. Och energi/känslomänniska som jag är, så är den kombinationen inte alls rolig…Jag blir helt däckad! Kan få både huvudvärk, frossa, trötthet…Som att vara sjuk nästan…Orkar jag då göra någon ceremoni vid fullmånen såna gånger…?? Nä! Jag vill, men orkar bara inte!

Så nu, såhär 2 dagar efter fullmånen, då det fortfarande är fullmånetid, jag slutade tidigt idag, det är fredag och jag känner mig piggare den här tiden på dagen plus jag är själv hemma så passade jag på att äntligen utföra min fullmåneceremoni. Jag tände ljus, valde ett par kristaller och stillade mig innan jag påbörjade min ceremoni.

Är ni uppmärksamma så ser ni…Den lilla vita fjädern på vänster ljusstake. Jag blev så glad när jag upptäckte att den låg där, precis nu! Änglarna visar att dom är med mig, ännu en gång. Tacksam! 😇💗🙏

Jag hade skrivit 3 listor att bränna upp för att släppa och lämna: Förlåtelselista, Släpp och lämna-lista och slutligen en Tacksamhetslista.

Jag går in i känslan i tur och ordning för allt på vardera lista. Släpper och lämnar allt som gåva till elden och universum. För att öppna upp utrymme och ge plats till nya lätta energier och nya möjligheter. Om 2 v. sätter jag intentionen på mina önskningar, drömmar och mål och önskar in och manifesterar med nymånens energier 🌙

OBS: Var försiktiga om ni gör detta hemma, framförallt om ni gör det inomhus. Använd ett eldfast kärl/kittel alt. var över diskhon. Men du ska veta vad du gör! Så du inte bränner upp hela huset! Elden är både kraftfull, fascinerande, farlig, underbar och man ska ha stor respekt för elden.

Det känns fint att äntligen haft tid och ork till att ceremonisera lite grann 🌕🧙🔥

Älskade kissen kom och var med en stund. Katter (djur) känner verkligen av goda energier och brukar vilja vara med 🤗💗

Må ni ha en trevlig helg! 🤗

Jag finns numera på den sociala plattformen MeWe (även på fb och instagram). Följ mig gärna där också:

https://mewe.com/join/healingochsjalavardbykattis

Ljus å kärlek 💗

/ Katarina 🙏

Fullmåneceremoni + Fullmånen i lejonet

Idag är det fullmåne. Fullmånens energier påverkar oss 3-4 dagar före och efter fullmånen. Fullmånetid, som jag kallar det för. Bäst är ju förstås att jobba med fullmånens energier den dagen det är fullmåne. Men det går bra dagarna före och efter också.

Dock så utifrån tips i boken ”Månologi” så rekommenderas det att det är bäst att göra denna ceremoni, som jag tipsar om här nedan, hellre kvällen före än kvällen efter fullmåne

Men jag resonerar som så att, det fungerar när man än gör det under fullmånetid. Huvudsaken är att man tror på det man gör och att man har tillit till det och tålamod.

Med fullmånens energier är det dags att lämna och släppa taget om det som inte gynnar oss längre i livet. Vi behöver lämna och släppa för att kunna göra en nystart.

Det är även en tid för vårt inre arbete. Att se inåt, läkas och helas, göra oss av med gamla blockeringar och lämna det förflutna bakom oss. Fullmånen kan också ge känslan av en inre dragkamp. Det gäller att se var obalans finns för att hitta tillbaka till harmonin inom oss. Vi kan bli påminda om att hålla igen. Eller ger du för mycket? Kom ihåg att du också behöver ta emot.

För att skapa och förverkliga våra drömmar och mål behöver vi lämna och släppa genom att först förlåta, för att sen känna tacksamhet. Att gå omkring och vara bittra och arga hindrar oss i vår väg för att uppfylla våra drömmar och mål. Nu är det dags att släppa på negativa känslor, rädslor, upprördhet, gräl, besvikelser, drama och oförrätter.

Det är dags för förlåtelse. Både att förlåta dig själv och andra. Det kan vara ytliga bekanta, lärare, kärlekspartner, din fd, en familjemedlem osv.

🌱 Förlåtelseceremoni

* Ta några djupa andetag. Andas ut stress och oro.

* Skriv ner det du vill befria dig ifrån. T ex irritationsmoment, en vana osv. Skriv ner allt du behöver för att uttrycka det i skrift på papper.

* Skriv ner namn på dom som gjort dig illa och/el. upprörd och vad dom gjorde. Det kan vara något som har hänt nyligen el. i din barndom. Det kan vara något som hänt när som helst under ditt liv.

* Blunda, visualisera dessa människor i tur och ordning. Du kan se dom i ditt inre, i en rosa bubbla (rosa för att färgen står för kärlek). Se hur dom ler mot dig. Skapa en behaglig känsla mellan er. Säg/tänk ”Jag förlåter dig”. Låt dom sen sväva iväg i sin rosa bubbla.

* Läs upp denna fras för förlåtelse och karmabefrielse vid fullmåne (el. liknande fras, som känns bra för just dig):

”Under den strålande fullmånen förlåter jag allting, alla, allt som hänt och alla minnen från det förflutna eller från nuet som behöver förlåtas. Jag förlåter precis alla. Jag förlåter mig själv också för de misstag jag har begått. Universum är kärlek och jag är förlåten och styrd av enbart kärlek. Kärleken korrigerar just nu mitt liv. Med vetskap om detta kan jag känna frid”

Du kan, om du vill, lägga till detta el. liknande:

”Jag bär fram kärlek och healing till alla mina tankar, övertygelser och relationer. Jag tar till mig lärdomarna och går vidare. Jag låter mina själsfragment renas av fullmånen och manar dom att förena sig med mig. Jag sänder kärlek till mig själv och till alla jag känner och till alla som känner mig, i alla tidens riktningar. Under den strålande fullmånen blir jag hel. Mitt liv blir helt. Och så är det. Må det bli så”.

