En vägledning med kort, orakel och/eller tarotkort, är också precis som det låter, en vägledning i livet. En vägledning i livet om man känner att man sitter fast och inte vet vad man ska göra, vilken väg man ska ta. Det handlar många gånger om förändringar i livet som en flytt, byte av jobb, kärlek eller andra situationer i livet, där besluten känns svåra att ta. Eller att man helt enkelt vill ha en allmän vägledning i livet.

Det är samma här, som jag beskrivit gällande vägledning med samtalsession, en vägledning är en vägledning i livet. Men i slutändan är det du själv som ska känna efter vad du ska göra och vilken väg du ska ta.

Jag ger vägledning på distans, med ett kort eller flera kort. Det kan också vara så att jag blandar olika kort (t.ex. änglakort med shamanska kort) i en läggning. Det finns olika kort och läggningar passande till olika frågor/situationer. Det finns vägledning med allt från ett kort till flera kort. Mer info. om det finns under sidan Mina tjänster, ”Vägledning med kort”.

Mitt sätt att jobba med vägledning med kort

Mitt sätt att jobba är att jag öppnar upp mig själv för andevärlden: änglarna, mina guider och andra goda hjälpare från andevärlden (vilket jag gör i allt andligt arbete, även vid reikibehandlingar). Jag tänker på mottagaren och situationen/frågan och ber om assisterande hjälp av änglarna och guiderna och jag ber om att mottagaren ska få precis de kort med sina budskap som passar just där och då i den vägledningen, till just den personen. Mottagaren får alltid exakt de budskap som personen är i behov av, just där och då, gällande den situationen/frågan. Vare sig mottagaren tycker att det stämmer eller inte så är det så. Det är änglarna och guiderna som styr. Jag är bara en länk mellan dom, dig och din vägledning. Precis som i healing.

Jag skriver först för hand, för flödets skull. Det kan liknas vid automatskrift från änglavärlden. Du får din vägledning renskrivet i worddokument el. som en ljudfil. Valet är ditt.

Självklart tar jag tacksamt emot återkoppling med feedback på vägledningen som jag har gett. Om följdfrågor uppstår, om det är något som man inte förstår så svarar jag såklart på dessa. Gällande den vägledning som man har fått (inte nya andra frågor som uppstår).

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!