Gällande priser så beror detta mycket på frågan, den läggning som kan passa in och hur många kort som ingår i just den läggningen. Ex. på priser här nedan.

Du hör av dig till mig om du är intresserad av detta. Du får avgöra om du vill ha vägledning i en specifik fråga/situation eller om du vill ha en allmän vägledning i livet. Jag sätter mig och jobbar med detta när jag har möjlighet. När jag är klar skickar jag vägledningen till dig. Du får den bifogat i ett word-dokument via mail.

Om det är något du undrar över gällande vägledningen som du har fått så hör du av dig till mig. Detta gäller enbart frågor och funderingar kring vägledningen, inte gällande nya andra frågor som kan uppstå.

Jag hoppas att jag med denna metod kan hjälpa dig en bit på vägen i ditt liv.

Varmt välkommen att höra av dig!

Ex. på priser kommer här:

* En fråga, ett kort:

Pris 100 kr.

*En fråga, 3-kortsläggning, vilket innebär dåtid, nutid och framtid:

Pris 250 kr.

* En fråga, 4-kortsläggning, samma som ovanför men med ett extra kort, som i vissa läggningar visar på resultatet.

Pris 350 kr.

*Vägledning med hjälp av Vildmarkens språk av Solöga.

Med fokus på en dröm, något du vill uppnå just nu i livet.

Med budskap om ditt utgångsläge just nu, vad du arbetar med, din visdom som du behöver just nu, utifrån din dröm. Med budskap om den visdom som du behöver från de fyra väderriktningarna. Och slutligen resultatet om/när du praktiserar visdomen som du har fått med dig, från de fyra väderriktningarna. (En läggning med 6 kort)

Pris 400 kr.

  • Eller en fråga med ett kort eller 3-kortsläggning:

*En fråga, ett kort:

Pris 100 kr.

*3-kortsläggning:

Pris 250 kr