Nu är det dags för att skapa lätthet och glädje i ditt liv genom att känna tacksamhet. Detta höjer din vibration så att du blir gladare och ju högre och klarare vibration du sänder ut desto bättre kan du skapa i nymånetid om 2 veckor när det är dags för nymånen igen.

🌱 Tacksamhetsceremoni

* Ägna en stund åt minst 3 personer, platser, situationer el. saker som du verkligen känner tacksamhet för. Känn denna tacksamhet i hela din kropp, inom dig.

* Skriv ner vad/dom du är tacksam för.

🌱 Bränn först upp din förlåtelselista, för att släppa ut de tunga energierna till universum, som nu omvandlas till kärlek.
Bränn sen också upp din tacksamhetslista. För vid fullmåne släpper vi taget om allt.

Avsluta med att säga, om du vill:

”Jag vet att jag är välsignad och jag lever mitt liv i den vissheten”

🌱 Fullmåne i Lejonet

Månadens fullmåne är i lejonet. Energin är stark och stolt, kanske t.o.m alltför stolt.  Lejonet står också för passion och livskraft. Lejonets fullmåne är bra för att återanknyta kontakten med vår ödmjukhet. Och hitta balansen mellan vad dina vänner och vad du behöver. Vi kan lära oss av lejonet, lära oss att se vår inre skönhet, styrka och kraft och inte vara blyga för att dela med oss av våra själsliga gåvor till världen. Lejonet vandrar med ett lugn genom livet, låter ingen sätta sig på honom. Lejonet bara är och är trygg i allt han är. Lejonet är också väldigt lekfull och tycker om att busa och rulla runt i gräset el. bara ligga och njuta i den gassande solen. Lejonet uppmuntrar oss att göra som han. Att vara allt vi är och uttrycka allt som bor i våra hjärtan.

Här är några frågor att reflektera över (utifrån boken ”Månologi” och kalendern Astro-2022):

* Har jag varit alltför självcentrerad, egoistisk el. stolt?

* Har jag behandlat folk omkring mig som hantlangare?

* Har jag varit arrogant, fåfäng, framfusig el. dryg?

* Har jag uttryckt mig kreativt tillräckligt mycket?

* Har jag visat mig själv tillräckligt med kärlek och uppskattning?

* Behöver du bli modigare?

* Kan du ”ryta” ifrån när det behövs?

* Uttrycker du dina själsliga gåvor?

Skriv ner dina tankar, reflektioner och känslor utifrån dessa frågor. Du kan t.ex skapa dig en måndagbok att anteckna i.

Lycka till med din fullmåneceremoni. När det är dags för nymåne, är det dags för att släppa in dina önskningar i ditt liv. Detta kan man göra enkelt el. mer detaljerat i en nymåneceremoni.

Jag ger vägledningar med korten som verktyg, reikihealing, angelic reiki och samtalsrådgivning. Jag anordnar också andliga träffar resp. shamanska eldceremonier.

Undrar du över något, har frågor el. vill boka in något med mig så är det bara att du hör av dig till mig.

Jag finns även på fb, instagram och jag finns numera också på den sociala plattformen MeWe.

Fb: https://www.facebook.com/HealingochSjalavardbyKattis

Instagram:

healingochsjalavardbykattis

MeWe: https://mewe.com/join/healingochsjalavardbykattis

Väl mött i ljus och kärlek 💗

/ Katarina 🙏
Helgens änglabudskap + Gratis grupphealing

En ny början är på ingång. Förändring, en positiv förändring. Det ljusnar och blommar ut för dig. En förändring kan vara jobbig när man är mitt i den, men oftast så blir allt bra, t.o.m bättre i slutändan.

Om du är i en pågående jobbig förändring i någon situation el. du kanske har det jobbigt på något annat sätt just nu, så kan healing vara till god hjälp för dig. Hitta någon som kan ge dig healing i någon form. Eller någon som du finner stöd, tröst och trygghet hos.

För att få det du önskar är det bra att manifestera in det du vill ha i ditt liv. Det passar extra bra nu när det snart är nymånetid Det är nämligen nymåne på tis. Månens energier påverkar oss och vi kan använda den av oss ca. 3-4 dagar före och efter nymånen. Kom ihåg önska för det högsta bästa.

Allt handlar även om gudomlig tajming. Både gällande jobbiga (som lätta) förändringar, att få/ge healing, att manifestera och önska. Allt händer just den tidpunkten det händer av en anledning.

Ang. jobbiga förändringar och utmaningar så är det något som Merkurius retrograd för med sig…Vi går igenom en massa saker både känslomässigt, i vårt inre och i det yttre. Mycket ska upp till ytan och komma ut ur oss så vi kan med lättare steg gå framåt på vår väg i livet.

Och vi är också i den nya tiden, Den Gyllene Tidsåldern och vi är på väg mot ljuset. Men först måste mörkret lämna både oss själva och Moder Jord för att ge plats till ljuset.

Imorgon, lör. kl. 13-13:30 sänder jag gratis grupphealing. Om du vill delta så hittar du mer info. här nedan i länken till evanemanget på min fb-sida, där du också anmäler dig:

https://fb.me/e/1gHdRBcjL

Vill du ha personlig vägledning så kontakta mig 🤗
Eller om du känner att du behöver stressa ner, få återhämtning, en lugn avkopplande helande stund så hör av dig till mig 🙌

Ljus å Kärlek 💗

/ Katarina 🙏