• Reikibehandling675 kr.

Fysiskt på plats, ca. 60 min. inkl. återkopplande samtal efteråt.

Hur går en reikibehandling till?

Fysiskt på plats så får du lägga dig på massagebänken. Du väljer om du vill ha avslappningsmusik på eller inte, du får ha en filt på dig. Du börjar med att ligga på rygg, blunda och slappnar av. Jag börjar ge dig reiki, vilket sker med olika handpositioner som jag håller på dig. När jag är klar med ena sidan så får du vända dig och lägga dig på mage. Och jag fortsätter med att hålla olika handpositioner på dig. När jag är klar med det så gör jag ett avslut. En reikibehandling tar ca. 45-60 min. inkl. återkoppling efteråt.

Det är viktigt att veta att en reikibehandling kan påverka oss på olika sätt. Känslor som ska upp och ut kan komma, men det är ingen fara om det händer. Det är en rensning som påbörjas. Helt i sin ordning och som det kan vara. Efter behandlingen (även någon dag efteråt) kan man känna sig trött, pigg, glad osv. Det är reikin som påbörjat sin helande och läkningsprocess fysiskt som psykiskt.

Efteråt så får du dricka vatten och vi samtalar om hur det kändes och känns för dig. Det är även viktigt att dricka vatten nästa dag också. Varför? I reiki så handlar det om starka energier som påverkar kropp och själ och man behöver fylla på med vatten.

Välkommen till en skön avkopplande stund!